Fejkad intagning

Hej! Idag är jag såå glad!!! Vi fick reda på om vi kom in på våra val till gymnasiet och jag kom in på samhälle-media!!!! Jag är så lycklig!!!! Fast intagningen är ju fejkad, men det är typ 80% säkert eller nått åt de hållet. Åhh jag är såå lycklig!!!


Nu ikväll ska jag plugga lite på no-provet som vi har på torsdag och så är det ju final i mästarnas mästare. Får inte missas! Ha det bra!

Kalas

Hejsan! Morfar fyller 62 år idag och vi har precis firat honom lite. Just nu sitter jag vid morfars nya apple dator. Jag fattar inte speciellt mycket eftersom att jag inte är van vid den här typen av dator ;) Morfar åkte precis iväg till kyrkan och jag längtar tills han kommer hem så jag kan peta på hans iphone!♥ Åh, jag vill så gärna ha en iphone!!! En precis likadan som morfar.... (han är min förebild!!!) hahah jag antar att becca och emelie vet vad jag syftar på i detta läget :)
Webcamen är ganska kul på den här datorn, men inte lika kul som innan för nu har ju windows snott de flesta effekterna, men det är ändå lite kul för det finns ju många andra effekter som inte windows har... Än så länge iallafall. Nu ska jag slänga i mig lite skumbollar, mohahhha! Bye
hmmm, wired picture :)

Earth Hour


20:30-21:30
Släcker du ?


VÅR!

Nu är våren äntligen här! Igår så var det en alldeles underbar dag med sol och hela 16 grader varmt! Vinterjackan lades undan och skinnjackan plockades fram. Idag har det varnats för regn, men jag hoppas ändå på mycket solsken. I eftermiddag kommer Alma och Ester hit och då hoppas jag på att vara ute och knäppa några kort kanske ;) Jag ska nog ta mig en dusch nu skulle jag tro. Vi hörs kanske senare, bye!

My week

Hejsan.. Lite bad update, men nu kommer det en liten sammanfattad text om de dagar som gått.

Igår började dagen med nationellt prov i engelska (uppsats). Enligt mig så gick den rent ut sagt åt helvete! Det var riktigt pinsamt att lämna in den sen.. Resten av dagen var seeeeeeeeeeeeg.....

Idag så började dagen med muntligt nationellt prov i svenska. Jag var sjukt nervös innan. Den första texten som vi lyssnade på var inte speciellt svår, men den andra däremot var mycket svårare! Det var helt sjukt..............

Just nu sitter jag här och degar... Jag är jättetrött och jag ser inte fram emot dagen imorgon. Visst det är fredag, men skoldagen är riktigt tråkig och seeeeeeg!

Nu orkar jag inte mer, ha det bra! Bye


haha, en mobbad bild från avslutningen i åttan... mohahah


Gaga in my ♥


Monday!

Idag var det ju skola som vanligt.. Really bornig.

Imorgon är det muntligt nationellt prov i svenska och jag lär dö! Skit! Jag suger på muntliga saker.. Oh god!

Snart ska vi äta kvällsmat, sedan ska jag hem till Malin som fyller hela 16 ÅR idag :) GRATTIS till henne!

Nu orkar jag inte skriva mer, det fick bli ett kort inlägg idag :P

Ny header....

Nu har jag fixat en ny header, kanske inte jättesnygg... Jag suger på sånt här, men jag kände för att ta bort den andra eftersom att det är vår nu och inte vinter längre... Det blir nog förhoppningsvis en snyggare header framöver, men nu får ni stå ut med denna ;).

Vill ha!

Kollade just in lite kläder på H&M's hemsida och hittade massa snygga sommarkläder som inte skulle sitta fel ;) Jag längtar sjukt mycket till sommaren och om ca två månader drar jag till kreta igen! Jag är så sugen på sommarkläder just nu! Här kommer lite snyggt som jag har hittat ;)





(H)


Kroppisar!

Hejsan! Idag ska vi till farmor och farfar och äta kroppkakor!! Mums vad gott det ska bli :), det finns nästan ingen mat som slår det!

Igår så åt vi kräftor, tro det eller ej, men det gjorde vi iallafall. Det var jättegott! Jag tror att jag klämde i mig ca 11 st. Haha. Sedan tittade vi på Jakten på Julia och jag fattar inte varför dom letar? Jag finns ju här :D hahah skoja bara! Jag kan varken sjunga, dansa eller spela teater. Värdelös helt enkelt. ;)


mumma!!!!


