Galet rolig dag

Idag var jag hemma hos min kära vän Elin.
Det hela började med att vi cyklade från Mörbylånga i stekhet sol och motvind.... Jag trodde att jag skulle dö några gånger, men vet ni va? Det gjorde jag inte! Hahaha.
När vi äntligen kom fram till Elins hus sprang vi in och drack jättemycket.. Gud så törstig jag var alltså.
Sen gick vi till Stiftsgården och köpte glass och alltså snacka om dåligt! De hade bara en glass sort kvar?! WTF, jag fick typ damp, men det var den där smarties-glassen så det var ändå rätt okej. När vi kom tillbaka och hade ätit upp glassen rotade vi fram hängmattan och hängde upp den, sen rotade vi fram grillen och grillade...
Elins syster Mimmi hade två kompisar hemma också, så det blev en hel del skratt, hahaha! Sjukt roligt var det. Fast det roligaste var när Elina spillde jordgubbar på duken och det var bara jag och hon som såg det. Sen när vi hade skrattat jättelänge upptäckte jag att jag också hade spillt jordgubbar på duken och då skrattade vi ännu mer XD Fem minuter senare säger Elin (som fortfarande var ovetande) att om vi spiller jordgubbar på duken dödar hennes mamma oss och då skrattar vi hur mycket som helst!! Hahahah, det var lätt roligast ;) Nu ska jag ut och gå liten sväng med Malin, hörs ;)



dampful bild på Elin och mig, ha ha :)


They'll call me freedom Just like a wavin' flag

Blev inga bilder, ha ha. Orkade inte.
Snart eller ja imorgon? Visas den tredje twilight-filmen, Eclipse och detta firar jag med att kolla på Twilight med lillasyster ikväll. Och jag måste bara erkänna att jag inte har sett New Moon än, fy på mig! Jag ska allt ta och se den någon dag! Men ikväll blir det Twilight.


Hello sun, HERE I COME!

Hej alla :) Ska bara säga att jag drar ut i solen nu  så ni vet det (ha ha). Bilder på de ska jag lägga in ikväll, det lovar jag er! Ha en bra och solig dag för det ska jag ha!


Slöa dagar

Hello everybody!
Solen skiner och vädret är helt underbart! Det kan inte bli mer sommar nu alltså.
Igår gjorde jag inget speciellt, bara chillade vid poolen, vilket var riktigt nice. Jag börjar bli riktigt förväntansfull inför gymnasieintagningen nu. Jag vill verkligen veta om jag har kommit in på det pogram som jag sökte (hoppas, hoppas, hoppas!) Det lär ju inte bli speciellt kul om man inte kommer in på det.... Men nu ska jag nog fixa till mig lite och bara slöa vid poolen idag igen. Ha en bra dag! ♥


SUNNY DAY

Åh, sommaren är verkligen här nu och jag älskar det  (L)
Idag ska vi upp till mamma och sola och bada hela dagen lång! Det är really nice. Hahha, nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag uppdaterar senare ;)


Midsommarafton del 2




haha, kladdigt nagellack :P



brännboll
















aja, den här bilden får bli den sista.. kanske kommer det några till, men jag hinner ej ladda upp dom nu för jag måste göra mig iordning, sedan ska vi iväg till samma ställe som igår och idag blir det tipspromenad m.m. kameran hänger ju såklart med ;)


Midsommarafton del 1

Hejsan, kom hem halv tolv lr nått och vaknade vid kvart i elva, skönt :) Jag tänkte lägga  in lite bilder från midsommar. Jag tog visst 326 bilder XD men alla dom ska jag inte lägga upp, utan bara endel ;)




















mohohoho

















Midsommarfirande

Hejsan vänner! Snart drar jag och min familj och firar midsommar med ett gäng andra familjer (som alltid). Jag tycker faktiskt att det är mysigt att fira midsommar med dom, det är ju mycket mysigare än att festa till det ordentligt. Aja, här är min midsommaroutfit ;)


             black nails              

tröja: hm
jeansshorts: hm

Ha en trevlig midsommar gott folk!


