NEW WEEK

Hejsan! Skolan idag var rätt chill, jag kan väl inte säga att jag ansträngde mig allt för mycket. Förutom på idrotten då, fasen vad kul det var! Vi ska vara i grupper om max fyra (men vi är fem, haha) och vi ska sätta ihop en egen dans. Sjukt kul är det och jag tyckte att jag var riktigt påhittig, fast mina gruppmedlemmar tyckte nog att det blev lite jobbigt tillslut, hehe.

Efter skolan drog jag in till STAAUDEN tillsammans med min käre vän Olivia (du fick till och med en länk!). Vi skulle in till Telia-butiken och be om lite hjälp. Olivia hade tryckt bort sitt svenska tangentbord och ersatt med med korianskt? Och det har hon haft hur länge som helst nu! Så ja, jag fick henne att äntligen gå dit. Efter det köpte vi polkagrisstänger, haha!

Just nu gör jag ingenting, det är nog snart mat och efter det hade jag tänkt att måla naglarna och checka in mitt nya nummer av VeckoRevyn. Gutt. Ha de fint!

dålig bild, men veeem bryr sig?!


RUMMET I FÖRE- & EFTERBILDER

FÖRE

EFTER


FÖRE

EFTER


FÖRE

EFTER


FÖRE

EFTER



HÄR KOMMER LITE NYA DETALJER

nytt sängbord

en hylla

spegel

väggorden "Carpe Diem"

Visst blev det fint? :D Jag är iallafall jättenöjd och tusen tack till alla som har hjälpt mig med detta! :)


AND EVERY DISCO I GET IN


det hade ju inte suttit fel med att se ut såhär imorgon!


TJENA


MY DAD IS THE BEST!

Pappa har varit så snäll och fixat bort viruset idag! :) Så nu är jag back on track igen, härligt va?

Nu har jag har precis gjort mig iordning för att gå på 25års kalas! Det är ingen mindre än min moster Emilia som fyller år! Eller ja, hon fyllde ju år i torsdags, men vi ska fira henne ikväll. Det var ju somsagt ett tag sen som jag såg henne sist för hon bor ju inte här, utan i skåååneland!


jag vill att det ska bli sommar så jag kan få börja använda dessa snyggíngar igen!


WHO'S THAT BITCH?!

ÄNTLIGEN FREDAG!


SITTER VID VICKES DATOR

Mamma ringde till mig strax efter jag hade skrivit inlägget om IKEA på lördag och frågade om vi kunde åka redan idag, för att hon och en kollega skulle handla lite grejer till jobbet. Så då köpte vi in allt jag behövde. På lördag förmiddag sticker jag upp till mamma och inreder mitt rum, samt rensar mina kläder! Det ska bli så kul verkligen!

Nu ska jag snart duscha, sen blir det "tagga" skola.. Usch..


?


F*N!

MIN DATOR HAR FÅTT VIRUS!! :( SÅ JAG VET INTE NÄR JAG KOMMER ATT UPPDATERA NÄSTA GÅNG! ÅH, SKIT OCKSÅ!

HOME AGAIN

Vår svenska blev inställd p.g.a att vår lärare var sjuk och det kom ingen vikarie, så den nedre delen på klasslistan fick sluta en hel timme tidigare! :D Riktigt gutt faktiskt.

Jag kom kanske hem för cirka en kvart sen och nu hamnade jag har, vid datorn som vanligt och dunkar musik eftersom att jag är ensam hemma ett tag till! :) Sen ska jag väl ta tag i mitt liv och börja städa lite.. Men det får vänta en stund till.

Vi hörs kanske ikväll och på lördag ska jag kanske till IKEA! YEEES, haha :)


MVG?

Hejsan alla! Nu sitter jag och har engelska och jag har precis fått tillbaka mitt bookcircle häfte + grammatikprovet som vi hade två dagar efter jullovet! Jag är verkligen hur nöjd som helst med mitt resultat! VG på bookcircle och MVG på grammatiken!!! Asså shit, jag fattar verkligen inte hur jag lyckades?!!! JAG ÄGER, hahah :)

Jag antar att vi slutar den här lektionen snart och sen har vi lunch, mentorstid och svenska, sen slutar jag. Och då blir det att åka hem och städa rummet, härligt! Vi hörs då, Bye :)


YEEEES! :D

Gissa vad jag blev glad när jag kom hem idag eller? :D Henke hade tapetserat klart mitt rum! JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Snart kan jag äntligen få flytta in, men det får bli till helgen, för just nu är jag hemma hos pappa igen. Han och Jessica kom nämligen hem från Mexiko igår, så jag och Vicke stannar här tills söndag. Men det blir chill och imorgon är det en hyfsat kort dag i skolan också, så det är ju skönt!

