1 år ♥

Snart så har jag haft min blogg i ett år! Jag vet inte riktigt vilket datum jag började? Men det var iallafall i någon gång december som jag började skriva. Jag tycker att det är ganska kul med en blogg, man kan skriva om nästan allt och det är även kul att läsa andras bloggar, för man får mycket bra tips och det är ju alltid kul att läsa om andras liv, haha. Sen kan man ju ge ut tips själv också.

Det är helt sjukt vad fort året har gått, jag blir helt konstig när jag tänker på det, hehe. Under detta året har det hänt mycket bra och även ganska dåliga saker.... Men sånt är privat. Nu byter jag samtalsämne!

Det är ju snart julafton!!! Herregud.... Jag har inte köpt en enda present än, måste göra det snart asså.... Det är synd att det inte ligger någon snö på marken än så länge. Jag är inte så jätteglad i snö men det är ju mysigt? Det tycker jag iallafall. Jag längtar jättemycket till både jul och nyår och snart är det gymnasieval också.... Shit!

Men jag måste duscha nu!! Hejsvejs och God jul, hehe.


Förra julen, hmm MYCKET paket.


Sorry

Jag vet att det har varit dålig uppdatering. Men jag har varit lite upptagen med detta hela helgen:


GUITAR HERO :D:D


ÖMSA = slut!

ÄNTLIIIIIIIGEN fredag!!!!! Gud vad skönt det känns! Denna veckan har inte alls varit rolig. Först ÖMSA-vecka, visst de var väl okej, men det blev rätt så långtråkigt ibland och klassen var ganska splittrad. Sen så hade vi även två prov ?! Det gick nog OKEJ för mig skulle jag tro, jag gjorde nog inte mitt allra bästa.... Synd Julia.....

Idag var det ju avslutning på ÖMSA-veckan. Vi hade ju utvärdering och sen så hade vi fika ( det är gutt att ha Solveig i arbetslaget som alltid fixar fika (: ). Så jag, Emma och Emelie hjälpte stackars Solveig med allt, vi var riktigt effektiva och duktiga (STOLT).

Just nu sitter jag i någon skog där det ligger någon by som heter Klippingsbo. Jag vet....... Vi firar Jessicas pappa som fyllde år för någon dag sedan (?)
Men nu börjar idol hejdå!


"Den nya influensan"


jag älskar bilden xD


Sankta lucia

Hej :) Skoldagen började med film i den "nya" aulan. Filmen hette typ Slumdog millionaire, fast den har jag redan sett på engelskan. Den är ganska bra men ändå rätt så långtråkig ibland. Det var vissa hemska scener med bråk och misshandel, men det är ju sånt som man får leva med. Efter filmen så skulle vi skriva ner vad filmen hade gett oss för "funderingar", så himla onödigt och töntigt..... Sen hade vi lunch och efter det valde vi att vi skulle ha NO, eftersom att vi har prov på fredag.. Visst vi pluggade ju lite grann men vi satt mest och sjöng luciasånger och broder jacob, hehe. Ja och sista timmen så var det luciaträning, gud det är verkligen jättesvårt att sjunga höga toner, eller ja vissa iallafall.

Imorgon ska vi till simhallen..... suuck... Jag vill inte komma dit och se ut som en flodhäst bland alla modellkroppar. Usch, hata simhallen, speciellt när man är där med skolan...... Annars är det okej.

HEJDÅ!


mohhahahahah!!! jag på Söndra Bruket i åttan XD
Snygga kläder ju ? :P


Hahahahaha!

Hej, idag hade jag soprov. Det gick nog bra, eller ja det gick bra. Förövrigt så var skolan helt okej. Jag och Rebecca (eller mest Rebecca) mobbade Malin, hihi. Men för vad berättar jag inte, men om ni tänker efter så vet nog de flesta iallafall. Men det verkar som att hon börjar tycka det är kul nu, hon övade på autografer. Det är iallafall ett gott tecken (?) Aja skit i de nu.
I eftermiddags så hade vi filmanalys i hörsalen. Vi kollade på en massa klipp i två timmar? Hehe vissa var faktiskt ganska roliga. Speciellt på mamma mia där det var en som hette ett speciellt namn på R, hmm? Det var roligast och även detta klippet som är från 2003, jag minns det som igår, eller ja nästan. Det är riktigt bra faktiskt. Hahaha hårdrockaren är ju lätt roligast! Kolla på honom liksom. Jag kan iallafall inte sluta skratta :).


