Rosett är snyggt!

Lady Gaga och jag! Alla älskar väl Lady Gaga rosetten??!

 
Lady Gagas nya låt!


Change



Hej jag heter Julia och går i sexan - Hej jag heter Julia och går i nian

 


Friday

Jaha och nu var det redan fredag och höstlovet börjar lida mot sitt slut ?! Är det inte typiskt att alla lov ska gå så himla fort? Man blir galen.....

Igår var jag, Vicke och Cajsa i simhallen. Det var superkul verkligen! Jag har ju inte varit där på ett år.... Så jag får väl börja med att åka in lite oftare skulle jag tro, hehe.
Vi fick skjuts av Henke in (skönt för då slapp vi att åka buss..) så vi va där vid 11 tiden och så fick vi skjuts av Cajsas pappa hem vid 4 tiden, så vi var där inne rätt så länge ändå. Ja vi gjorde ju allt ifrån att åka rutchkanan, hoppa trampolin och åka på madrasser. Det blev iallafall en lyckad dag ;) Tack så mycket!

I eftermiddag ska jag hem till pappa och vara där över helgen och sen nästa vecka så är det skola igen... Usch, hehe jag har ju inte bara liiiiite ångest över svenskan..... Hehe.

Nu ska jag börja göra som alla andra bloggar ;) Ta kort på min outfit.

        















Tröja- Gina Tricot
Jeansleggings- BikBok
Hårband- Monki


Stan idag

Hejsan!
Idag var vi ju i stan som jag sa förut. Vi åkte först in till själva stan och kollade lite, mamma och Lovisa skulle köpa mobiler. Sen åt vi lunch på Zorbas! Mycket god buffé ;). Efter det åkte vi ut till Ikea och där fick jag nya sängkläder och en ny fönsterlampa och Vicke fick en skrivbordsstol (rosa såklart! -.-). Ja och sen handlade mamma lite andra saker.

Imorgon ska jag, Vicke och Cajsa till simhallen! Det ska bli jätteroligt för det va typ ett år sen jag var där sist, hehe.

Nu måste jag läsa i min twilight-bok som jag ej har läst ut än, hahah XD Jag har inget stort intresse för att läsa ;).


Just nu

Hejsan just nu sitter jag vid datorn och kathy ligger bredvid mig :) Nu ska vi åka med Lovisa och Ester till stan! Skriver mer när jag kommer hem ;)
bye


haha kolla så fånig !

jag & "kathy" Stella


Ice age 3

Åhhh vad jag bara älskar ice age :D. Jag har precis kommit hem från bion på Ice Age 3, sjukt rolig film och karraktärerna är ju såååå söööta! Hehe!

Nu sitter jag här hemma och spelar farmville på facebook och väntar in kvällsmaten!
Imorgon blir det en sväng till stan igen! Skriver mer då.
TJO!


aww såååå sööööt!!



peace!


Höstlov!

Yeeahh måndag idag och ingen skola!! Riktigt skönt!
Idag var vi i stan och bokade resan till Kreta i maj :D Jag, Vicke och Nathalie kommer att få en egen lägenhet, gutt!! Efter vi hade varit och bokat resan (som tog en evighet) så åkte vi till Hansa City för jag och Vicke skulle köpa oss en varsin Ipod för de var nedsänkt pris, men tror ni inte att dom var slut ?!! Dom hade sålt slut 60 st på en timme för någon dag sen..... Så jag får väl önska mig en Ipod och en systemkamera i julklapp nudå. Sen tog vi en sväng till det nya Modehuset, gutt att Cubus finns :D, men jag köpte inget där, jag köpte en tröja på gina istället. Sen beställde vi med oss Kinamat hem, riktigt chill och supergott!
Imorgon ska jag nog se på Ice Age 3, heheh!
Lot's of love!


här är tröjan som jag köpte, jag har dock en likadan fast den är svart och vit randig. Men dom är så snygga och sköna så jag tyckte att det va lika bra att köpa en till XD


Sega söndag..