Nu kommer bilder på rummet! :)



fint va? :D


GÄSP

Nu har vi naturkunskapslektion och jag sitter längst bak tillsammans med Elin och jag ser inget som vanligt... Så jag får skriva av Elins anteckningar på EA-tiden, haha! Förövrigt så är mitt rum nästan helt klart, det är bara den svarta fondväggen som ska upp, sen så kan kat börja flytta in och inreda! Härligt! Idag slutar jag vid kvart i fyra, seeeegt! Men vi hörs när jag är hemma, bye!

TJUVTITT

My room is starting to get white!

PUMPING FOR LOVE

Hellu! Jag kom hem för ett tag sedan, skönt! Den här dagen var så otroligt seg, trots att vi bara hade två lektioner.. Usch, men jag har iallafall inget plugg! Jag ska bara öva lite på redovisningen, men det mesta sitter faktiskt ganska bra :) Annars kommer jag nog antagligen chilla hela kvällen lång! SOFT! :) Vi höres imorgon!


FINA DU ♥






SKOLAN


snyggen no.1 nooooot!

Sitter iaf i skolan nu och väntar på att medieproduktionen ska börja och efter den slutar jag! Riktigt skönt :) Vi hörs när jag är hemma! ;)


BIG CHANGE

2007 VS 2011

Hahaha, jag dör liite smått! Jag känner knappt igen mig själv :o Om det inte hade varit jag på dom här bilderna så hade jag absolut inte sett att det var samma person, men nu är det faktiskt så. Och ja, jag har sett ut sådär som jag gör på den vänstra bilden. Fast kanske inte gått runt med hatt på huvudet och anledningen till varför jag har hatt på huvudet är för att det var volleybolltunering (jag saknar volleybolltuneringen jättemkt..) och då ska man klä ut sig lite "galet"

FREUD

Den här måndagen var precis lika seg som alla andra måndagar brukar vara. Nya schemat började ju, fast måndagen har ingen större förändring, förutom att vi är på stagg och har psykologi istället för på Tullen.

Dagen började med idrott där vi började rörelse och rytm, efter det hade vi psykologi och vi fick tillbaka våra prov som handlade om psykoanalys, Sigmund Freud. Och jag fick VG! Fatta vad glad jag blev eller?! Jag började typ plugga till de provet kvällen innan, jag satt från fem till halv ett! Plus att jag typ bröt ihop minst fem gånger under den tiden p.g.a att inget satte sig. Men sen när vi fick provet så var det inte alls så svårt som jag hade förväntat mig, vilket var skönt och jag fick ju VG som sagt ;) Sen var det lunch och jag och Johanna sprang in till stan en snabbis för att jag skulle köpa en grej åt min lillasyster. Efter lunchen hade vi spanska och vår lärare hade allvarlig PMS eller nått, för hon var VÄLDIGT käftig idag.. Aja, som tur var så överlevde jag lektionen iallafall. Sista lektionen hade vi matte och jag fattar ingenting? Hahaha, gött! ;)

Eftersom att jag inte har ngt plugg så ska jag ta det chill ikväll, vilket är GÖTT!

mitt nya schema!


TAKE OVER CONTROL

Nu börjar denna ångestfria söndag lida mot sitt slut. Det är helt sjukt vad helgerna kan gå fort, även fast man bara har tagit det hyfsat lugnt. Aja, jag har iallafall en chill vecka framför mig, vilket är riktigt skönt!

BTW, så börjar mitt nya schema imorgon, vilket SUGER! Åh, jag hatar det verkligen! Aja, det kanske blir bättre när man har kommit in i det, hoppas jag!

Nu taggar vi SOLSIDAN! :)


SÖNDAGS-ÅNGEST = NONE!