Plugga är inte min grej...

Åhhh vad trött jag blir!!!! Jag hatar att plugga, det finns inget tråkigare!!! Det värsta är att det är historia med, det gör bara saken värre!! MEN JULIA SKÄRP DIG!!! Du måste skärpa dig! Du vill ju ha VG i so!! Du fick ju VG på ditt Rysslandsarbete och Rysslandsprovet!! Ryck upp dig kvinna!!! Du är mycket bättre än va du tror!! Skärp dig!! Tänk positvit........! Nu ska jag till Malin, vi ska plugga. Herregud!!! Jag kommer att klara detta!!!! Tänk positivt. positivt....

Nagellack

Just nu sitter jag och målar naglarana. Rosa blir dom, hehe. Men jag måste köpa ett rött nagellack!! Det är verkligen jättesnyggt, även svart är rätt snyggt också ;) Nu ska mina naglar bli långa igen ;)


jag ska ha dedär röda!!!
nu ska jag duscha! hörs imon :P


Bara för att jag älskar Hello Kitty

Nu har jag precis kommit hem från ÖoB, där vi handlade en del. Godis tex. Hehe... Det var ganska mycket folk där idag, på ÖoB liksom, haha. När vi kom fram till kassan så såg jag världens sötaste chokladkalender!!! Ni får bild sen.

Efter maten så ska jag plugga på SO skiten.... Vi har prov på första världskriget på tisdag... Men det är ju gutt
att det är ÖMSA denna veckan, för då kan jag ju plugga på skoltid imorgon också! Det är luciaträning också och jag sitter i överstämman, haha!!! Good luck. Fast jag var ju i överstämman förra året med, men skitsamma. Nu i nian får man ju vara lucia, men ni kan ju glömma att jag tänker vara det! Om jag knappt klarade av luciatåget förra året så kommer jag ju knappast klara av att vara lucia! Så ni kan ju sluta säga att jag ska vara det xD.
Nu skriker mamma att det är mat så jag får väl gå!
Kram!


Kolla vilken söt chokladkalender med Hello Kitty :D, guud vad fånig jag känner mig, men jag älskar verkligen den figuren! Haha och på baksidan finns det olika små hello kittys som man kan klippa ut och hänga i julgranen! :D men det vill inte mamma... haha, men det tänker jag göra ändå, mohahahahah!!!


Back home

Hello, nu är jag tillbaka från köpstan. Vi gick runt i lite olika affärer och jag fick en tröja från H&M, yeye :)
Jag har precis kollat igenom H&M´s katalog, snacka om snygga kläder eller ? :o H&M har verkligen jättesnygga kläder nu för tiden.



hehe mobbad bild, jag vet... men där är iaf tröjan ;)


Hos mormor & morfar

Tja! Just nu är jag hos mormor och morfar för Emilia är äntligen hemma! :D Vi har fikat och ätit mat. Snart ska vi åka till Köpstaden och handla lite grejor. Ni kan ju kolla in Emilias blogg också(ignorera den fula bilden på mig bara ...) ;) Skriver mer senare..
See yaa later :P


Hittade en bild från morfars 60 kalas typ för ett och ett halvt år sen, närmare två. Där ser ni även min naturliga hårfärg... Typ..


Ajajaj!

Aj min arm säger jag bara! Jag kan knappt lyfta på den...... Men jag är ändå ganska glad för att jag slapp bli sjuk, då är det nästan bättre att ha ont armen. NÄSTAN bara.......

Idag är det fredag och vi har studiedag!! Det är verkligen jätteskönt. Jag har inte gjort något särskilt idag. Jag vaknade vid tio och då gick jag ner och åt frukost och kollade på Morden. Efter det gick jag väl upp och satte igång datorn och tog på mig kläder. Jag satt vid datorn en stund, sen åt vi lunch. Efter lunchen åkte vi till affären och handlade mat. Det blir lax ikväll!! Sjukt gott!! När jag kom hem läste jag det nya nummret av VeckoRevyn, sen satte jag mig en stund vid datorn och sen så läste jag några sidor i en bok. Snart ska jag och mamma förhoppningsvis baka mollusker, jag vet att namnet på kakan låter lite äckligt men det är sånt som man får ta.