Bilder :)






















Happyface

YES!! Jag har min nikon d3000 nu :D Jag är så himla glad, det går inte att beskriva hur glad jag är :D:D



:D


Härligt väder på Midsommar

Åh vad glad man blir när man kollar väderprognosen på fredag, det är typ första gången som det blir riktigt varmt och inget regn på midsommarafton! Riktigt nice och något som är mer nice är ju att jag har min kamera då :D HAPPYFACE! Den blir min i eftermiddag och jag återkommer då!


vädret för midsommarafton!


I have made my choice

Jag har nu bestämt mig för vilket jag ska ta och...... Det blir kameran!! Wihoo, jag är helnöjd med mitt val och imorgon åker jag in till stan och köper min Nikon D3000 :D



Beslutsångest

Jaha då är snart den första dagen på sommarlovet slut... Jag måste bara säga att det är så skönt med sommarlov. Känslan av att somna en söndagskväll utan ångest var riktigt skön. Idag vaknade jag vid halv elva av att pappa ringde och sa att det åskade i Kalmar. Han sa till mig att jag skulle dra ut ett antal sladdar här hemma ifall det skulle börja åska här med, men det gjorde det aldrig. Gött.

För någon timme sen satt jag och kollade i en tidning från mediamarkt, teknik-nörd som jag är bläddrar jag fram till sidan med systemkameror. Jag har varit lite sugen på en nikon d3000 sedan i höstas, men hade inte pengar till det och jag visste att jag inte skulle få den i julklapp. Nu på sista tiden har jag velat ha en iphone mer än något annat, men iphone är ju så dyrt, jag vet redan att ´jag inte kommer att få råd till den. Men aja tillbaka till sidan i mediamarkt tidiningen. Tror ni inte att jag ser en nikon d3000 för 3990 kr!!! Jag har råd med den eftersom att jag fick 3900 kr sammanlagt efter avslutningen. Så nu har jag beslutsångest.. Ska jag köra på systemkameran eller fortsätta spara till en iphone? Hmm...



VS


AWW


lille vi i sjuan :')
9d2 </3 vi har haft tre underbara år tillsammans som jag sent kommer att glömma. Jag kommer att sakna mina underbara vänner som jag kanske inte kommer att träffa så mycket framöver, vi har haft vår tid tillsammns och nu går vi vidare i livet. Tack för dessa underbara TRE år 7e-8d2-9d2, jag älskar er!


sommarlov

Finally sommarlov för mig! Så jävla skönt och avslutningen var så grymt jävla rolig! Skulle vilja göra om det igen alltså. Jag får helt enkelt vänta till studenten.
Det känns jättekonstigt att tänka på att jag aldrig kommer att gå på skansenskolan med min underbara klass längre, nä usch jag måste sluta tänka sådär.
Kan ej skriva mer nu, men bilder kommer någon gång under helgens gång! Nu måste jag packa till den sista kvällen tillsammans med 9d2 i Kleva. Bye


jag är helgrym


The end of 9d2

Jag är sjukt trött nu alltså. Jag sov sammanlagt kanske en kvart på skolan inatt.. Kul. Jag skulle egentligen sovit över hos malin ikväll, men jag sover nog hemma istället så jag får vila ut mig ordentligt för morgondagen då jag slutar nian :D

Idag har det varit utspark för oss nior och skolavslutning för sjuorna och åttorna. Vi kom på delad 2:a plats på utsparken, go 9d2!

Nu ska jag snart på dra och kolla på Vicke som slutar sexan nu ikväll. Det ska bli kul och sen blir det att stryka klänningen och fixa rosorna ;)

Vi hörs imon och jag lovar att det kommer att bli mycket bilder!


nu äre slut på gamla tider, ja nu är det färdigt inom kort
nu ska hela rasket sluta, nu ska hela rasket bort
så jag tar farväl och stora tårar rullar från min kind
ja nu äre slut på gamla tider, nu ska 9d2 i himlen in!
</3


Pizza kanske?