Idag är det söndag och vanligtvis brukar jag ha så kallad "söndags-ångest". Men inte idag! :) För jag har inget plugg på hela nästa vecka! :) Vilket är riktigt gutt!

Idag har jag inget planerat.. Jag ska nog hjälpa till att måla på mitt rum åså. Annars blir det en lugn söndag! Vilket var längesen sist :)

Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi nog av senare! :)

bild från nyår..


VICKE Å JAG

 


SATURDAY

Hejsan alla! Idag är det lördag och jag har inget att göra, skönt! Men jag lär väl få slipa åde på mitt rum sen så det blir klart någon gång, haha!
På måndag kommer morfar hit och börjar med att sätta upp fondväggen :) den vita tapeten kommer på tisdag, så den får vänta lite ;) Vi ska också måla mitt tak för att det är lite fläckar här och var... Åhh, jag längtar verkligen tills det är klart och jag kan få flytta in igen :) Men det lär ju kanske ta över en vecka iallafall.. Den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge! Som man säger.
Ha en fortsatt bra lördag, så kanske vi hörs senare! ;)

NAILS


OM MAN ÄR UTE I SISTA SEKUND FÅR MAN SKYLLA SIG SJÄLV!




Hej alla! förlåt för dålig uppdatering igår.. Det var såhär att när jag slutade skolan så åkte jag bara hem en snabbis för att duscha och packa. Sen drog jag hem till Elin i Läckeby och sov över där tillsammans med Karolin också. Vi var tvungna att sova över för vi hade redovisning idag och vi låg liksom liiiiite efter... Och för att kunna göra upp vad vi skulle säga + att göra vår power point klar så fick vi ta en tidigare buss så vi var i skolan 07:20! Hahahha, sjukt tidigt och det var kolsvart i vissa delar! Fett läskigt. Men allt löste sig och vi blev klara i sista sekund, men tror ni att vi hann redovisa då? Svar: NEJ! Alla som redovisade innan oss höll ju på i 10, 15 min så vi hann ju aldrig, hahaha. Så vi får helt enkelst göra det på onsdag då... Men nu är vi ju iaf klara och kan förbereda oss och bli ännu bättre, vilket är helt ok ;)

Idag slutade jag skolan vid halv fyra, sen åkte jag hem och fixade mina naglar och öppnade ett paket som jag fick på posten! Innehållet är en hemlighet, men jag kan säga att det är en slags "vägg-design". Hihihihih, mer får ni inte veta förrens rummet är helt färdigt! ;) Så kan det vara ibland! Nu ska jag kila ner och hitta på något skoj! Hörs imorgon dudes!

RIGHT NOW



NATURKUNSKAP!

Nu sitter jag i skolan tillsammans med Elin Öberg och vår kära klass.. Och jag vill bara säga att jag och Elin äger på att INTE göra saker som vi ska göra, haha! :) vi gör typ ingenting. GÖTT, nu måste jag kila! hörs sen!



JOBBIGT LÄGE..

Hej, här bor jag för tillfället! Men visst ser det väl lite mysigt ut? :)

Idag hade vi psykologi prov och det gick mycket bättre och var lättare än vad jag hade förväntat mig! :) Vilket var bra eftersom att jag pluggade från halv fem till halv ett! Så ja, man kan ju säga att jag kanske är liiiite trött nu. Jag skulle pluggat historia idag, men eftersom att jag är glömsk så glömde jag ju såklart boken i skolan.. BRA JOBBAT! Och vi har liksom redovisning på fredag. Jag hoppas verkligen att det går bra, för sen har jag typ inget plugg på två veckor! Kan det bli bättre? Jag är så lycklig! :) Äntligen lite frihet.

Just nu gör jag inget speciellt och kommer nog inte göra det heller, men sen ska vi äta semlor för Adam och Henke har namnsdag, hehe!

VI HÖRS!! ;)


SKOLAN!

Hejsan vänner! Jag skulle bloggat igårkväll, men internet fick damp så jag kunde tyvärr inte :(. Men jag tänkte att jag kunde hinna med ett snabbt inlägg nu.

