Matlagningsprov

Skola idag. Vi hade matlagningsprov på hemkunskapen, jag fick göra pannbiff med potatismos, lätt som en plätt! Det blev godare än vad jag trodde! Men hoppas på ett bra betyg bara :)

Efter skolan följde Cajsa med mig hem. Vi klantade oss ju som vanligt :P
Vi hade ju väldigt kul på biblan oxå, klantcajsa.

Eftersom att jag har ett tråkigt liv så finns det inte mycket att skriva om tyvärr!

Skola imorgon

Åhhh jäkla skit! Varför ska veckorna gå så snabbt? Jag vill inte att det ska gå såhär snabbt! Men de gör de ju iallafall och det finns inget att göra åt det.... Jag som hade så kul på praon, jag trivdes där! Men nehe nu var den veckan redan slut..

Åhhh jag orkar inte skolan imorgon!!! Hoppas att jag blir sjuk eller något!!! Fast så kan man liksom inte tänka, det är ju liksom bara att ta sig i kragen och gå till skolan även fast det är så tråkigt. Men eftersom att veckorna rullar på såhär snabbt så är det ju inte långt kvar till sommarlovet! Åhh jag längtar redan!

Som ni ser så har jag, eller rättare sagt Emilia och jag eller mest Emilia, aja skit samma, men bloggen är iallafall annorlunda, det gillar vi, man måste ju ändra den lite någon gång och jag tackar dig Emilia för hjälpen, vad skulle jag göra utan dig? Jag tror iallafall att jag inte skulle kunna klara mig utan dig, för om inte du fanns vem skulle jag då fåna mig med? Hahaha vi var RIKTIGT "fåniga" idag.

Nu har Victoria en blogg också! Kolla gärna in den:
http://vickecrazy.blogg.se/


Let's Dance avgjordes ju i fredags, ååå jag som ville att Laila skulle vinna, men alla kan ju inte vinna så jag får väl säga ett stort grattis till Magnus Samuelsson!



Prao denna vecka

Japp denna vecka är det prao och jag praoar på Kosmos. Det är faktiskt ganska kul eftersom att jag känner lärarna och dom kör fortfarande samma rutiner.
Malin praoar i 3:an så vi är på samma skola, men vi har inte alla raster samtidgt tyvärr..... Men två raster har vi ju iallafall samtidigt och det är ju skönt.
Annars har jag inte gjort något speciellt utan bara det vanliga tror jag.

Men vi hörs!
Pussen :*

Laila Bagge till final!

YEEESSS!! Laila Bagge är i final i let's dance :) Jag var lite osäker på om hon skulle komma dit över huvudtaget först eftersom att hon hängde löst i förra veckan. Jag röstade på henne två gånger :P Nu får man bara hoppas på att hon vinner hela skiten!!!!

Ja jag vet att jag har varit lite seg på att blogga -.- . Men nu ska jag försöka skriva lite mera.

Igår var det ju let's dance såklart, men innan dess var det ju skola och efter skolan följde Cajsa S med mig hem :D Det var riktigt skoj!

Idag tror jag inte att vi ska göra något speciellt faktiskt, men man kan ju alltid hoppas på något kul iallafall.

Pussen! :*

Laila Bagge & Tobias Wallin.

Fel låt vann!

Jag tyckte att det var helt fel låt som vann igår, den är ju lite annorlunda än alla andra, menmen, nu har vi en vinnare och de finns inget mera att göra åt det...

Idag ska vi till köpstaden. Jag ska nog köpa en ny foundation, mineralfoundation. Jag kanske skulle träffa Cajsa där också, men vet inte riktigt än.

men ska nog hoppa in i duschen nu, hejdå


Final i Melodifestivalen

Ikväll är det final i melodifestivalen. Jag har inte en aning om vem som kommer att vinna, men jag hoppas på att det blir E.M.D eller Måns Zelmerlöw.

Igår så var det ju let's dance, gutt att Elisabet åkte ur, men egentligen skulle hon ha gjort det för länge sedan tycker jag. Jag hoppas mest på att Laila Bagge och Tobias Wallin vinner!

Ikväll är jag, Vicke och Adam ensamma hemma, vet inte riktigt hur länge, men ett tag iallafall, då ska vi få äta pizza! Jag älskar pizza!

