Köp

Det blev inte så mycket inköp igår som jag trodde, haha. Det blev endast en väska och ett par skor. Bild kommer längre ner.

Som nu ser har jag ändrat lite i bloggen? Jag gillar bakrunden, men jag måste få den att stanna. Ni märker kanske om ni rullar ner så följer bakrunden med! Det är så jävla fult!!! Så EMILIA! När du ser detta så kan du ju hjälpa mig direkt! :)

Här kommer bilder.

hih lite coolt med leopardtyg inuti ;)

finally nya "stövlar".
mina andra var LITE slitna :)


Prova inte att vispa matlagningsgrädde

Ja precis... Vispa inte matlagningsgrädde i brist på vanlig grädde, det går inte och jag och Malin lärde oss något nytt. Haha kul var det iallafall. :)

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera de senaste veckorna, men jag ska bli bättre igen. Jag lovar.
I eftermiddag drar jag till köpstan och köper nya vinterstövlar med mamma. Jag hoppas även på att hitta något snyggt i klädväg, öronhängen och kanske en ny parfym. Annars ska jag nog inte göra så speciellt mycket. Bara ta det lugnt och njuta av helgen.

Inte nu på tisdag, men nästa tisdag börjar nationella proven i svenska..... Usch jag vill inte detta..... Men jag får helt enkelt härda ut det, hur det än kommer att gå.....

flumbild på mig och emelie :)


Studiedag

Jag ska spendera min studiedag med huvudet nedtryckt i en bok.... Jag har redan försökt att lära mig saker men det går inte!! Jag ska lära mig nästan allt om judendomen utantill!! Det är redovisning imon och man ska typ kunna allt utantill, men det kan inte jag. Just nu så rinner bara tårarna för att jag vet att hur mycket jag än pluggar så går det inte.... Jag tror att jag lär mig, men i slutänden så känner jag att jag inte har lärt mig något iallafall. Det spelar ingen roll att jag tänker positivt för jag lär mig inget ändå. Jag suger i skolan och har alltid gjort. Jag har ingen framtid och kommer aldrig att få någon... Det skulle vara ett under om jag kom in på någon linje på gymnasiet över huvudtaget......

just nu är det snöstorm ute med...


When the clock says tik tok


låten är söt :)


jag & victoria

vicke & jag

cajsa, vicke & jag

jag, vicke & cajsa

Soon.....


I want!


I want, I need.

Åhhhh jaaaag vill haaaaaaa :D

JIMMY CHOO for H&M HM sandaler skor i skinn STRL 39 HELT NYA

How nice ?!!!


Snaggad (y)

Hejsan! Dålig uppdatering jag vet.... Jag ska försöka bli bättre men det är endel i skolan nu... Men skit i det nu :) Idag har jag klippt mig :) Blev ganska nöjd iaf. Jag färgade utväxten, klippte topparna, klippte upp håret, klippte även lite på luggen (y) och tunnade ut håret endel ;)
Här får ni bild :)


bilden är kanske lite dålig, skitsamma ;)


You can see my heart breathing

Åhhh jag vill verkligen spola tillbaka tiden just nu!!! Vill ni veta varför ? Det är klart att ni vill..

Det började såhär..... Vi hade hemkunskap. Vi skulle göra kycklingsoppa. Läraren säger att vi måste vara NOGA med hygienen eftersom att kycklingen kan innehålla farliga bakterier. Jag bestämmer mig för att inte röra kycklingen. Malin ber mig att hjälpa henne att ta upp en kycklingfilé (jag har allstå glömt vad jag lovade mig själv.....). Jag tvättar mig inte efter. Sedan äter jag bröd. Och nu kommer jag få salmonella. Kul.

Åhhhhhh hata detta!! Men egentligen så tror jag inte att det är någon fara eftersom att svensk kyckling brukar vara ganska ren och alla säger att det inte är någon fara. Så jag får väl hoppas på det bästa nu .....