Just nu sitter jag i skolan och har medieproduktion, efter det slutar jag! :) kan inte bli bättre. Fast när jag kommer hem har jag endel att göra... Jag måste välja ut en vit tapet och plugga psykologi som en get eftersom att vi har prov på det imorgon och jag har typ inte börjat plugga än. Greeeeaat! -.- Aja, jag för hoppas på att det går bra iallafall.

Men nu måste jag faktiskt återgå till lektionen! Men jag ska försöka att slänga in ett litet inlägg när jag kommer hem! :) seyaa!


Snön börjar smälta och sommaren närmar sig! :)


HEEELLUUU

Hejsan bloggeeenn! Okej, de där var bara såå töntigt, aja, men hej iaf!
Idag har jag varit i skolan precis som alla andra vardagar och dagen började med idrott då vi var i simhallen. Som tur var så hade vi inte  livräddning utan typ styrka i vattnet lr nåt? :s Men det var bättre än livräddning iallafall. Efter det blev vi 14893489 år försenade till psykologin (fast vi hade samhälle på den lektionen ist) vilket inte gjorde något. Vi började att jobba med våra "hemprov" och sådär. Sen var det lunch, spanska och sist matte. Vi fick en ny mattelärare idag därför att vår vanliga har opererats och kommer inte tillbaka på MINST två månader och kanske inte ens över huvudtaget denna terminen :(. Aja, men vikarien har helt OK och han gick igenom saker och ting hyfsat bra. Hahaha om jag ska bara riktigt ärlig så gick han igenom sakerna precis som om vi gick i förskolan lr nått, haha! Men man fattar ju bättre och det är ju bara bra :)


Snart ska vi nog äta lite och sen ska jag plugga psykologi.... Vi har psykologiprov på onsdag och jag har inte börjat plugga än! Ångest på hög nivå! Men jag hoppas på att det ska gå bra iallafall :)



dagens outfit!
kofta: bikbok
långt linne: gina
leggings: bikbok

TACK OCH HEJ, HÖRS KANSKE SENARE!

HÄR HÄNDER DET GREJER

såhär ser mitt rum ut nu!


FOR THE FIRST TIME

Hej! Idag har jag tillsammans med min familj varit i stan hos några vänner. Jag och Vicke tog en snabb vända på stan och fyndade lite. Jag köpte en kofta för 99 kr (rea) på BikBok och ett pannband (se bilden nedan). Annars har det väl inte hänt alldeles för mycket, men snart ska jag (med lite hjälp av Henke) bära ut de resterande möbler som finns kvar i mitt rum som är skrivbord och sängbord. Sängen skulle tydligen vara kvar i ett dygn till eftersom att det är en dubbelsäng och den kommer inte ut genom dörren och för att den ska kunna det så måste vi montera ner den, så jag får sova i min säng i ett tomt rum, haha läskigt. Sen ska jag även försöka plugga lite historia och kolla på SOLSIDAN (gud vad jag har längtat! :D) och Morden i Midsomer.

Imorgon skulle vi tydligen till simhallen på idrotten (igen?!) Åh, egentligen vill jag inte, men jag antar att jag måste och det kan vara skönt att få det gjort med en gång. Och det lär ju vara livräddning denna gången eftersom vi hade simmning förra gången.. JAG SUGER PÅ LIVRÄDDNING! Åh, aja... Jag för väl göra mitt bästa men det lär ju gå åt h....

Ha en fortsatt bra kväll! Jag återkommer kanske senare!

bild på mitt nya pannband, sjukt skönt och 1000 gånger snyggare än en mössa! ;)


HEJ, MITT RUM ÄR TOMT

Hej alla! jag håller på att rensa ut allt skit från mitt rum nu! Skönt att göra en stor rensning alltså. Jag har nog aldrig rensat ur det här rummet någon gång och vi flyttade in 2005(?) Så ja, det behövs verkligen! Och imorgon åker alla mina möbler ut och mitt nya rum blir hallen, haha nice!

Här är en "sneak-peak" på min fondväggstapet! :)


DAGENS FACELOOK

Dagens facelook

Snart kommer min farbror och hämtar mig och Vicke, för vi ska till farmor och farfar för att fira farfars födelsedag. Senare i eftermiddag har jag väl inget speciellt för mig, så det får väl bli lite chill skulle jag tro. Och förlåt för att min uppdatering suger... Jag ska försöka bli bättre, men det är ju så mycket plugg i skolan hela tiden och det gör att bloggen får lida lite tyvärr :( Så kan det vara om man går en "plugg-linje" som jag.. Ha en fortsatt bra dag! :)

 

BTW, min fondväggs tapet kom i förrgår! :D


EN KLASSIKER!