Detta har jag hunnit med idag. Ikväll är det Idol!! Go Erik & Tove!!
(tråkigt inlägg, jag vet...)




mohaha, jag hittade en bild på mig, Matilda & Cajsa på skolavslutningen i 7:an, herregud... Snart slutar vi nian! :D


Vaccin

Hej!
Idag så var det vaccination för svininfluensan och jag vågade!! Men guuud vad jag var nervös innan, jag skakade och jag kunde knappt dricka min juice, det var hemskt. Men efteråt så tyckte jag bara att jag hade varit överdrivet fånig..... Hehe de kanske berodde på att Matilda och Cajsa bad till gud för att det skulle gå bra för mig där inne, hehe dom är fåniga dom.
Nu orkar jag inte skriva mer... hejdå :P


Nytt!

Hejsan! Idag efter skolan så ringde jag till mamma och "tvingade" henne att åka med mig till köpstan, hehe inte tvinga men jag frågade för jag hade en läxfri dag (y) Nu så har jag fått lite olika saker, bilder kommer lite längre ner ;)

Tiden i skolan gick väldigt sakta.... Jag var nära på att somna på SO:n, det var såå trååååkigt och jag vaaaaar så trött, men jag var ändå på banan och antecknade för vi har prov på tisdag... Palla... NEEEEJ!!! Så får jag inte tänka, jag har nästan VG i SO så detta provet måste gå bra, jag ska börja plugga redan imon, om jag mår bra efter sprutan.... Hoppas verkligen på det bästa nu, snart börjar jag gymnasiet, oh god vad tiden går fort....... Men nu måste jag äta och sen ska jag duscha och ladda inför vaccinet imorgon. På fredag är vi ju lediga. GUTT!! Och nästa vecka är det ÖMSA, oxå gutttttt :P och för er som inte vet vad ÖMSA är så är det en så kallad "temavecka" och ÖMSA står för övergripande målstyrt arbete. Så nu vet ni det.
Tjohho!


Ja som ni ser på bilderna så har jag fått nitarband!! (snyggt som satan) och en ny tunika.
Jag fick även svarta strumpbyxor och trosor.


Gymnasiemässa idag

Tja! Nu har jag precis kommit hem från gymnasiemässan. Jag var bara och kollade på media-saker, som, Mediepogrammet på kagg & Samhälle-media på stagg! Och nu har jag bestämt mig! :P Tror jag... Det blir Samhälle-media på stagg ! :D Det kommer att bli så skoj, men hoppas bara att betygen räcker till..... Hoppas på de bästa nu asså :)


Bilden är tagen på samhälle-media och på bilden är det Veronica, Ellinor, Lovisa, jag, Jasmine och Cajsa :)


Scared

Hjäääääääääääääälp!!!! Jag hade totalt glömt att jag skulle till vårdcentralen imorgon och ta bort en leverfläck!!! Guuud det kommer att vara min död!! Jag vill bara säga att jag älskar alla jag känner mer eller mindre, tack för denna tiden, älskar er!
Sådär nu vet alla det. Men det är inte bara det jag är rädd för, vi ska laga mat själva på hkk:n imorgon :o, vi har ju gjort de i åttan, men då hade vi en annan lärare som jag inte var lika rädd för. Den lärare vi har nu kollar ju hela tiden på vad man gör och typ blir arg när man gör fel och sen stressar hon mig sjukt mycket. I mitt fall kommer det att sluta i att brandlarmet går på skolan... suck.. Men jag missar ju en timme av hemkunskapen för det är luciaövning :D:D så förhoppningsvis slipper jag imorgon och då kanske jag fattar lite mer tills nästa gång :)

Ja och på torsdag ska jag vaccineras mot svininfluensan och bli förlamad i hela mitt liv..... skoj... Nej nu börjar jag känna mig som Malin (negativ).. suck
Aja jag får väl hitta på något annat... Duscha kanske ? Nae palla....
PUSS :*


Bild sen i somras... gud vad jag saknar det... Jag vill vara bruuuuuun :) Men jag åker ju inte till Kreta förrens i maj... Men en fin bränna får jag ju till den STORA skolavslutningen! Gud vad kul det kommer bli! Jag har längtat till den ända sen jag började sjuan. Tro det eller ej.. :)


Hmmm....