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid...
I måndags stannade jag kvar i skolan eftersom att det var juniyra på kvällen och jag skulle sjunga tillsammans med cajsa. Jag var grymt nervös innan, haha jag skakade hela tiden under låten, haha. Men det gick bra ;)
Igår så började fotbollstuneringen i skolan för oss nior. Det gick väl sådär för vår klass, men vi gick vidare och har en chans att vinna i finalen.
På eftermiddagen var det melodifestival som var förvånadsvärt seriös i år :O Det brukar mest vara oseriösa låtar som är med, men danne, dardan och jesper vann ju såklart med sin låt PIZZA som var helt sjukt bra ;) På kvällen så hade vi vår klassens dag som egentligen ska vara idag, men eftersom att vi hade den igår så är vi lediga idag. Vi paddlade från kalmar kanotklubb till slottet för att grilla. På vägen dit och tillbaka så blev det endel vattenkrig, gud vad blöt jag var och gud vad jag frös, men vi hade så jäkla kul :)
Ikväll blir det att sova på skolan och imorgon är det utspark för oss nior, wihoo och på fredag är det avslutning. Nu får ni se två härliga klipp ;)



juniyran


melodifestivalen och mobba inte mitt skratt, haha xD


rooooompaaaaa

Många vet nog att Sean Banan från Cirkus Möller har gjort en egen låt med sitt eget uttryck "roooooompaaaaa" haha, här är den extremt fåniga låten ;)

 


Trött

Åhåh, nu har jag fastnat vid datorn igen. Den är verkligen beroendeframkallande ibland.. Jag skulle verkligen behöva ta en dusch just nu. Jag känner mig väldigt ofräsch och äcklig.

I eftermiddag ska jag allt köpa ett par sånadär cykelbyxor, (det är så jävla snyggt!) samt en bh och ett tunnt och luftigt linne!
nänu får jag allt ta och hoppa in i duschen minsann! ciao.


gott&blandat ^^


haha jag och malin är grymt flummiga just nu!


Inte långt kvar nu..

Snart ska jag och min lilla familj in till stan för att fira Alexandras student ;) Jag ska oxå köpa lite grejer till avslutningen, som tex badringar ;) Det har helt sjukt att det bara är en vecka kvar tills jag slutar skansen föralltid.. Riktigt sorgligt... Jag gör som emma har gjort på sin blogg..

Schema för kommande vecka:

måndag: juniyra (jag ska förhoppnings sjunga.. om jag vågar)
tisdag: melodifestival samt vår klassdag. vi ska paddla
onsdag: lediga. sova på skolan.
torsdag: utspark och skolavslutning för år 7 och 8
fredag: vi lämnar skansen föralltid...

Orientering

Har inget för mig så jag skriver ett inlägg om dagen som gått.
Det började med att jag cyklade ner till Malin för att ta sällskap till skolan där vi skulle ta bussen till Saxnäs. Vid Runsbäck stannar busschauffören bussen för att några har tryck på "stoppknappen" några gånger. Han blir verkligen jättearg och hotar med att ge en kille en örfil om han inte säger vem det va... Så patetiskt.. Mycket dåligt uppförande av en busschaufför tycker jag, men man behöver ju inte göra en sån liten sak till en sån stor grej. Men aja. När vi kom fram till Saxnäs fick vi information och sen var det dags att springa. Jag sprang med Matilda & Cajsa A. Det gick faktiskt ganska bra, vi kom in på 45 min, haha den tiden sög, men vi fick iaf ihop alla stämplar. Sedan var det dags för lunch och det blev grillad korv med bröd, sen var det dags att springa runda nummer två som gick åt helvete... Vi tappade bort oss och missade en stämpel och kom in på en urusel tid.... Men jag måste bara säga att vi hade ganska kul ändå, trots att det var jättekallt ute och att vi tappade bort oss. En hyfsat bra dag iallafall.
Jag ska kanske ut och gå med Malin sen om det slutar att regna. Jag får hålla tummarna. Vi hörs, bye :)

Himlen är oskyldigt blå

Japp, idag har jag övat med Cajsa till juniyran som är på måndag (nerrvöst!). Fast egentligen.. Vad ska jag vara nervös för? Det är ju typ bara sexorna och deras föräldrar som är där.. Eller ja, en stor del iallafall. Så skitsamma. Jag ska ju framträda med mitt dansband Ulla-Brittaz på melodifestivalen också. Det är nästan ännu värre eftersom att vi har skrivit låten själva och den är urtönig, haha :P Det kommer att bli kul och vår låt heter Ulla-Britta, bara så ni vet, haha XD så fånigt.....