MY FABULOUS NAILS

Emelie är bäst!


NAILTIME!

nu ska emelieeeeee fixa min naglar, hörs sen! bye..

TIME TO SLEEP

Usch, jag har verkligen ångest inför skolan imorgon och jag känner att jag inte kommer att kunna somna förrens ett eller nåt. Det känns ju väldigt "bra" eftersom att klockan ringer kvart över fem och jag ska upp vid halv sex... Usch. Och förövrigt är jag grymt missnöjd över vårterminens schema.. Vi slutar inte längre 12:10 på torsdagar, utan 13:35 istället!!! Men vi slipper ju iallfall det individuella valet en termin till, vilket känns helt ok enligt mig ;) Jag ska verkligen försöka hålla uppdateringen bra, jag har satt en gräns på att jag ska skriva minst två (helst tre om jag hinner en "dagens outfit" på morgonen) inlägg per dag och jag ska verkligen försöka hålla det så bra de går, men om jag har mycket plugg för ni räkna med att bloggen kan få lida lite, men skolan går före allt annat och speciellt när man går på gymnasiet! Men nu måste jag verkligen försöka somna för att kunna ladda upp inför helvetet som börjar imorgon! Och jag ska försöka hinna med en outfit imorgon på morgonen med! Godnatt!

MORGONDAGENS INKÖPSLISTA


Min söta vän Emelie erbjöd sig att fixa mina naglar på torsdag! Grymt snällt av henne! :) Men jag tänker köpa lösnaglar ändå, för dom kanske kommer till användning någon annan gång.


NAGELFIXET GICK ÅT...

...H*LV*TE!! Åh, jag får verkligen damp på mig själv! Jag hade gjort en jättefin fransk manikyr på vänster handen, men på höger handen gick det åt... Ja ni vet.. Jag blev så arg att jag målade över allt med vitt tillslut och nu är det ännu värre! Åh, jag tänker köpa mig ett paket lösnaglar imorgon, samt brun-utan-sol.

Snart ska jag ta och laga lite mat och på menyn står den köttbullar med stuvade makaroner såklart! ;) En av mina favoriträtter, haha! Annars ska jag inte göra något speciellt idag, kanske plugga lite.. Om jag orkar? Vilket jag antar att jag inte gör! Så aja, jag får helt enkelt ladda upp för skolan.. Usch. Ångest på HÖG nivå...
Men nu ska jag laga mat! Vi hörs senare! :)

kolla in, sicken cooooooooooolinggg! (H)


SKOLA IMORGON... SUCK...

God morgon på er! Jag har precis vaknat och tänkte snart gå ner och äta lite frukost vid TV:n. Efter det ska jag göra mig riktigt fräcsh inför morgondagen. Jag ska duscha, fixa naglarna osv. Sedan får jag väl ta mig något att äta till lunch, men vi hörs senare efter min lilla "uppfräschning", hehe.

LAST UPDATE

Detta får bli den sista uppdateringen för idag, men erkänn att jag har varit duktig på att blogga idag? :D Jag har lagt upp hela fyra inlägg och fem med detta :) Det är riktigt bra för att vara mig.

Just nu sitter jag och kollar igenom alla mina bilder och när jag säger alla så menar jag verkligen ALLA. Man hittar mycket kul, hehe. Och nu undrar ni kanske varför jag sitter och kollar igenom allt? Jo, jag hade tänkt att framkalla bilder som jag kan hänga upp på mitt "nya" rum sen när det är klart ;) Jag hade tänkt mig en hel vägg full med foton typ ;) Så ja, det tar sin lilla tid, men jag känner mig ändå ganska klar och har hittat 22 bilder som jag hade tänkt att framkalla. Det blir nog jättebra :)

Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon! :)

(Här skulle det varit en bild, men eftersom att internet har allvarliga problem här hemma så gick inte det..)

