STOCKHOLM I MITT HJÄRTA!

Hejsan allihopa! Nu kommer det inte att bli någon uppdatering på måndag och tisdag för då åker jag tillsammans med världens bästa klass SP10F och SP10E till Stockholm på studiebesök! Vi ska besöka Sveriges Television, Dramaten, Riksdagshuset och Sveriges Radio. Det kommer att bli kanonkul och jag kommer att få besöka BOLIBOMPA STUDION!!! :D:D:D:D haha okej, nu överdrev jag kanske liiite.... Men skoj ska det allt bli :)

Imorgon kliver jag upp typ kvart över fyra för att klä på mig, äta lite och packa ner det sista inför resan. Sedan skjutsar pappa in mig till skolan vid kvart i fem och bussen till Stockholm går från skolgården klockan halv sex -.- Vi är framme i Stockholm ca tolv och på tisdag lämnar vi staden vid ca fyra och är hemma runt tio på kvällen. Dagen efter är det dags för skolan igen.. Yeey.. -.- Jag lär ju vara stendöd!

Men vi hörs på onsdagkväll med en bildbomb! För kameran hänger ju självklart med! :) Ha det så bra tills dess!

Hallå du underbara huvudstad! :)


R.I.P

ÅH! Ibland hatar jag mig själv så j*vla mycket alltså! Idag när jag var på biblan och skulle kopiera ett papper till min engelska lärare så la jag min kära iphone med blingbling skal på soptunnan bredvid (soptunnan hade lutande lock, vilket jag inte la märke till) och swisch så smällde mobilen i golvet och mitt kära skal sprack, buhuhuhu :(:(:(:( JAG HATAR MIG SJÄLV!!

rest in peace, I love you!

MAN MÅSTE VÅGA BJUDA PÅ SIG SJÄLV

Hahhaa, just nu sitter jag och kollar igenom bilder från sommaren och helt plötsligt ser jag den här? :D haha den som har lyckats att ta den bilden på mig borde få pris, för detta är verkligen det roligaste jag någonsin sett!!


jag säger bara ha ha...


KILKLACKAR



mina nya skor, lovely! ♥


SJUKT BRA TOLKNING!


September tolkar Petters låt Mikrofonkåt.


IDROTT MED 9D2

I miss it!

AFRODITE

Men hej alla! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men det har varit endel plugg som vanligt....
Nu sitter jag och har medieproduktion och vi gör julkort! Supermysigt ju? :) När medieproduktionen är slut så ska vi ha svenska och då ska vi hålla våra argumenterande tal! Jag är så sjukt nervös nu alltså, det går verkligen inte att beskriva hur nervös jag är! Men jag vill bara få det gjort iallafall och det är skönt..
Efter skolan ska bästa Elin Pelin Öberg följa med mig hem och sova över! :D och imorgon är vi lediga, men jag har utvecklingssamtal.. Jag hatar det verkligen, men hoppas att det blir chill iallafall :)

Men vi hörs när jag kommer men igen! Bye! :)

SOVIT BORT HALVA DAGEN..

Men tjena! Vi var bortbjudna på middag igår och det var hur trevligt som helst (och god mat såklart). Vi kom hem  runt halv tolv vilket inte är jättesent och jag somnade kanske vid halv ett och idag vaknade jag vid kvart över tolv, KVART ÖVER TOLV!!!! Fatta!! På en söndag! Snacka om att söndagsångesten blev ännu värre idag då... Åh, jag blir så arg på mig själv.. JAG VILL HA JULLOV NU! Jag orkar inte mer skola nu... Åh....
Nu vill jag inte skriva mer, hejdå!

AMAZING GRACE

Äntligen fredag och jag är äntligen hemma ifrån den värsta skoldagen! Fredagens schema är verkligen en mardröm! Usch, men skönt att man är hemma iallfall.

Just nu är jag inne på Vickes rum tillsammans med henne och äter ur en paradis ask, hehe. Vi har även druckit julmust till middagen. Gott som fasen alltså.

Senare blir det idol såklart och imorgon ska vi baka lussekatter! :D Senare på kvällen är vi bortbjudna på middag också, riktigt nice :)

Ha en fortsatt bra fredagskväll alla fina!♥

I miss you..

JAG VILL!


åhhhh, jag vill!!!! sjukt snyggt! jag är verkligen sjukt pepp. Karolin, vi tatuerar oss då! ;D


JAG ÄR FETT PEPP...