Hejhej!
Inatt så har man ju vridit tillbaka klockorna en timme, så jag vaknade vid typ halv åtta, greeeeat! Usch asså jag är verkligen jätteseg idag, jag orkar ingenting känns det som. Jag sitter fortfarande i pyjamas och jag måste duscha för mitt hår är sjukt fett! Men jag orkar inte......

Igår var fam. Engqvist här och åt, kan allt bero på det? Alla hade ju verkligen damp, haha, jag och Cajsa klädde ut oss till töntar ? Ni ska få en bild på det.
Jag har kanske blivit sugen på att börja med innebnadyn igen, Pelle & A-C höll på och tjata igår... Dom tyckte att jag var bra, men inte jag.. Men jag tror nog inte att jag ska börja, jag suger och min kondition suger, så jag lär väl inte orka springa en meter... Synd, jag orkar inte med en sport.

Imorgon ska vi in till resebyrån och förhoppningsvis så bokar vi en resa till Kreta i vår, vi ska även ut till media markt, för att jag och Vicke ska köpa oss en varsin iPod, jag hoppas att vi tar en sväng in på det nya modehuset också, men det lär ju vara smockat med folk, men hoppas kan man ju göra :) Jag vill ju ha en lite "finare" vinterjacka, så jag skulle ju gärna vilja gå in på Cubus och kolla. Dom brukar ha fina jackor iallafall.


ja ni ser ju...


Volleybollturneringen 2009

Hejsan! Idag var det ju som ni redan vet volleyboll och vi kom tvåa! :D Bra kämpat! Här kommer bilder! :) typ skitmånga


fjortis-julia

fjortis-julia

glitter-jennifer

fjortis-emelie

fjortis-cajsa

rebecca :D

fjortis-julia och fjortis-cajsa

glitter-cajsa

malin & rebecca! Hahahaha!

fjortis-matilda och fjortis-cajsa

cajsa & julia

lovisa och jasmine som smurfar :)

rebecca & julia

carro & carro :)

fjortis-emma

fjortis-ökke

danne :)

fjortis-calle

our team :)

malin & julia

jennifer & julia

yeeeahh :D

malin XD

emelie :)

nu ni ! :) min tur

go for it!

cajsa :D

julia & emelie

yeeaahh

puuuwwzzz

jennifääär :)

ohyes

jesper & dardan :P

sassa (H)

(y)

fjåååårtiis

matilda och julia

cha cha

men daniel då xD

ja och emelie förstörde bilden XD
tha fjååårtis gang!


Rubrik ?!

Hejsan! Nu sitter jag här med Emilia hos mormor och morfar. Hehe vi gör typ ingenting, vi kollade nyss på söta katter :). Hehe det är helt sjukt att det finns så många söta kattraser! Snart ska jag cykla hem och prova ut kläder tills imorgon och så får jag hoppas på att mina glasögon har kommit :), aja nu orkar jag inte skriva mer!

IMORGON ÄR DET VOLLEYBOLLTURNERING!!! TAGGA!!!!!





haha julen 08, kolla lovisa :D

jag säger bara: HAHAHAHAHAHA och jag tror ni vet vad jag syftar på om ni kollar lite närmare :P


Kallt

Usch! Det är svinkallt!! Jag dör!! Åhh jag verkligen hatar hösten! Just nu längtar jag hur mycket som helst till vintern och julafton, och nu tror jag att jag vet vilken systemkamera jag vill ha! En Nikon D3000! Så nu vet ni det också!

Ikväll så ska jag plugga lite glosor och kolla på Andra Avenyn :).
Imorgon är det uppspel på musiken och jag ska sjunga! Greeeeeeeeeeeeeeat! NOT!!!!

Se you around!


jag för exakt ett år sen nu :P


Volleybollturnering på fredag!

