Sova ?

Varje gång det har varit lov och det är dags för skola dagen efter så har jag alltid svårt att sova... Jag blir aldrig trött. Jag försöker med allt, som bl.a läsa böcker, tidningar eller kolla i skolkataloger, men inget funkar. Jag kanske måste läsa mer? Jag ska iallafall göra ett försök. Jag ska läsa, läsa och läsa i min gossip girl bok tills ögonlocken stängs, man kan ju hoppas på att det gör de tillslut iallafall. Apropå gossip girl så har jag bestämt mig att läsa ut hela bokserien. Jag är nu nästan halvvägs på den fjärde boken av tolv. Jag känner mig ganska stolt, för jag har aldrig hittat någon bok som jag tycker är speciellt bra. Förutom twilightserien då ;). Men gossip girl passar mig i smaken ;). Men annars gillar jag deckare och kriminalserier, eller vad man säger. Aja, usch nu måste jag försöka att lägga mig snart..... Det är ju skola imorgon, somsagt.....

Godnatt på er!♥


här är boken som jag läser nu ;)

här är hela serien ;)


Back in business

Just nu känner jag hur min ångest börjar komma.... Usch jag vill absolut inte gå till skolan imorgon! Jag vill ha sommarlov, NU!

Nu kommer det att komma ännu fler nationella prov som jag är väldigt nervös för och jag antar att det gick åt helvete på de svenska nationella....... Åhh!!! Jag orkar inte mer!!!!



sné :P


Os-mössan!


Os-mössan!! Jag tycker att den är så jäkla snygg och jag & Vicke har fått farmor att virka en varsin sån mössa åt oss, om hon får tag i garn.
Åhh jag är såå lycklig :D!!
Nu längtar jag tills den är färdig xD

Annars idag så blir det lite plugg -.-, eller jag, förhoppningsvis iaf ;) och imorgon är det skola!! Åhh varför måste tiden gå så FORT?!......


Summer feelings

Idag var jag i stan, igen... Haha men det gör inte mig någonting. Eftersom att jag inte hade så mycket pengar kvar efter den stora inhandlingen i tisdags så köpte mamma lite nice stuffs till mig och denna gången har jag tagit bilder på det ;)


åhh jag älskar min klänning :D jag får värsta sommar känslor av att titta på den :) jag funderar på att ha den på skolavslutningen xD haha men jag vet inte. jag vill helst vara helvit, men jag får se;)
klänningen är från BikBok.


och så två härliga nagellack från depend ;)

Senare ikväll ska jag och pappa på bio. Vi ska se på Snabba Cash. Den är säkert jätteläskig :O men den är nog spännande också. Det får jag hoppas på iallafall. Den är säkert jättebra ;)


Ny dator!

Hejsan! Idag har vi varit i Sörby hos Alma och Ester. Där var det ju full rulle som vanligt, hihi. Snart så ska vi väl iväg till mormor och morfar och äta middag. Det blir riktigt nice. Hoppas på god mat bara!

Just nu sitter jag och äter marabouchoklad som jag egentligen inte alls behöver, men det är såå svårt att motstå! Usch, idag har jag verkligen ätit för mycket godsaker denna vecka.... -.- men jag får väl helt enkelt skylla mig själv!

Angående rubriken så har jag en ny dator, eller ja, på sätt och vis iallafall. Det är fortfarande samma dator, men den är ominstallerad på nytt igen, så den är så gott som ny! Tack så jätte mycket Peter! Som var snäll och fixade det åt mig :)


en konfa-bild. när jag hämtar min bibel ;)


Glee

 


Så bra!!


Dagens outfit

Åhh... Jag har inget att göra... Jag borde plugga lite, men jag skjuter nog upp det tills imorgon. Just nu vill jag ha en massa pengar så jag kan handla in en massa nya snygga kläder. Jag handlade ju i tisdags, men jag vill ändå ha mer!!! Aja, tråkigt inlägg... Jag vet.. Här kommer dagens outfit.

Skjorta: Gina

Leggings: Vila

Skärp: vet ej


New stuff

Igår var jag i stan med Malin :) Det blev mycket inhadlat för min del. Jag handlade för 800kr xD. Hahah synd.

Tråkig som jag är så orkar jag inte ta bilder på det, så ni får det nedskrivet istället.

Jag köpte en vit & blårandig tröja från Cubus
En rosa skjorta från Gina Tricot
Två par jeansleggings (svart & beige) från Vila
En väska från H&M och lite accessoarer som armband och ringar.


Living the dream


sommar 08

sommar 08

vinter 10


SPORTLOV!!!

Finally sportlov! Jag har längtat ihjäl mig och nu är det äntligen här!

Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering, men jag har inte haft tid och sen så är min dator skitseg så den ska "blåsas" snart.