Hej Malin!


:D


I want, I need


en iphone 3gs white!


..

Skönt med helg nu asså! Jag trodde att jag skulle dö vissa gånger idag, men jag överlevde. Vilket var bra. 

För en stund sedan kollade jag tillsammans med min syster igenom en massa kort på när jag var liten, vi måste hitta ett för Vicke gör en skylt i slöjden till min avslutning i juni. Jag vet att mamma tycker att det är för mycket "studenten" och det kan jag hålla med om... Men jag tycker att det är lite småkul med skyltar, hihi och hur ska jag annars hitta min familj på skolgården när jag kommer ut från aulan? Aja, vi hittade iallafall tre kort som skulle kunna funka... Det var lite svårt eftersom att jag inte hade hår på huvudet förrens jag var TRE år så jag ser ju ut som en kille på de flesta korten...... Men nu har vi ju tre att välja mellan... Hmm detta kommer att bli svårt, men aja.. Det är ju ett tag till :)


nu tycker jag att snön kan försvinna liiite fortare...


Off

Jo jag vet... Jag har varit lite OFF denna veckan, men jag har inte haft tid.. Jag tänkte ta en liten resumé på de dagar som har gått nu.

Måndag: Hände inget speciellt... Vi började med strykning och tvättning på hemkunskapen. På so:n började vi med Nordamerika. Sedan var det väl inget speciellt.. En seg dag helt enkelt...

Tisdag: Nationella prov i engelska hela morgonen. Både läs- och hörförståelse. Jag var hypernervös innan men det gick över sen. Det var inte så farligt som jag trodde :) Sedan på sista lektikonen som är idrott hade vi styrka som Ted och Jesper höll i... Idag så kan jag knappt röra mig.. Så ni förstår nog att det var jobbigt :)

Onsdag (idag): På elevensval fortsatte vi med Proud Mary... Det gick kanske inte så jättebra.. Jag var ganska trött även fast jag var duktig och la mig vid nio igår.. Senare på dagen hade vi ju musik igen där jag spelar trummor. Jag skulle försöka lära mig ett nytt komp, men det gick åt helvete.. -.- och imorgon är det studiedag och jag är lycklig :D




Hihi här är lite bilder från idrotten innan vi blev "torterade" av Ted & Jesper ( bilderna lånade av lovisa)

hih ni får en bild från volleybollen i höstas med :D


New shoes

Idag var vi inne i Hansa City. Vicke köpte ny mobil och jag fick ett par nya gladiatorskor :) Jag är såå glaad, får dom e såå snygga (enligt mig). Här kommer bilder.

mina fina skor :)



Anna Bergendahl


vilken röst.
GRATTIS! :)


Melodifestivalen

Vem tror ni vinner ?

Friday!

Äntligen fredag! Jag trodde aldrig att veckan skulle ta slut -.- . Men veckan har ändå varit ganska rolig, men den har gått otroligt sakta ändå.... Nästa vecka har jag TVÅ nationella prov i engelska (nervös!).. Usch, jag hatar nationella prov, men jag vet iallafall att jag klarade de svenska nationella proven (GLAD).

Just nu sitter jag och dricker en drick-yoghurt, mums! Det var VÄLDIGT längesedan jag drack det sist och jag vill ha en iphone! Jag är så sugen på något nytt just nu! Visst jag är ju jättenöjd med den mobilen som jag har nu, men jag har ju snart haft den i ett och ett halvt år och den börjar bli lite sliten nu. Jag vill ha en IPHONE och på söndag så ska ju Vicke köpa en ny.... Avis, men hon ska ändå inte ha en iphone, hihi.


Proud Mary

Hej. Idag var det ju skola som vanligt, hehe. På elevensval (där jag har musik) skulle vi välja nya låtar och vilken tror ni det blev? (hihi) PROUD MARY så klart. Jag skulle spela gitarr, men den låten var inte den lättaste vill jag säga ;) men jag ska klara det! Jag måste.

Annars så var skoldagen helt okej. Just nu orkar jag inte göra något. Senare ska jag fixa klart min insändare till svenskan, hoppas att den blir bra bara ;) sedan ska jag inte göra mycket mer. Ta det lugnt bara.
Höres!




vadå kort hår ?!:O


Music

Just nu sitter jag och lyssnar på Proud Mary. Hihi, jag gillar den låten.