R.I.P BLÅ TAPETER MED HJÄRTAN

Japp så är det. Snart så ryker mina fula blå barntapeter med hjärtan ut från rummet! Jag har kollat på tapeter i ett ganska bra tag nu och hittade en fondväggstapet som jag tyckte passade in bra, men idag tog jag mig ett ryck och började leta igen och hittade en annan fondväggstapet som jag själv tyckte var mycket finare och passade just mig ;) Så förhoppningsvis beställer vi tapeterna redan den här veckan och till och med börjar med att tapetsera nästa vecka? Jag hoppas det iallafall. :)

en bild från i somras och i bakrunden ser ni dom fula tapeterna!


ÄLSKADE SYSTER

Älskade lillasyster, du betyder allt för mig! Du är min bästa vän, det finns ingen annan som känner mig så bra som du gör och tillsammans med dig har man aldrig en tråkig stund.

 

Jag har saknat dig idag när du har varit i skolan och jag hemma, jag har haft det extremt tråkigt hela dagen. Bara suttit framför datorn och glott på tvn lite då och då. Men snart är du hemma igen och jag behöver inte längta längre!

I WILL ALWAYS LOVE YOU!♥


Hennes blogg hittar ni här.


MIN HÅRFÄRG TILL VÅREN?

Nu till våren kommer min hårfärg att se ut såhär:


Vad tror ni? Kommer det att bli bra?


DAGENS OUTFIT

tröja: gina tricot

byxor: vila


JUST SOME CRAZINESS






SÅ BRA!


DAGENS OUTFIT


STEK!


saknar sommaren och vart är mitt halsband? :(


SVAREN!

Här kommer svaren på era frågor, jag har svarat så gott jag har kunnat :)

Den mascaran som du köpte, har du använt den innan? för ja skulle gärna vilja veta om den är bra :)
Ja, min mamma och min syster har en sån och jag har lånat den lite då och då och jag tycker att den är jättebra! Man får (eller jag får iallafall) långa fransar som nästan ser ut som lösögonfransar av den :) så den kan jag verkligen rekomendera! ;)

Vilken är din faavorit affär?
Oj det var svårt... Jag har många favoriter, men om jag ska välja ut en så säger jag H&M ;)

Vilken är din/dina favorit artist(er)?
Jag lyssnar ju på alla sorters musik och artister så jag kan inte säga att jag har just en favorit, jag har ganska många, men om jag ska nämna några så är det Rihanna, Lady Gaga, Jay Smith, Fall Out Boy m.m.

Vilken är din favorit rätt?

Kroppkakor helt klart! Men jag gillar även oxfilé och krämig potatisgratäng med bea-sås och rödvinsås till de! ;)

Vad hatar du mest?
Falska människor, vänner som sviker och går bakom ryggen på en..

Vad älskar du mest?
Mina vänner, sommar, pengar, lov m.m. hehe :)

Vilken är din favorit färg?
Blå

Ångrar du någonting i ditt liv? :P
Ja..

Du har väldigt fint hår! så ja undrar om du gör nåt speciellt med det och om det är din riktiga hårfärg?

Man tackar! :) Nä, jag kan nog inte påstå att jag gör något speciellt med mitt hår, men jag är ganska noga med att använda värmeskydd å sånt. Och nej, det är inte min riktiga hårfärg. Jag vet inte riktigt vad min riktiga hårfärg är.. Det är typ en blandning av mörktblondt och ljusbrunt, så ja, typ råttfärgat ;)

Om nån skulle be dig att beskriva dig vad skulle du sagt om dig då? :)

Jag skulle beskriva mig själv som en snäll, omtänksam, glad, smått galen människa som skrattar nästan-hela- tiden person ;)

Hur får du ditt hår så långt och så fint? :D
Jadu.. Jag vet faktiskt inte, jag började låta det växa ut när jag gick i åttan och sen har jag ju klippt bort det slitna någon gång ibland (för om man gör det så växer det ännu fortare) och färgat det en hel del också ;) Så ja.. Något rakt svar på den frågan har jag nog inte.