... PÅ ATT TATUERA MIG BAKOM ÖRAT! Åhåhåhåh jag vill det så mycket nu!! Frågan är ju bara om jag vågar... Hehe.

Nu har jag precis kommit hem från skolan och det har varit en helvetesdag rent utsagt!!!! BLÄ på den här dagen alltså. Jag vill bara dö just nu! Det började med dans i två timmar!! Visst det va väl kul ibland, men sjukt jobbigt! Efter det skulle vi tydligen ha engelska i tjugo minuter ? Nödvändigt liksom. Alla var så jäkla förbannade efter engelska lektionen asså. Vi var sjukt missnöjda med våra resultat på våra arbeten och redovisningar. ÅHH, vår engelska lärare är nu mera grymt hatad! Sista lektionen var historia, vi skulle börja med något nytt, men ingen orkade någoting.... Så det blev inte för mycket gjort. Nu ska jag tjura lite, hejdå.


SUDDIGT VAR DET HÄR!


WIIHO

JAG ÖVERLEVDE DAGEN!! Även fast jag hade typ 316876318 läxor och ett prov tills idag. Jag suger fett på matte och fick ett poäng från G när vi hade prov i det sist så jag gjorde om det idag på EA-tiden och det gick nog ganska bra iallafall. Jag svarade på alla frågor på B-delen! :o jag måste ju allvarligt talat vara sjuk eller nått för i vanliga fall brukar jag inte fatta ett skit på den delen! Så ja, jag får hoppas på att jag klarar provet nudå! Får reda på resultatet på fredag! Iiiih!

Idag har jag inget plugg så jag har bara chillat! Riktigt gutt är det. Och nu har jag precis målat på nytt nagellack, från rött till blått, nice ;) och snart är det bonde söööker fruu!!! I lovee! :)) Ha en fortsatt bra kväll nu, så hörs vi imorgon när jag kommer hem! :)


LEGENDER!


MEDIA

Nu sitter jag och har medieproduktion. Jag har precis gjort klart min affisch om modevisning och jag är jättenöjd med den faktiskt. :)
Medieproduktionen slutar vid två och då slutar jag för idag! :D Men jag måste hem och plugga en massa tyvärr... Usch, har verkligen hur mycket som helst nu... ÅHHH! jag vill verkligen inte... Jag vill ha helg nunununu!!! Vi får hoppas på att resten av veckan bara flyger iväg!


här är min affisch :)


DAGENS OUTFIT

tröja: GT
shorts: hm
leggings: hm

HICKA

Nu sitter jag här och har damp på min hicka!!!!! Åh jag hatar det verkligen, så sjukt störande!

Skolan var bara jobbig idag och helaveckan kommer att bli sjukt jobbig!!!!!!!!! Åh.. Vill bara att det ska bli helg igen... Och jag har verkligen inget att skriva om, vi kanske hörs imon, har endel plugg tyvärr...

GE MIG SOMMAR NU!!!

SAILOR MOON

Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på Sailor Moon, haha. Det var verkligen mitt favoritprogram när jag var liten.

Idag har vi varit hos min farmor och farfar och firat farsdag, mycket trevligt måste jag säga! Nu ska jag snart gå ner och ta mig en dusch så man är lite fräsch inför skoldagen imorgon också. Jag skulle tydligen till optikern imorgon med... Jobbigt. ÅHHHH jag vill inte dit mer. Jag vet vad jag har för synfel, jag har fått linser för det.. Så vad mer är det dom vill egentligen?! Jag vill inte åka in dit själv imorgon heller... Så ja. JAG TÄNKER SKITA I DET! thats it.

mitt nya iphoneskal som mamma har köpt åt mig när hon var på Ullared igår :)


En liten tjej med jättelånga flätor
sådär en fjorton år och rätt söt
Men om hon ramlar på sin lilla rumpa
du kan va' säker på att hon tjöt.

Men så en dag hon möter mystiken
och universums iskalla natt
Hon blir en kämpe, ja en hjältinna
och får till vän en underbar katt

Ett öde som hon inte riktigt kan förstå
och inte vet hon hur det ska gå

En liten tjej med jättelånga flätor
sådär en fjorton år och rätt söt
som nu får slåss mot ondskans lakejer
hur ska det gå? hur ska det gå?
Det är blott stjärnorna som vet
Hur det ska gå, hur det ska gå.

DO YOU REMEMBER?


ett av mina favorit program som liten, ABRA KADABRA.