Jag har precis gjort klart mina läxor i engelska, nu har jag bara SO:n kvar. Senare ikväll så ska jag duscha och så ska jag förhoppningsvis se Luftslottet som sprängdes. I'm so excited.

Apropå musik så har jag musik x2 (elevensval och "vanlig musiklektion") imorgon i skolan, gutt!
Men nu ska jag plugga på So:n vi hörs imorgon! :)


hihi jag tänker på Glee när jag hör Proud Mary. I miss Glee.

Spotify länk: Proud Mary


I'm so proud!

Hejsan! Detta får bli ett lite snabbt och kort inlägg.

Idag fick vi våra omdömen! Jag är så stolt över mig själv! Jag trodde att det hade gått åt helvete denna terminen, men jag hade fel. Det har vänt sig! Jag är så nöjd! Nu ska jag fortsätta kämpa på, sedan ska jag njuta av sommarlovet innan det är dags för gymnasiet :)

Men nu måste jag göra en hel del läxor. Vi hörs :)


mohahhahahah, jag 13 år :P


Rekord!


hur kom detta sig ? :O

I'm happy!!


Kesha



Take It Off - Your Love Is My Drug - Tik Tok


MIN!


Nu har jag min OS-mössa!
tack farmor :D


The sun is shining

Idag har solen lyst hela dagen och det har varit en klarblå himmel. Underbart!

Idag var det ju skola. Först hade vi elevensval och jag har musik. Vi satte vår låt ;) Walking on sunshine, haha passar perfekt till denna underbara dag! Efter elevnsval var det språkval ;) där hade vi mest muntliga övningar idag, vilket var kul. Efter det var det musik (igen för mig, hihi). Vi valde nya instrument till nästa bandspel. Jag valde trummor och keyboard. Sedan var det lunch... Rotmos liksom... Blä. Sedan hade vi en liten "håltimme" Sedan hade vi so och vi skulle ha redovisat, men vår lärare sjukskrev sig igen :)  Så istället så övade vi på att prata inför publik, så vi skulle intervjuva varandra två och två. Hihi det var faktiskt ganska kul :). Efter so:n var det engelska och jag vill inte prata så mycket om det... Jag är rädd för min engelskalärare, haha och jag hörde att den andra engelskaläraren som också är vår ena klassföreståndare hade slängt ut sig själv från lektionen xD hahahahaha!!! Fan vad kul :) Jag skulle varit där....

I eftermiddag har jag hunnit med att skriva en ny insädare istället för den andra jag skrev... Jag tyckte inte den blev bra (bara så ni vet så är det ingen "riktig" insändare, det är svenskaarbete) och sen har jag målat naglarna igen :). Nu gör jag inget speciellt. Ska nog duscha snart och ta en huvudvärkstablett..

Bye :)


åhh, lille kathy :)


Plugg

Just nu pluggar jag so.... Vi har redovisning imorgon och jag tycker att det går ganska okej. Jag ska snart ta och göra ett stolpmanus, så det blir lättare att komma ihåg vad man ska säga. Efter det ska jag kolla på tv eller duscha. Jag och malin har provat på ZUMBA. Det var ganska svårt och lite jobbigt, men ändå kul ;) jag ska köra ett pass imorgon när jag är klar med mitt plugg.. ;)

ZUMBA är ett slags dans-pogram för er som inte vet ;) lägger in ett klipp nedanför ;)



Eric Saade




grrrrr.......


...

Jag kom hem från skolan för cirka en halvtimme sedan.. Usch det var en jobbig dag idag. Jag var såå trött och nu är det så skönt att vara hemma igen.

Just nu jobbar jag med NO, men det finns ingen information??!!!! Jag jobbar om kastrering (på män) men det ända man hittar är kastrering på djur... Jag har hittat lite information om kastrering på Wikipedia, men inte mycket. Det ända jag har fått i ihop är sju rader, SJU RADER!!!! Åhh jag blir tokig!!! Jag får väl härda ut..... Nu ska jag tröstäta mina aladdinhjärtan som jag fick av mormor igår efter som att jag hade namnsdag. Maria stod det på almenackan...



hmm, ett och ett halvt år sedan....


RSS 2.0