THAT'S SO TRUE

Tumblr_lit35g2fkk1qbpwzeo1_500_large


TIDNINGSOMSLAG

Här är mitt tidningsomslag som vi har jobbat med i InDesign. Detta är mitt resultat:


IN SCHOOL

Hej vänner! Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår..Orkade helt enkelt inte.

Nu sitter jag i skolan och har medieproduktion, efter det har jag svenska, sen slutar jag och då ska jag vänta på mamma och vicke i stan sen så ska jag hem :D hörs då!



THIS IS ME




NOSTALGI


9:E BILDEN: NÅGON I DIN SLÄKT


farbror lillis


8:E BILDEN: EN PERSON SOM DU SAKNAR


IT'S GONNA BE ME

Hellu! Nu har vi precis kommit hem från simhallen. Det var jättekul och jag är mer än nöjd med min insats. Förra gången vågade jag hoppa från trean och den här gången höjde jag ribban och hoppade från femman! :D Jag är verkligen stolt över mig själv, haha.

Snart så ska vi på kalas hos m&m å lite.. Sen är det redan söndag.. Usch, helgerna går fort! Men vi har typ inget plugg i skolan nu, så det är ju rätt skönt! Vi höres!


7:E BILDEN: EN BILD SOM DU ALDRIG LAGT UPP


COOL RIDER

Hejhej och förlåt för att jag inte har hört av mig med ett så kallat "riktigt" inlägg på ett tag. Jag har haft endel plugg den här veckan, men nu är det äntligen över! Ett tag iallafall, vilket känns som en stooooooor lättnad!

Imorgon har jag i stort sätt fullt upp, ska in med farbror och syster till stan och shoppa samt äta lunch, sen blir det simhallen och sist men inte minst kalas för morfar! Skönt med en helg utan plugg-ångest tycker jag, man kan liksom bara passa på och göra vad man vill! På söndag har jag inget speciellt inplanerat, får bli en vilodag helt enkelt, vilket också behövs!

Hoppas att ni får en fortsatt bra fredagskväll allihop! :)




två fina bilder från skolan! :)


6:E BILDEN: EN BILD PÅ DIG OCH EN VÄN DU INTE VARIT MED PÅ LÄNGE


5:E BILDEN: EN GAMMAL BILD PÅ DIG SJÄLV


4:E BILDEN: EN BILD PÅ EN KONSTIG TID I DITT LIV


MOVIES

Det verkade som att den "gamla" filmen uppskattades! Här är en till


3:E BILDEN: EN BILD PÅ DIG OCH NÅGON I DIN FAMILJ


my dad and I


KPT

Hejsan alla! Idag har vi KPT-dag, eller studiedag som det heter. Det är verkligen jätteskönt att få vara ledig på måndagar!

Just nu håller jag på att kolla igenom lite gamla filmer igen.. Det kanske kommer upp någon ny lite senare, hoppas på det!

Här kommer två outfits från veckan


TORSDAGENS
kofta: cubus
linne/body: h&m
haremsbyxor: cubus


FREDAGENS
jeansjacka: bikbok
linne: ginatricot
leggings: bikbok


DET VAR EN GÅNG....

....en dum storasyster


GRYMMA VINTER

nu hoppas jag att du inte kommer tillbaka på ett BRA tag!




2:A BILDEN: EN BILD PÅ DITT NATURLIGA DIG


MIN LÖRDAGSKVÄLL ÄR RÄDDAD


mummmmaaa!


1:A BILDEN: NÅGON DU UMGÅS VÄLDIGT MYCKET MED


FRÅN OCH MED NU OCH 30 DAGAR FRAMÅT

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på ditt naturliga dig 
3e bilden: En bild på dig och någon i din familj
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e bilden:
En gammal bild på dig själv
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
8e bilden: En person som du saknar
9e bilden: Någon i din släkt
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll
11e bilden: En person du kan berätta allt för
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
15e bilden: En person som du vill vara med
16e bilden: En bild på dig själv
17e bilden: En ovanlig bild
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg
20e bilden: En bild på dina närmaste
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22a bilden: En bild på en tid du saknar
23e bilden: En bild från i somras
24e bilden: En bild som gör dig glad
25e bilden: En person som alltid gör dig glad
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt
28e bilden: En tokig bild
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


DRIVING A CAR

Här kommer en video på när jag kör bil för första gången, bilden är lite skakig och sådär, men ni får skylla allt dåligt filmande på min syster, haha!


GOOD MORNING

God morgon på er! Jag har precis duschat å lite sånt och tänkte snart klä på mig lite kläder. Annars har jag inte jättemycket planerat för dagen, blir nog bara att slappna  av och njuta av det fina vårvädret.

Igårkväll var ju jag och Vicke tillsammans med mormor och morfar och kollade på musikalen Skönheten & Odjuret. Den var hur bra som helst och skådespelarna var jätteduktiga. Så den kan jag starkt rekomendera er att se! 

Dedär med filmen löser sig nog förhoppningsvis snart... Så håll er uppdaterade, för någon gång under dagen så dyker den upp (förhoppningsvis).

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare!


,

filmen kommer imon!

FILM PÅ G

Japp så är det... Jag håller på att fixa en liten film här som ni snart ska få se eftersom att det inte blir någon gympa sen. Vi kom fram till att vi inte orkade, haha! Men håll utkik nu, för filmen kommer snart upp!


LEAVING HOME

Halli hallå! Nu har jag precis käkat lite lasange och nu laddar jag upp inför tantgympan tillsammans med Ollie! Vilket kommer att bli rätt så gött.

Skoldagen var hyfsat chill, först psykologiprov sen engelska med Grease, lunch och halvklass i svenska. Jag och Olivia fick springa som två höns till busshållsplatsen för att hinna med. Hahaha, men vi han preeeecis vilket var bra för annars hade jag/vi ju kämpat i onödan!