MILLION PIECES

Helllo! :) Vad har ni för er? Själv så har jag städat hela dagen, blää, hatar det verkligen.
Vi ska snart ha kalas här så jag har gjort mig iordning och så.. MEN jag hittade inte min plattång, fick typ damp, men sen kom jag på att jag nog hade glömt den hos rebake. Och så var det! Åhhh, jag ska alltid lyckas att glömma något så håret fick bli oplattat idag, men det spelar ju ingen roll för det mår ju bara bättre om man inte plattar det.

Förövrigt så känns det som det är söndag idag, vilket är gutt! Eftersom att det bara är lördag! Jag var ju ledig igår (fredag) p.g.a rygbyn ju! Gutt som fasen! Jag har faktiskt varit duktig nu och tagit en outfitbild ;) Enjoy it!

 

(jag kör med en puta-med-läpparna pose;) hehe)

allt jag har på mig är från H&M, haha ;)
skinnjacka (mammas, hehe)
svart linne
jeansshorts
svarta leggings

GENOM TIDERNA MED DIGITALKAMERAN

Nu bjuder jag stort på egopics med digitalkameran!


dagen då jag fick min digitalkamera. konfirmationen den 19 april 2009




spririt week...




skolavslutningen 09



















idag

idag :)


Det är ganska stora förändringar som har skett under detta 1½ år som jag har haft min digitalkamera ;)


STAGNELIUS, STAGNELIUS!

YEEEEEEAHHHHHHH! Fyfasen vad bra vi är! Vi tog tyvärr inte hem någon dubbelseger i år men staggs tjejer lyckades kamma hem en seger iallafall! BRA JOBBAT STAGG!
Vårt intåg sög ganska fett, det ända som var bra var stagnelius-låten! I love it! Den är så himla mäktig så man blir tårögd alltså! Så det blir ett stort + till stagglåten helt enkelt! ;)

VI ÄR STOLTA STAGGNISTER!


KROSSA KAGG!

Förlåt för att det har blivit lite dålig uppdatering den här veckan, men det har varit endel plugg och prov.. Det tar aldrig slut!! Och just nu sitter jag och skriver ett manus till mig själv inför redovisningen i engelska imorgon. Jag hoppas verkligen inte att man skulle kunna skiten utantill för då tar jag självmord eller något! Jag orkar verkligen inte mer.

Idag fick vi reda på våra referatprov, historiaprov och historia uppgiften. Jag måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig själv efter som att jag lyckade få VG på både referatprovet och historia uppgiften! Och jag som var så himla missnöjd och arg efter referatprovet, jag tyckte att det gick jättedåligt och tyckte att det jag skrev inte ens var ett referat? Men vad fel jag hade, hahah :) Detta beskedet förgyllde min dag ända tills jag satte mig här med engelskan! Åh, den här redovisningen kommer iallfall inte att gå bra, haha ! xD Men det ska bli så skönt att få den gjord för sen är det RUGBY som gäller! :D:D:D

VI ÄR JENNY VI ÄR STAGG, VI SKA KROSSA LASSE KAGG!!!!!!!!

Kanske att jag hinner med en snabb update imorgon, det är sånt som märks, men annars hörs vi på fredag då jag är LEDIG!!! :)

Lots of love!



NU JÄVLAR STAGG!! NU SKA VI KROSSA KAGG ÄNNU EN GÅNG!!!


BACK TO HELL

Hejsan, jag har precis ätit lite kvällsmat och nu så fastnade jag här vid datorn som vanligt, hehe.

Den här dagen började verkligen inte bra!! Min mobil ringde inte imorse när jag skulle gå upp även fast alarmet fortfarande var på?! Så ja... Jag vaknade vid halv sju av att Stella hoppade upp på mig, tur det! Love you Kathyyy ♥. Och min buss går tio över sju!! PANIIIIIIIK, eftersom att jag skulle packa gympaväskan åde också... Men jag hann i tid iallafall! Vilket var riktigt gött jö.

Jag hade endast 2 av 4 lektioner idag för jag var på min gammelmomors begravning :(  riktigt fint var det. Jag blev upphämtad strax innan tio då min idrottslektion hade slutat så jag fick ju stressa lite till.. Hehe, men tillslut kom vi iväg och sen var jag tillbaka när det var 25 min kvar av spanskan och jag kände att jag inte orkade gå på den så jag sket i dom minuterna och umgicks med lite vänner istället ;) Sen så var det bara matte kvar.