Vem var din första kärlek ? :)

Det är en hemlis :) hihi


Om du fick en hel helg på dig att göra precis vad du vill vad skulle du göra?(alltså pengar,färdmedel och tillgång har du)

Jag skulle åkt till New York och shoppat, haha :)


Hej! sjukt fin blogg du har! :) jag undrar om du går på högstadiet eller gymnasiet och om du går på gymnasiet, vilken linje går du på i så fall? :)

Hej, ja man tackar :) Jag går första året på gymnasiet och läser samhälle/media :)


Vart bor du? :)

Jag bor på Sveriges näst största ö, Öland ;)


Har du någon pojkvän?? = )

Nepp


Vart brukar du handla dina kläder??

H&M oftast


Saknar du Skansen och 9D2? :)

Ja, och väldigt mycket ibland.


Postat av: 50tals-gubben

Amen hallå jö! Nu är det så att jag har fått reda på att du äger en liten kissekatt och en liten fågel viskade i mitt öra att den heter Cathy någonting... Hmmm? A little help here please! :)

Amen hej på dig med OLIVIA jö! :D Jasådu.. Ja min katt heter Stella och vi kallar henne för lite allt möjligt som bla Kathy och Bathy-Barranca jö ;)


Vad heter rebecka johanssons blogg? :D

beckajj.blogg.se ;)


Är din kompis rebecka (jag) snygg? :D

klart ;)


Tycker du om rebecka (mig)? :D

Ja det är klart att jag gör ;)


Är hon rolig? (rebecka (jag) asso)

Yes you are ;)


Är mina (rebeckas) frågor jobbiga?

Nejdå.. Inte alls ;)


Oke, nu ger jag upp... men en sista fråga: är du (julia) gullig? :D

Klart! :D


Jullis, vad är det bästa med mig :) ?

Allt är bra med dig, det finns inga nackdelar ;) Du är en pärla! :)


hhihi, och vad tycker du är bäst med vår klass?

Att vi är så f*cking j*vla bäst! :)


vad tycker du är en perfekt outfit om man ska ut?

en tajt svart klänning med ett par kilklackar! :)


hur ska en bästa vän va?

Den ska vara lite som en själv, ha samma intressen och samma åsikter, lite som en syster helt enkelt. Och man ska kunna lita på personen till 100%


vrf länkar du inte mina bilder? ;D

Vet inte, får väl börja med det då ;)


TVÅ KALAS

Hejsan på er! Jag har precis gjort mig färdig för kroppkakskalas hemma hos farmor och farfar, senare ikväll ska vi på kalas igen, fast hos mina kusiner :) Nu hinner jag verkligen inte skriva mer för pappa kommer när som helst! men svaren på frågestunden kommer i eftermiddag och här kommer dagens outfit!

tröja: new yorker

linne: hm

byxor: vila


JUST ASK!


DAGENS OUTFIT

 

dagens outfit (fult face, jag vet)
tröja: GT
leggings: BIKBOK

NO-LIFER #1


 

 

Hej jag har inget liv eller nått! JAG VILL TA STUDENTEN NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MINA FYND

Här kommer bilder på det jag har köpt ;)

en mascara & ögonskugga från H&M

militärgröna jeansleggings från VILA


en tröja från NEW YORKER

tröja från GINA TRICOT

ett svart "basic"linne från GINA TRICOT

svarta leggings från BIKBOK

och sist men inte minst, ett nytt iPhone-skal :D nu slipper jag att ha det töntiga med hjärtat, haha xD

FÖRLÅT MIG!

Jajaja, jag suger på att uppdatera, jag vet... Men jag vill bara säga att jag hade en toppenhelg på Ronneby Brunn tillsammans med rebecka och hennes familj! Det var verkligen jättekul! :)

Idag har jag varit stan och gjort en hel del fynd! Ska ta bilder på det nu, I'LL BE RIGHT BACK! :)

mallan & jullan!


STATUS: RONNEBY BRUNN!

Hejsan alla glada! Just nu sitter jag här på Ronneby Brunn med min allra käraste vän REBAKE. Vi kom hit runt tolv och då stack vi direkt till SPA:et (eller hur man skriver..) Och nu har vi precis ätit världens fetaste hamburgetallrik!
Vid åtta är det dags för mat igen, haha... Jag som skulle gå ner i vikt nu, det lär ju gå så "BRA"! Aja, men nu ska vi fortsätta fjanta runt här! Ha en fortsatt bra kväll! Vi hörs på måndag igen, tror jag.. Aja, hejdå!

livebild här från brunnen!


RSS 2.0