Ikväll ska vi på kalas, hahaha. Alla tycker att jag är på kalas hela tiden, men så är det. Det är Johannes som ska fira födelsedag tillsammans med sin pappa så det blir kanske endel folk, om dom inte har delat upp släkten så det blir två kalas, men jag vet inte. Jag får se helt enkelt. Nu har jag precis hittat en bra kalas outfit. Det tog typ 1000 år innan jag hittade något att ta på mig -.- , men nu har jag hittat något som jag tycker är snyggt.

här är min outfit (jag vet att de är fula bilder xD)

kjolen kanske många tror är ny, men jag har nog haft den i nästan två år... Jag har bara inte velat använda den för att jag har tyckt att jag är för tjock (vilket jag fortfarande är) men aja, det får jag leva med.

 

Ha en bra lördag!

puss!


Snart, snart, snart!!!!!

är det sommmmmmmmmmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eller ja... nästan snart.....


Lyssnar på......

den heliga idrottslåten!!!!


No lektion

Hejhej. Just nu sitter jag på no lektion och det suger..... Jag fick lite ryck för en stund sedan för att min laddare till datorn inte fungerade och det var bara 17 minuter kvar på batteriet!!!! OMG, men det var bara strömmen som inte var igång i kemisalen, hahaha!! Damp för ingenting helt enkelt..

Vi har grupparbete. Det är jag, Rebecca, Ökke och Erik som jobbar om abort och sterilisering typ... Haha vi vet typ inte vad vi jobbar om riktigt, men aja, det löser sig säkert snart. Nu får jag väl återgå till verkligheten, bye!!

Ni får inte glömma att det faktiskt står JULIA på alla almenackor idag :)


Happy Valentine's Day


Kände för ett 2:a inlägg

Haha som vanligt på fredagar (eller a de senaste två veckorna) så har jag bakat chokladbollar (y) Det är så himla gott!!!! Jag dööör!!!! här kmr lite bilder :P SOM JAG BJUDER STORT PÅ, haha.

kladdigt värre..

GOTT!!!


HELG!

Nu är äntligen denna skolveckan slut!!! Gud vad skönt. Den har gått sååå fooort!!

I veckan har jag hunnit med hela TVÅ nationella prov i svenska. Sköt att ha fått dom överstökade, men det är ju ett kvar. Det muntliga. Det kommer nog också gå bra, hoppas jag iallafall.

Jag har inga speciella planer för helgen.... Jag skulle vilja åka till modehuset. Jag får se hur det blir, men hoppas!!!
Igår såg jag på det sista avsnittet av Made In Sweden och jag älskar verkligen Famous!!!!

den är sååå bra!!!

 

bye!


Pinsamt

På onsdag nästa vecka kommer jag inte kunna vistas i skolans lokaler. Mina vänner kommer att göra bort mig totalt på tisdag! Det är inte okej!!

Nu ska jag sova. (Tråkigt och onödigt inlägg)
Godnatt!

Bita ihop

Det nationella provet i tisdags gick hyfsat bra.... Det var ganska svårt, men jag hoppas på att jag klarade mig. Nu är jag jättenervös för imorgon, då det är ännu ett nationellt prov i svenska. Fast då är det UPPSATS!!!! Jag kommer dö.... Man får välja vad man ska skriva för genre, men om inte novell finns med så bryter jag ihop!!!!!!! På riktigt...... Åhhhh, jag vill inte vakna imorgon. Gud.... Men vi har ju iallafall hela TRE timmar på oss..... Kan bli liiiite drygt om man blir klar efter en och en halv timme.... Men aja, jag för väl önska mig själv lycka till då......

haha lille jag.... i början av åttan... ett och ett halvt år sedan.


Död

död..........................

Tired

Åhh nu börjar jag bli trött på det här! Alltid plugg över helgerna. Eller speciellt på söndagarna. Just nu pluggar jag till hemkunskapsprov som vi har imorgon..... Jag har lärt mig hela ekonomihäftet utantill. Nu är det bara konsumentlagarna kvar. Senare vid typ fyra - fem ska jag till Malin. Då ska vi plugga tillsammans. Det kan vara skönt när man är två, för då lär man sig av varandra. Men nu måste jag återgå till pluggandet. Bye.

skulle inte skada med sommar och värme nu!


Bilder

Haha, jag har verkligen inget liv just nu. Så nu får ni några bilder.

hih, jag hittade mitt gamla spice girls halsband.

10 år kanske?

jag och adam

jag och adam igen...

lille jag


Kathy

Igår så fick Stella vara modell för mig tillsammans med sin bästa vän, för tillfället ;)

hon är sååå sööt :)

I eftermiddag ska jag till mormor och morfar, då kommer dom här små söta vännerna att vara där :)



Fläta en liten fläta

Såhär såg jag ut idag. Världens sötaste Emelie har gjort flätan :).

Idag hade jag verkligen en dålig hår-dag så Emelie fick fläta mitt hår efter idrotten... Tur att jag har henne ;)

Det är sååå skööönt med helg nu!! Jag ska verkligen ta det lugnt hela helgen, förutom söndag, då jag måste plugga hemkunskap.... Åhh allt detta pluggande tar död på mig! Jag blev sugen på chokladbollar nu.... Undra om jag ska gå ner och göra en dubbelsats nu? Hahaha mums!