Yees! Snart är det höstlov och på fredag är det volleybollturnering! :) Det ska bli så kul.
På skansenskolan är det tradition att klä ut sig på volleybollturneringen, men jag, emma och emelie vet inte riktigt vad vi ska klä ut oss till än.. Först skulle vi vara "megafjortisar" men sen skulle vi va töntar, men det skulle tydligen hela 9B vara så då är de ju inte kul, men det lutar nog år fjortishållet iallafall.
Asså Malin och Rebecca kommer att skämma ut sig totalt, dom ska vara nunnor! Jag menar hallå? Nunnor liksom :O hahah men kul kommer det att bli! Kameran kommer ju att hänga med, så det lär väl bli en hel del bilder att se fram emot!
See yaa later!


Detta är en bild från volleybollen förra året (jag är inte med på bilden eftersom att jag låg och solade på Gran Canaria då :P)


Systemkamera!

Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp! En systemkamera! :D Jag "måste" ju ha en systemkamera nu när jag kanske ska gå media, så jag kan "öva" lite :). Fast vi har en systemkamera i familjen, men jag vill ha en EGEN!!!! Fast vet ej vilken sort.. Iallafall en Nikon eller Canon. Nu vet ni alla det, nu är det bara att börja spara! Okej visst jag kanske bara får EN julklapp men det gör inget för jag vill verkligen ha en systemkamera! :)
Nu är det bara att hoppas!





Amanda Jenssen♥

Yees!! Snart släpps Amanda Jenssens nya album Happyland! Åhh vad jag längtar, här är hennes nya singel som förstås heter Happyland.



Gymnasiemässa

Idag var jag på Gymnasiemässan i Kalmar. Jag kollade typ på alla skolor, eller iallafall Kagg, Stagg & Jenny, ja och för er som inte vet vilka skolorna är så är det förkortningar på Lars Kaggskolan, Stagneliusskolan & Jenny Nyströmskolan. Så nu vet alla det. På Kagg så kollade jag på Mediepogrammet, på Jenny kollade jag inte på nåt speciellt, kollade bara mest in skolan och där träffade jag på Frida, Emma och Emelie :) Sedan åkte vi vidare till Stagg där jag kollade på Samhälle-media (som jag tror att jag kommer att välja som 1:a val). Jag tycker att media är intressant och alla här hemma nästan "tvingar" mig att välja media, för dom helt enkelt tycker att jag är bra på det. Aja vi för väl helt enkelt vänta och se!
Lots of love!


Det hade ju inte suttit fel med lite värme ;)


Köttbullstävlingen 2009!

Hejsan! Idag var det köttbullar i skolan och som det står i rubriken så hade vi en tävling.
Deltagarna och hur många köttbullar de åt:
Jag: 9st
Sassa: 9st
Danne: 8st
Ted: 28 ?
Benjamin "Benet": 28 ? eller 30 ?
Elin: 30 st!

Jag har ju inget vidare resultat, men man kan väl säga att det blev oavgjort, och kom inte och säg att ni tyckte att 30 var mycket ? För i 5:an klämmde Elin i sig hela 50 kötbullar! Det ni! :D
Nu kommer bilder :)


thá gang!

Ted var riktigt taggad!

Hehe benet också!

Sen mådde han inte så bra xD

Men Elin mådde toppen medans benet gnällde och tyckte synd som sig själv :P


Ted högg in för fullt ;)

Sen började även han bli mätt!

Sen gjorde benet en "comeback"

Nu blev äntligen Elin mätt!


Haha det var en riktigt rolig dag med roliga kommentarer, här kommer några XD

Elin: men danne orkar du inte mer än åtta ?!
Danne: Nae verkligen inte! Jag inte en stor mage!
Sassa: Men det har jag!
Alla: hahahahahahahahhahahaha

__________________________________

Ted: Nae nu orkar jag inte mer! Jag tar åtta till!