Jag hittade gamla klipp från lunarstorm




ja ni ser ju...... jag kunde inte stava till objekt, suck.
jag skulle kunna tro att dessa filmer är från 2007...


Klockrent!!


Kalas hela helgen!

Godmorgon, eller godförmiddag!
Snart ska jag och Vicke gå bort till m&m för att åka på 4-årskalas i Sörby! Vi ska fira Alma som fyllde 4 år i onsdags. Grattis i efterskott gumman! Ja och när man kommer hem efter de kalaset så är det kalas hemma, för att Jessica fyller år idag, Grattis! Det är hennes släkt som kommer och firar henne ikväll. Imorgon är det också kalas, för då är det pappas släkt som ska fira Jessica.
Gud vad jag kommer att bli fet efter helgen asså..... Inte bra, inte bra......
Vi hörs! Skriver kanske mer senare.


Seg dag..

Hejsan!
Denna dagen har varit hur seeeg som helst, det beror nog mest på att jag var rätt trött, hehe.

Skoldagen började med svenska då jag hade mitt muntliga föredrag. Kan inte säga att det gick så speciellt jättebra (enligt mig). Efter svenskan var det en kort KS (jag kan ju bara säga att vår lärare är sämst på att ge ut information i tid...) Efter KS:en skulle vi ha SO, fast egentligen har vi vår lååånga håltimma där... Jag som ville ha den. Vi skulle ha SO tillsammans med 9d1 för vi skulle se på en film som handlade om Hitler eftersom att vi jobbar om första världskriget. Den var väl okej, men det jobbigaste var att man fick ett papper med frågor om filmen som man skulle svara på under filmen...... Efter SO:n fick vi skynda oss till hemkunskapen och hämta ett så kallat "prishäfte". Vi var tvungna att göra klart en grej och vi hade bara tjugo minuter på oss innan nästa lektion började som var bild. Vi hann ju i tid som tur var :). På bilden gjorde vi perspektiv? Tror jag det hette, hehe.. Det gick faktiskt ganska bra för mig, man skulle måla ett hus med penna och linjal, heh de tyckte jag var roligt iallafall. Efter bilden så skulle vi haft SO, men eftersom att vi hade den tidigare på dagen så fick vi en håltimma där, gutt! Ja den timman gick ju jättefort och synd var väl de för efter den väntade en och en halv timmes NO, jippie...... Jag trodde att jag skulle dö, men de gjorde jag ju itne som tur var.

Nu sitter jag här hemma. Jag har precis gjort färdigt engelskan där vi skulle sammanfatta en text, vi har även glosor och några meningar som vi ska översätta, men det är klart nu! Ska öva lite mer på glosorna senare men annars är jag 100 % färdig. Senare ikväll hade jag tänkt att kolla på den där nya serien Glee som börjar på tv4 vid klockan 21:00, jag tyckte att den verkade kul.
Nu ska jag nog hitta på något annat kul. (Hehe de blev ett ganska långt inlägg för att vara jag)
Chacha! :*


hehe jaaa vilken fin bild, dubbelhaka å allt , hehe. Bilden är tagen i april efter min konfirmationsfest, snacka om vad man har förändrats på den tiden.. Kolla vad kort hår jag hade :O, jag har nog kanske blivit snäppet smalare också, eller så har jag blivit fetare....