Trevlig helg på er alla!


Snart helg.....

Snart. snart, snart är det HELG!! Gud vad underbart!!! Men det värsta är ju att jag måste plugga..... Som vanligt..... Vi har hemkunskapsprov på måndag!!!! Åhhh jag hatar att plugga över helgen.
Idag har det inte hänt något speciellt i skolan.. Jag skrev prov. Hoppas att det gick bra.... Annars är jag så kööööörd. Våra lärare är fortfarande sjuka. Hahah våra klassföreståndare ligger på sjukhus xD den ena ska operas men den andra har jag ingen aning om vad den gör på sjukhuset... Hela veckan har varit full med vikarier. Det är ändå ganska skönt. Hahaha.

Nästa vecka är det nationella prov och jag är död. Bye.

Svensson & jag (L)


I ♥ MUSIC

Hello! Helt sjuk dag idag, för alla lärare var sjuka. Eller ja nästan alla iallafall. Vi har flyttat provet tills imorgon. Tur det, fast jag skulle lika gärna kunnat gjort det idag, men aja skitsamma. Nu har jag ju en chans att få det ännu bättre ;)

Vi hade ju ingen vidare musiklektion idag eftersom att vår lärare var sjuk. Men vi hade skoj iallafall. Jag har ett klipp på när jag spelar trummor. Jag kanske inte är den bästa, men jag är stolt över mig själv att jag klarar åttondelskompet. Musik är nog det roligaste ämnet som finns. Jag kanske inte är den bästa, men det är kul att lära sig en massa olika instrument.
På lågstadiet och mellanstadiet sög jag på musik. Men jag tror att det berodde mycket på vår lärare som aldrig lärde oss något? Men från och med åttan, då vi började med musik har jag lärt mig jättemycket. Det beror nog mycket på den nya musikläraren. Hon är jätteduktig enligt mig. Hon gör musiklektionerna roliga och lärorika, vilket är hur bra som helst. Men aja nu får jag väl plugga lite tror jag :)

haha....

(L)

 

hihi här är klippet. jag vet att det är jättefånigt. men aja det är min blogg och jag får bjuda på mig själv hur mycket jag vill ;D


Plugg

Hejsan! Detta blir ett kort inlägg med en resumé av dagen.

Idag hade vi en så kallad "ÖMSA dag". Jag har ju skrivit att vi har haft ÖMSA innan, men då var det i  en hel vecka. Jag stör mig väldigt mycket på ÖMSA för det finns inget att göra och jag har inte fått något gjort heller.... Det beror på att jag inte ligger efter med något...


Just nu pluggar jag inför So-provet imorgon. Hoppas att det går bra, men det var ju inte så speciellt avancerat precis. Det är två frågor:

Vilken religon skulle du vilja tillhöra, varför?

Vilken religon skulle du INTE vilja tillhöra, varför?


Som ni kanske märker så är det mest "egna åsikter frågor" som man ska besvara, så då behöver man ju inte plugga järnet på religonen vilket är skönt.

Men nu måste jag fortsätta! Bye.

gamla goa tider, de! :)


 


Resultatet

Nu kommer resultatet av håret ;) själv tycker jag att det blev ganska nice!


innan

efter


Hos Malin

Hejsan alla vänner! Just nu sitter jag hos Malin. I hennes rum faktiskt ;) jag kollar på när hon rensar eller rättare sagt städar sin gaderob.... Vilket nöje.... Hahah. Men när hon är klar så ska vi våga mitt hår, eller vad man säger. Det ska bli kul å se hur det blir. Jag har aldrig gjort något sånt förut ;) Om det blir riktigt fint så ska jag se till att jag köper en sån tång ;) Jag lägger in en bild sen.
Ikväll ska vi åka tefat. Asså jag och Malin då. Förra gången vi åkte så kom vi hem utan några större skador iallafall.

Skolan idag var helt OK faktiskt ;) Det började med hemkunskap och vi fick laga vad vi ville med köttfärs och idag jobbade jag med Matilda. Vi valde att göra köttfärspaj med en taco-twist :D Den blev jättegod faktiskt ;). Efter hemkunskapen hade vi SO och vi genomförde vår redovisning om judendomen! Äntligen! Gud vad skönt att få den ur världen och det gick ganska bra enligt mig iallafall. Sedan hade vi lunch, språk, slöjd och matte. Det blev ganska lugnt och skönt på eftermiddagen faktiskt. Hahaha jag mååååste bara tillägga en sak innan jag avslutar inlägget!! Det var så här att jag och Matilda gick till ICA innan matten och köpte ett åttapack med cocosbollar. Så fick fick fyra var...... Och nu har jag dåligt samvete. Jag smällde i mig FYRA cocosbollar!!!! Jag är ju redan tjock som jag är så jag behöver ju knappast klämma i mig fyra cocosbollar. Men aja. Kul hade vi iallafall.

Men nu ska Malin våga mitt hår! I'll be right back!



facelook


RSS 2.0