Död

Igår var jag och ett par kompisar i simhallen, det var hur kul som helst. Men det värsta är ju att man blir så trött efteråt och jag kan säga att jag fortfarande är helt slut, nästan död faktiskt ;) Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på High School Musical 3 mihihihi :)

Senare idag ska vi till ÖoB och förhoppningsvis ska jag och Malin kolla klart på Eva & Adam :)

Ha det fint!

LOVE


jag vet att den är gammal, men den är bra ändå :)

så bra!!

just nu sitter jag och har no, det suger. fattar nada men aja.


Blåmärken på knäna

Ja det är precis vad jag har efter att ha ramlat några gånger med skridskorna. Jag har åkt skridskor hela helgen. Det var superkul :D jag ska åka skridskor imorgon efter skolan också. Måste ju utnyttja denna fina möjlighet nu när det äntligen är hållbar is att åka på.

Igår åkte vi skridskor på allvaret. Det var jag, Vicke, Malin, Emma, Emelie, Calle, Elin, John och Mimmi. Vi samlades hemma hos Elin, sen gick vi i ett långt led till isen för att skotta. Det tog inte speciellt lång tid att skotta så man kunde börja åka ganska fort. Vi åkte i ca 2 timmar, sedan var det mat hemma hos Elin. Det bjöds på någon kyklingcurrygryta och ris. Det vr verkligen jättegott. Vi skulle egentligen gått tillbaka till isen efter maten, men vi orkade inte så vi chillade och snackade istället. Elin och Emelie pusslade lite på Elins pusselboll också. Dagen blev verkligen jättelyckad. Något sånt här måste göras lite oftare tycker jag :)

På kvällen sov Cajsa över här. Vi kollade på livet enligt Rosa och käkade godis. Det var nice. När vi vaknade kollade vi klart på resterande avsnitt på Rosa. Jag älskar livet enligt Rosa!!
Efter lunch bestämde vi oss för att åka lite skridskor :D Vi cyklade först förbi Malins hus och hämtade upp henne. Sedan åkte vi hem till Cajsa och hämtade snöskyfflar eftersom att vi var ganska säkra på att vi var tvunga att skotta fram isen.... Det gjorde vi ju med. Det tog ca en halvtimme att skotta upp allt, men det var de värt. Vi åkte skridskor till halv 6. Det var nice. Jag ska nog åka skridskor imorgon efter skolan också. Jag längtar redan!! :)

Jag har tyvärr inga bilder från helgen, men  om ni vill se bilder från i Lördags när vi var hos Elin så kan ni ju checka in Emma s blogg. Ni får nog bläddra ner lite ;)

Vi hörs imorgon!




en brunbild från i somras, vill ha sommar nu!!


Nu blir det skridskor hela helgen!

Bara för att jag ska åka skridskor hela helgen!!! Gud vad kul det ska bli :D!!! Först imon med en massa från klassen + Vicke. Jag ska försöka ta någon bild. På kvällen imorgon åker vi nog med Cajsa och på söndagen, men jag tror att även Malin skulle med då ? :P

Skoldagarna har varit sega och jag har känt mig ganska frånvarande, haha!!! Det ända roliga är snöbollarna :D Hoppas att jag kan vara lite mer närvarande nästa vecka iaf.... Aja nu ska jag duscha och längta efter morgondagen!




mina skridskor som jag köpte idag efter skolan. snygga va ? jag älskar dom iallafall.


Skridskoåkning

Idag åkte jag skridskor för första gången på ca 4 år eller nåt. Det gick väl bra, not haha! Jag lånade Kristins (min faster) skridskor och dom var ganska gamla och förstora så man vippade hela tiden. Det var ganska jobbigt för man tappade balansen och fick ont i fötterna. Jag ska förhoppningsvis köpa nya skridskor på fredag eftersom att jag har växt ur mina gamla ;). De är väl förhoppningsvis lättare att åka i dom :P. Men nu ska jag duscha. Det är ju skola imorgon. Tyvärr!!!!!!