Sov gott nu gammelmormor.♥

MIAMI 2 IBIZA

Tjenare folket! Jag lever och jag måste ju bara säga att det kunde ju inte bli mer än lyckat igår. Vi var hos Amela från typ sex till tolv, vi dansade, pratade åt pizza och bara hade det kul! JAG ÄLSKAR SP10F!!

Nu ska vi snart äta lunch, sen ska vi upp till min moster och mina kusiner, trevlans! Höres.

bjuder på två finfina bilder ;)


CONTACTS

Yes, nu har jag äntligen fått mina linser, men det var ett jävla pill med att få in och ut dom.. Men nu går det hyfsat bra iallafall och det känns inte ens som att jag har linser i ögonen ;) Gött jö!

Idag tänker jag CHILLA fett mkt och ladda upp för imorgon, för då smäller det till ordentligt! Likaså blir det lite mys på lördag hos en kompis med, nice nice :) Sen på söndag får det bli pluggdag och uppladdning inför skolan :)

Hörs!


gapskratt alá mig


BONDE SÖKER FRU

Iiiiiihh!!! Nu börjar Bonde söker fru! Det absolut bästa pogrammet efter IDOL och SHF= svenska hollywoodfruar då. Hihih, min favorit bonde är Johan helt klart! Och hans hund är ju sååå söt, eller hur? :) Men aja, nu måste jag skynda mig ner, för det börjar ju NUUU!! :))



STÄDNING PÅ SCHEMAT

Usch jag hatar verkligen att städa! Men det är sånt som man måste göra lite då och då tyvärr, men visst blir det fint när det är färdigt? :D

Imorgon ska jag till optikern för att få mina linser! Det ska bli skönt att äntligen se saker på långt håll, tex vad lärarna skriver på tavlan, hehe. Och detta är Olivias förtjänst och lite min lärare också, hahha! Eftersom att hon sa att jag började åldras i förtid, vilket inte var så jättekul att få höra, men, men....

NU MÅSTE JAG FORTSÄTTA STÄDA OCH KLÄ PÅ MIG, hehe. Jag har fortfarande pyjamas på mig...


SEG DAG

Eftersom att jag har sovit dåligt inatt så har jag varit ganska trött idag och knappt orkat göra någonting... Så ja, det har blivit en seg dag framför tv och dator hehe, känner mig riktigt LAT idag. Men ibland får man faktiskt ta sig en latis-dag, eller hur?

Just nu kurrar min mage i flera decibel, är så sjukt hungrig nu. Vill ha mat, mat NUUU!! Aja, hoppas att vi ska äta snart iallafall. Ni får ha en fortsätt trevlig kväll! :)


TRÖTTIS

Har knappt sovit nått inatt. Jag har vaknat i omgångar och haft svårt att somna om igen... Usch, men jag sov till halv tio iallafall, vilket var rätt skönt om man jämför med hur tidigt jag har vaknat de senaste dagarna.. Usch....

Igår var jag somsagt hos min fina Emelie. Det var jättekul att träffa henne igen! :) Vi tog lite kort, redigerade, åt på hasses m.m. Mycket trevligt måste jag säga ;)

Jag ska snart resa mig upp ur sängen och duscha, sen ska jag laga mat. Stuvade makaroner med stekt falukorv (L)(L) MUMS!!! Hihih, jag har faktiskt alltid älskat (likaså min syster) den maträtten och kommer alltid att göra! Hihih, men nu får jag väl ta och duscha då! :)


haha, en lite gullig bild på mig från förra sommaren :)

Och förresten.. Vad tycker ni om den nya headern? Emelie gjorde den åt mig igår :D


BYE BYE FREDDE!

Igår var jag somsagt och kollade när KFF spelade sin sista match på fredriksskans. Det hade ju varit liiite roligare om dem hade vunnit, men det gjorde de inte, utan förlorade med 3-1 varav ett mål var självmål -.- Aja så kan det gå, men nu får de ladda om och köra järnet på den nya arenan istället! Och detta var både min första och sista KFF-match på fredriksskans, men jag hoppas på fler, fast på Guldfågeln arena!

Vid ett tar jag bussen till färjestaden för att träffa emelie. Det ska bli riktigt kul eftersom att det var ett tag sen vi sågs sist. Men nu ska jag kila ner för att sminka mig lite, bye!


ungefär såhär ser den nya arenan ut nu..


och såhär kommer den att se ut när den är klar.. ;)


RSS 2.0