Imorgon är det fredag som innehåller en skoldag som slutar vid 15:30, livet är hårt ibland. Men vid sju ska jag och Vicke tillsammans med mormor gå och kolla på musikalen Skönheten & Odjuret, vilket kommer att bli väldigt spännande!

Nu säger jag tack för mig, vi hörs imorgon!



right now


BEHAVE


Japp detta är jag precis just nu. Jag sitter vid Vickes dator (min har fått virus.. igen -.-) nere i soffan i väntan på halv åtta hos mig och sveriges mästerkock, man skulle kunna säga att jag har pluggat klart nu, kan det mesta hyfsat bra nu iallafall, vilket känns skönt. Btw så var ju jag ledig idag (för er som inte visste det), men imorgon taggar vi psykologiprov på tullen direkt på morgonen och sen Grease i vår aula "kyrka" *host* tillsammans med min kära klass sp10f!
Vi hörs imorgon igen!


såhär söt har man varit en gång i tiden!


BLOGG.SE LEGAT NERE?

Blogg.se har legat nere idag, så jag har inte kunnat uppdatera förrens nu, men jag hinner inte skriva ett så jättelångt inlägg för jag måste plugga.

Tidigare idag så blev jag medlem på videofy.me, så nu kan ni förvänta er en massa videos! Men nu måste jag fortsätta plugga, bye!


SOMETHING NEW

Kände för att ändra om designen, men jag är lite osäker på om headern verkligen är fin? Ni får jättegärna kommentera vad ni tycker ;)

Imorgon är jag ledig vilket är jätteskönt, förutom att jag måste plugga.... Så kan det vara ibland. Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så vi hörs imorgon!


MEDIEPRODUKTION


modell: jag


ONCE UPON A TIME

Hallluu! Jag har nästan precis kommit hem från skolan som innehöll allt ifrån simhallen till matteprov! Skönt att dagen snart är över och för att vara lite snäll så står jag för maten ikväll (och även imorgon kväll).

Kvällens meny:
Karrékotlett m. pommes
& beasås!
mummmma på det.

Annars ska jag nog inte hitta på något speciellt tror jag, förutom att plugga lite matte (har prov på del 2 imorgon) och läsa min nya bok. Vi har börjat med ett bokprojekt där ALLA ettor ingår.. Usch, vi ska typ ha diskussioner med dom som har valt samma bok (bokcirkel) ? Sjukt tråkigt + att vi i ska ha ett prov på boken ?! Hallå, nu måste man ju verkligen läsa jättenoga... Det är inte min grej att läsa böcker och så var jag ju så smart och valde den tjockaste boken (!!!) Ibland hatar jag mig själv.... Men nu måste jag börja med kvällens delikata måltid, bye!

I MISS



MITT LÅNGA HÅR :(



DAGS FÖR TRÄNING

Nu sticker jag tillsammans med Olivia på tantgympa!


HELT SLUT..

Nu har jag äntligan avklarat den här veckans plugg! Igår hade vi spanskaprov, idag ett G-prov i samhälle + en granskningsrapportsinlämning som jag snart ska skicka iväg (vågar inte, haha).

Skönt med fredag imorgon och helg, men trots att jag är ledig så har jag fullt upp hela helgen.. Imorgon ska jag med Elin hem för att fira hennes födelsedag och sova över där. På lördag kommer jag hem och på kvällen är vi bortbjudna och på söndag måste jag plugga matte, för jag har prov i de både på måndag och tisdag.. Usch...

Igår tog vi oss en tripp in till stan på lunchen för att jag skulle kunna köpa något att ha på mig imorgon, och jag hittade något riktigt snyggt!



en body + skinnkjol från h&m!


FUL BILD..

Asså den här bilden är sjukt sne och jag ser ut som ett mongo, men jag lägger upp den för att den är lite cool. Hahah


BLOGGPAUS

Ja det kan man kalla det iallafall. Visst, jag kommer kanske slänga upp någon uppdatering någon gång i veckan, men jag känner att jag behöver en "liten" paus från bloggen nu i mars för det är extremt mycket i skolan nu. Skolarbete går alltid först, så ni får räkna med lite sämre uppdatering, men jag försvinner inte helt. På helgerna kommer jag tillbaka, haha!


MOM ♥


TRUE FRIENDSHIP IS FOREVER



I WANT



allt är från h&m


SWEET


TACK FÖR IGÅR!

Igår var det club magic som gällde! fasen va kul det var! Det måste göras om snart. Först var vi hemma hos elin och fixade oss åså, sen drog vi in och dansade loss på club magic, det var nog det roligaste Sandra jag någonsin varit på! Riktigt lyckat.


en bild från igår, hemma hos elin


VAD GÖR VI NU KÖR VIIIII



nu köööööööööörrrrrrrrrr viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

CROSS



en ny ring till samlingen! den här gången blev det en såkallad "dubbelring" från gina tricot. 99kr kostade den, dyrt, men värt!


ON THE FLOOR

Godmorgon världen! Idag har vi lite sovmorgon, börjar inte förrens tio i tio på tisdagar, men jag måste ändå ta kvart över åtta bussen för det går ingen annan passande :(. Livet är orättvist...

Idag vet jag inte när jag slutar, för jag är inte säker på om det är min grupp som har svenska eller inte, men det är ju sånt som märks. När jag kommer hem måste jag iallafall plugga engelska och kanske lite spanska, fast mest engelska eftersom vi har prov på torsdag.. Usch..

Nu kommer en dagens outfit!


kofta: cubus (mammas)
linne: h&m
byxor: vila
ringar: bikbok och guldfynd by kenza


RSS 2.0