________________________________________

Ja det var nog dom som jag kom på just nu, men om ni kommer ihåg dom andra så kan ni ju skicka en kommentar! :)


Kreta <3

Love Kreta! <3 Nu kommer jag snart tillbaka! :D
hehe ignorera mitt pokerface xD

No-lektion

Nu sitter jag och skriver om batterier på min no-lektion och musik dunkar i mina hörlurar från youtube! Riktigt chill! Just nu är det Britney Spears - Cirkus. Visste ni att Britney Spears egentligen inte kan sjunga?, eller rättare sagt hon har kunnat sjunga men hennes röst har försämrats, så nu är allt fejk ?!

I det här klippet har man tagit bort bakrundsmusiken och om ni in tror mig så berättar hon själv att hon inte kan sjunga i denna videon: http://www.youtube.com/watch?v=ZyXXlvJZhW8


Söndagsmys

Nu har jag precis hoppat ut ur en varmt och skön dusch! Nu hade jag tänkt att börja läsa denna boken.



Senare ikväll ska jag nog titta på Playa Del Sol, Parlamentet och Wallander.
godnatt!


Skola imorgon!

YEEESSS!!! Skola imorgon!! Konstigt nog så har jag längtat hur mycket som helst, visst min prao var väl helt okej, men i vissa stunder ville man bara därifrån! Det var nog den längsta veckan i hela mitt liv :o, skönt att det var sista praon.
Det ska verkligen bli så himla skönt att komma tillbaka till skolan! See yaa in school tomorrow! Bye!


Kan man ha det hårbandet på sig imorgon ? :P


Tove!

Idol var ju som sagt i fredags och Tove var klart bäst i mina ögon! Vilken röst och vilken energi, plus att hon bara är ett år äldre än mig. Jag tror att hon kommer att gå riktigt långt om hon fortsätter såhär! GO TOVE!


brb

Nu sticker vi in till stan! Kommer hem imorgon igen!



hejdåå!


Roliga kommentarer alá Julia & Elin

Gårdagens kommentar:

Igår var det en präst på caféet och han var verkligen riktigt prästig. Han pratade som en riktigt präst, haha det lät jättroligt och sen hade han en bibel med sig.
När jag och Elin hade lunchrast så pratade vi om honom.

Elin: Asså Julia du är så himla prästig.

Jag: Nae! Det är jag verkligen inte! Du säger säkert så bara för min morfar är präst, men han är inte så prästig i sättet som den där prästen på caféet var.

Elin: Nae det är sant

Jag: Jag går ju liksom inte runt och frågar alla:
- Har du läst den sjätte moseboken?

Elin: Hahaha naee det är klart du inte gör, för det finns ingen sjätte mosebok! Hahahhahhah!

Dagens kommentar:

Jag och Elin gick på stan efter praon idag och när vi var inne på Stadium så kollade vi lite på skor, sen kom vi till barnskor.

Elin: Asså man köper ju inte så här dyra skor till sina småbarn. Dom växer ju ur dom på en vecka..

Jag: (som var i en helt annan värld) Ohh vilka söta skor!! Dom här ska jag köpa till mitt barn!

Elin: Nae, för du kommer inte att får några barn (hahahaha)

Jag: Hahhahahahahah!

En tant som stod bredvid oss: Hahhahaha, men än finns det ju hopp!

Jag & Elin: Hahhahahahehehehehhehihihihihih

Och så stack vi därifrån.

 


Prao, dag 3

Hejhej! Nu sitter jag här vid datorn igen.... Jag har skrivit lite NO, men nu pallar inte mera, hehe. Det var ju prao som vanligt idag. Asså jag tycker verkligen inte att prao ska vara en hel vecka! Jag tycker att det räcker med 3 dagar.... Ibland kan det bli alldeles för drygt... Usch...
Idag har jag och Elin bakat MEGA chokladbollar :) hahaha jag åt typ upp halva smeten, det är så himla gott. Eftersom att det ver MEGA bollar som vi bakade så fick vi ju utgå efter ett MEGA recept x2, så det blev 21 dl havregryn, hehe ganska mycket. Det var en lyckad dag, men som slutade med värkande fötter och rygg, men sånt e livet! Nu kommer det två flummbilder på mig!