Just a ordinary girl, a bit nerdy, but who cares ?


mittbena å allt :P


Ännu en skolvecka

Hejsan alla mina fina vänner!
Jag uppdaterade inte bloggen igår, jag hann inte. Vi var hos min moster Lovisa nästan hela dagen igår och sen på kvällen skrev jag klart mitt svenska-arbete.
Ikväll har jag skrivit stolpmanus till mitt muntliga föredrag (som också är i svenskan). Det var riktigt jobbigt, men nu är jag färdig och jag tycker att jag har lyckats bra iallafall, nu är det ju bara läraren som ska avgöra om det är bra eller inte. Jag får hoppas på det bästa.
Annars har det inte hänt något speciellt idag, hemkunskapen var bara överdrivet jobbig, jag fattar inte ett skit. Jag kommer nog inte hålla på sådär när jag flyttar hemifrån iallafall, jag får nog leva på bara pasta och ketchup om jag har tur. Hehe.
Nu ska jag hoppa in i duschen för det har jag inte hunnit än.... Jag måste verkligen raka benen, jag har inte gjort det på ett ganska bra tag nu och det är ju idrott imon också. Man vill ju inte komma med päls på benen precis.
Aja jag ska försöka hinna uppdatera imorgon också! Ojj juste! Jag har matteprov imorgon med, jag har ju inte hunnit plugga något, men jag kan det rätt bra ändå, jag får väl kolla igenom en smabbis imorgonbitti.
Godnatt mina fina vänner!

9d2 - The One And Only


Lördag

Hejsan! Nu var det lördag igen.
Idag var mamma, jag och morfar i stan. Vi var först inne på Lagerhaus och köpte farsdag presenter, sedan åkte vi ut till Hansa City :). Där gick vi ju såklart in på Modehuset :D. Jag köpte mig en kjol på Cubus! Nice, nice :).
Nu har vi precis varit på ica och jag lämnade min och Vickes farsdag present till pappa ;).
Nu måste jag skirva lite svenska eller "svenne" som jag kallar det ;) Haha :)
Seeyaa!


haha  nörd-dag och jag ser vindögd ut xD

en liten bit av kjoooolen :D


Tårarna rinner..

Typ världens finaste låt, jag gråter. Vi lyssnade på den i samband med 1:a världskriget. Hemskt!

 


Nu har den första snön fallit...

Idag så snöade det! Det är inte sant!! Det var ju nyss sommar, eller? Jag känner så iallafall. Det var ju inte alls längesedan som det var sommar och vi började skolan igen. Usch så här fort har ingen hösttermin gått någon gång.... Snart säger det väl poff och det är skolavslutning och jag slutar nian, coolt... Eller inte!! Det får inte gå för fort!!! Det gillas inte! Men visst ibland kan det ju vara skönt när tiden går fort men inte alltid! Kallt som fasen är det oxå, brrrrrr!

Ja skola var det ju som vanligt idag, det var ett antal borta, eller aa typ 5 st, hehe men för mig kändes det som många. Dagen började med elevensval och jag fick frysa bort till musiksalen, efter elevensval var det en halvtimmes rast och sen var det språk, och vi har en lärarstudent som jag redan nu efter två lektioner kan säga att jag inte är så förtjust i..... Hon är ganska jobbig ibland... Aja har inte något mer att tillägga just nu. Sen var det musik (igen). Idag var det helklass, vi brukar även ha halvklass, men det har vi bara när det är bandspel och idag var det teori. Vi gick igenom vad som finns i en låt, asså typ intro, vers, refräng o.s.v. Vi ska ju börja skriva låtar snart, haha det kommer att bli riktigt kul faktiskt ;). Ja och sen var det lunch och sen SO, där håller vi på med första världskriget, jag tycker faktiskt att det är lite spännande ;), sen var det engelska, vi hade vikarie, det var gutt, hehe!
Nu tycker jag att det har blivit ett ganska långt inlägg och jag har nog sagt tillräckligt tror jag ;), jag kan ju slänga in en låt oxå kanske :).


Skoltrött...

Hejsan!
Det var ett tag sen nu. Men nu är jag tillbaka.

Igår så startade skolan igång igen efter en veckas höstlov, usch det var inte kul, det hade varit bättre med en vecka till tycker jag ;)
Just nu är det ganska mycket i skolan..... Usch, men allt löser sig ju alltid tillslut, det är sånt jag har fått lära under dessa snart tre år på högstadiet.
Idag hade jag utvecklingssamtal, hehe. Det gick väl bra, men det blev liiite pinsamma tystnader ibland. Jag kände mig som bonden Roger, haha!
Nu är det snart mat skulle jag tro så jag får väl avsluta inlägget. Efter maten ska jag plugga engelskaglosor!
KRAM!


fail smile, Iknow..


RSS 2.0