Men nu får jag nog gå och göra mig iordining.
pussen :*



Back To School

Jaha idag var det ju skola.... Det är ju ganska tråkigt som vanligt.
Jag fick mina omdömen idag, men det är inget som jag vill gå in på....

Imorgon ska jag och Malin dra till lågstadiet och fråga om vi får praoa där, hoppas det, men vill ju vara ute i god tid iallafall.

Nu lyssnar jag på lite musik från High School Musical 3 >.<, det ska ju komma ut en 4:a nästa år men det tråkiga är att Zac Efron (Troy), Vanessa Hudgens (Gabriella) och Ashley Tisdale (Sharpay) kommer inte att vara med i 4:an, mycket dåligt tycker jag, jag tror att filmen kommer att bli ett fiasko om dom ar bort dom, om det är sant som sagt.


Ashley Tisdale, Zac Efron & Vanessa Hudgens.

Stor förändring

Jag och Emelie bytte elevensval till BILD istället för syslöjd, på bilden skulle man göra ståltrådsfigurer, min blev ett litet barn som höll en ballong i handen. När vi blev färdiga med det så skulle vi komma på något nytt att göra, men vi kom inte på något så vi hämtade våra mappar som vi har i vanliga bilden, i mapparna förvarar man allt man har gjort och sjuan jobbade vi med porträtt, våran lärare tog en bild på oss, sen skulle vi jobba med den och göra lite olika saker på ett kollage med åtta rutor, alltså åtta olika porträtt, det är svårt att förklara, men jag hittade de kollaget i min mapp på elvensval och när jag kollade på bilden på mig höll jag på att kissa på mig, jag skrattade nog ungefär i en kvart! hihi, det är helt sjukt hur man förändras på ett och ett halvt år. Men detta hände i Onsdags då. (bilder kommer lite längre ner)

Igår hade min metorsgrupp musik, vi hade uppspel, det gick riktigt bra, läraren sa att hon blev så rörd att hon nästan började grina för de var tydligen inte så vanligt att vara så duktiga som vi var på vårt första uppspel. Det var ju kul att höra :'D

Idag var det kort dag, skönt!
Det började med språk, vi kollade klart på This is England.
Sedan var de bild och de va ju lite komiskt för då skulle våran lärare ta bilder på oss precis som till kollaget i sjuan, men jag och Matilda fegade ur först eftersom hon tog bilderna mitt i klassrummet så alla såg, det tyckte vi var pinsamt. men tillslut tog vi våra bilder.
Efter bilden hade vi NO, det var nog den roligaste lektionen på dagen, haha, jag orkar inte skriva allt.
Sedan var de lunch och de va min favorit, Bombaycurry.
Sen Engelska, var ganska segt eftersom att jag blev färdig med mitt Statue of Liberty arbete i onsdags, jag blev färdig först av alla också.

 
Jag i början på sjuan och jag i halva åttan!


Regn & rusk

Idag när jag skulle gå hem ifrån skolan började det ju regna, SÅKLART!!!! Mitt hår blev lockigt och min foundation blev fläckig! Urk...
När jag kom hem tog jag bort allt smink och bytte om till pyjamas. Jag gjorde en kopp varm choklad som jag drack medans jag skrev svenskan.

Nu ikväll har jag inte gjort något alls, typ bara slöat lite.

Imorgon har vi idrott... Inte min favorit, men de får man väl leva med.


Min lilla arbetsplats :)

Konfaträff

Idag var det konfaträff i tre timmar!!! Vi typ snackade, fyllde i ministrantlistan och hade högmässa. Jag hade mycket kul :) Jag skrattade nog mer än vad jag någonsin gjort, men så säger jag ju alltid.

Igår hade jag namnsdag !! Julia Maria Olsson :) Jag fick en pyjamas med hello kitty >.< Jag ska lägga in en bild på den.

Det var ju melodifestivalen igår med ju, asså jag tycker att bidragen blir sämre och sämre varje år. Men det beror väl på att alla bra låtar redan finns.

Imorgon blir det back to school again -.- Men det är ju sånt man får leva med, tyvärr. Men nu är det drygt tre månader kvar till sommarlovet och det är SKÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Detta är pyjamasen, det ser ut som en tunika med leggings, coolt ju ? :)

RSS 2.0