Kram!



Prao, dag 2

Hej igen! Idag var det ju ännu en praodag. Jag gjorde väl det vanliga som steka och diska, fast idag stekte jag mer än vad jag gjorde igår och det var ju kul, men det värsta är ju att jag luktar dubbelt så mycket stekos än vad jag gjorde igår, så jag får väl ta och hoppa in i duschen snart ;).

Imorse gick jag och elin runt i slottsparken och tog bilder, hehe, så jag tar och lägger upp dom nu!


Det vackra slottet

Kalmar slott.

coola Elin (not) hehe

morgonsolen

(Anna) ANKA

eliNNNNHHHH

Elin och jag i vattnet :O

buske

Elin och hennes man
 (han ser lite stel ut... haha vilken humor jag har xD)

 
julia & elin <3

elin

en fånig bild på mig när jag får skrattanfall :P

julia & elin <3

jag

elin

elin är tönt :D


Prao, dag 1

Hejsan! Nu har jag kommit hem ifrån en hel dags prao på café Lotsutkiken. Det var ganska roligt för man hade alltid något att göra, men ibland kunde det bli för mycket, men det var helt okej. Vi fick diska, steka ägg, falukorv, isterband, bacon och så fick vi skära tomater och pannbiff. Vi börjar 08:30 och slutar 15:30 och vi har 1 timmes lunch. 
Egentligen ska jag inte vara hemma så här sent, i vanliga fall är jag nog hemma ca 16:30, men idag blev det senare därför att jag och Elin shoppade en stund efter praon. Jag handlade nya stövlar och en tröja.


stövlar från Arnold's

stickad tröja från gina tricot. (superskön)


Idol 2009

MINA FAVORITER! HEJA HEJA HEJA!
lyssna och njut!


Erika


Erik


Tove


Förändring

Gud! Jag kände verkligen för att göra om bloggen helt och hållet. Jag har ändrat färger och ändrat stilmall. Pust det var jobbigt men det känns skönt med en förändring, men teckensnittet ska ändras men jag orkar inte det just idag. Vad tycker ni om bloggens nya utseende ? :)


hehe ful bild, jag vet :P


En jobbig dag i stan..

Idag var det konfirmationsträff i stan. Det sög! Vi var 11 av 59, vi hade typ prisjakt, det var skittråkigt plus att det regnade och var kallt. Jag hade ingen mössa på mig för att jag hade tänkt att köpa en där det står "bad hair day" på men dom fanns ju klart inte kvar... Så mitt hår var jättetrassligt när jag kom hem... Toppen.... Men jag handlade ju in lite andra saker istället, ett pannband eller vad man säger och ett "överraskningspaket" från guldfynd och ett par öronhängen. Det var väl de enda roliga. Jag bytte kläder när jag kom hem. Jag hade tråkigt så jag tog bilder på dom.

"pippitröja" - stickad av farmor (I love it)
svart linne- gina tricot
jeansleggings - vila
hårband - h&m
KRAM!


Friendship




alltid <3 + emelie, emma och becca (som inte är med på bilderna)

Nu har jag precis "storstädat" mitt rum! Känner mig faktiskt ganska stolt för det är ju inte ofta som det händer, hehe.

Nästa vecka är det äntligen prao! Gud vad jag längtar! Jag och Elin ska praoa på ett café i stan, vet inte riktigt vad det hette nu igen ? Hehe skitsamma.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen blir det fredagsmys framför idol! :D
KRAM!


RSS 2.0