Imorgon är det orientering för alla nior på Saxnäs. Jag tror att det kommer gå jättebra eftersom att vi aldrig har ORIENTERAT någon gång under högstadiet...... Känns bra alltså. Jag kommer att orientera tillsammans med Matilda iallafall och vi båda satsar på ett VG, men vi får helt enkelt se hur det blir med de ;)

Nu vid åtta ska jag kolla på mamma, pappa, barn som går på SF-kanalen, det ska bli kul eftersom att jag inte har sett den filmen på ett bra tag nu. På tal om åtta så är det bara ÅTTA dagar kvar tills jag slutar NIAN, viihoo!


matilda & jag i slutet på sjuan ;)


Yoggi dröm


godare yoghurt går inte att hitta ;)


Hot stuff's goin' out!

Wihho! Våra avslutningströjor och byxor har äntligen kommit! :D haha jag är så lycklig XD Tro det eller ej, men jag har varit såå avundsjuk på alla tidigare nior med sånna här tröjor, haha fånigt ju ? Men nu har jag min egen, mohahaha.
Tröjorna är grisrosa med svart text och mjukisbyxorna är svarta med vit text (man kunde även välja rosa om man ville det)
Efter kvällsmaten ska jag plugga in hörsel och reflektion eftersom att jag tydligen inte blev godkänd på dom delarna av no-provet -.- men det är ju bra att det inte är så mkt som jag behöver plugga in iallafall.
På torsdag har jag typ gjort min sista läxa någonsin i grundskolan, känns bra samtidigt som det känns lite konstigt, haha :) Nu ska jag busa lite med Stella som nu har ett nytt smeknamn, "jesus barnet" xD
bye!


<-- framsida baksida -->

yiiihaaaa ;)


SO-arbete suger..

Åhh vad jag hatar so just nu! Det jävla arbetet ska vara klart imorgon, men great. Det kommer jag aldrig att hinna.
Jag har precis blivit klar med avhandlingen, nu har jag bara framsida, innehållsförteckning, inledning, diskussion och källförteckning kvar. Om jag har en sån jäkla röta så hinner jag kanske klart på lektionen imorgon. Jag har ju glömt instruktionspappret i skolan så jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop diskussionen...

Bara så ni vet så kommer inte Kreta-bilderna på ett bra tag vill jag lova. Det är så mycket att göra i skolan just nu, men dagarna från torsdag och framåt så är jag klar med allting som behöver lämnas in, så då har jag nog tid över för att ladda upp allt. Eller ja, det mesta iallafall.

Nu när jag är klar med avhandlingen ska jag nog sätta ihop en framsida och sedan ska jag bada i poolen.
Vi hörs!


ni får en liten kretabild som smakprov nu haha :)
jag och nattis utanför hotellet :*

Oj juste! höll nästan på att glömma att vi kommer att få våra avslutningströjor imon:D:D wiho!


header

Ny header dåva. Kanske inte jättebra, men den får duga ett tag ;)

Ny header på g

Japp, nu ska jag lägga upp en ny header :) får se hur det blir.

Hem Ljuva Hem

Hejsan allihopa! Det var ett litet tag sen nu. Jag vill bara säga att jag har haft en underbar vecka på Kreta, det kunde bara inte bli bättre. Termometern har stått på 30+ hela veckan, really nice. Bilder kommer att komma någon gång under helgen när jag får tid över. Jag fick reda på att jag ska ha ett arbete klart på måndag som jag knappt ens har börjat med, hahah, great! XD Men aja..

Just nu är jag arg för att jag har blivit förskyld och för att jag är värsta svullen i kinden :/ jag har tydligen legat och bitit mig där en hel natt, really great. Jag kan knappt tugga någonting alls... Åhh man blir inte mer än iriterad på sådant. Snart ska jag och Vicke cykla ner till Malin för att sedan cykla vidare mot skolans aula. Det är talangjakt där ikväll och det vill man bara inte MISSA.

Aja nu vet ni att jag lever. Vi hörs!

RSS 2.0