Kroppkakor

När som helst kommer pappa och hämtar mig och Vicke. Vi ska äta kroppkakor hos farmor och farfar idag!! Mums på det!

Det kommer inga filmer idag heller..... Jag tänkte inte på att det var röd dag -.- typiskt mig... Imorgon är det skola, usch jag mår dåligt av att höra ordet "skola". Sista terminen på högstadiet. Helt sjukt... Sen är det dags för gymnasiet.... Shit vad tiden går fort, herregud..... Aja men jag måste göra mig klar nu. Hörs senare! ;)


hah fakie bild jag vet. men inlägget blir mycket roligare om man lägger in en bild också :)


Se upp i backen!!!

Idag bar det av till Resmobacken. Det var jag, Malin, Vicke och Cajsa. Vi hade jättekul tills våra pulkor gick sönder.... Jäkla skit!! Det var inte så mycket snö i backen så det var en massa gräs och stenar som stack upp, och självklart så kör vi över en sten..... Vår nya fina dubbelpulka är nu ganska död :(. Men vi får snart en ny, det är ju iallafall positivt och så får vi vänta tills det snöar lite mer så hela backen blir täckt med snö. De har varnat för Ölandsfåk. Haha synd. Den senaste fåken var när jag var två år och nu är jag ju några år äldre.... Hoppas det blir Ölandsfåk och att skolan måste stänga, mohahahahaha!!! Jag vill bli insnöad, men ändå inte haha!

Just nu längtar jag efter min livet enligt Rosa serie som jag har beställt från cdon. Den borde ha kommit idag.... Men den kommer väl imon. Jag älskar livet enligt Rosa serien!!! Den är mycket bättre än Rosa the movie. Hoppas den kommer imorgon. Då ska jag titta på den :D Men nu ska jag "joina" Malin och Vicke. Bye!


jag i Bulgarien 06. lillis är i bakrunden.


Ny design

Så nu var den klar :)

Kommentera gärna vad du tycker! Jag är iallafall riktigt nöjd med den! (bilden i headern har jag tagit själv för er som undrar)

slänger in en bild på min kusin Sigge, för att jag tycker att han är så cool:D




Hej...

Jag är slö, mycket slö! Orkar ingenting, sover bort halva dagarna... Såhär ser mitt liv ut just nu... Men visst. Det är ju skönt med lov och då menar jag RIKTIGT skönt... Men jag har ju kunnat göra lite mer vettiga saker.. Jag har faktiskt varit ute och gått några gånger för att bli av med all julmat m.m. och så har jag läst ut en bok på tre dagar. Haha nytt rekord för mig faktiskt. Jag är ingen "bokläsare" om man säger så... Jag hatar att läsa, men det verkar som att jag har fått in läsarsuget, måste läsa!!! Haha, gutt!!

Jag har börjat tröttna på min blogg.... Asså inte själva bloggen utan designen. Jag vill göra om den lite.. Så det är väl dags att börja, om det går något vidare ;) hoppas på det. Ciao


jag och alma, när vi där på kalas i lördags.


Snön har gjort cameback

Hejsan igen.. Lite dålig uppdatering, men skitsamma.
Dagen på det nya året började jättebra :) Jag sov till 11 och tog det mest lugnt hela dagen. Jag träffade Malin, hon kom hit och vi fjantade och sjöng lips. Senare på kvällen åkte jag hem till henne, vi kollade på tv och satt vid datorn ;) mkt trevligt. Sen skulle jag hem... Det tog typ en halvtimme, haha.

Jag har nästan precis vaknat nu. Mamma väckte mig för att vi snart ska på kalas i Sörby. Jag var sååå trött, men jag läste ett kapitel i min gossip girl bok för att vakna till lite hehe. Nu sitter jag vid den nya datorn (y) och dricker varm choklad. Ska nog snart ta en macka med. Ses snart!


hmmm, denna bilden hittade jag, haha!! Adam Vicke och lilla Stella (L)


RSS 2.0