Hallö

Hejhej igen :P Idag har det ju varit skola som sagt. Det var helt okej. Det började med hemkunskap där vi lagade pasta och köttfärsås, efter det hade vi SO där vi nu jobbar om Ryssland, sen var det lunch och efter lunchen var det språk, efter språket var det slöjd!! Det är så skönt att man får välja vilken slöjd man vill ha! Jag kommer ju såklart ha syslöjd båda terminerna :P och efter slöjden var det matte. Hehe de kanske blev ett lite tjatigt inlägg men vem bryr sig?
Efter skolan följde Emelie, Elin och Malin med mig hem för att bada. Det var ju riktigt skönt i poolen, 26 grader faktiskt och nu sitter jag vid datorn. Jag ska nog hoppa in i duschen snart, jag hatar att duscha, eller visst är det skönt men det är så jobbigt att fixa håret efter, men jag måste verkligen duscha. För man vill ju se bra ut på skolfotot imorgon, men jag har ju typ alltid otur med skolfoton!! Jag blir aldrig bra, hahah. Men jag får väl överleva det. Men nu ska jag duscha iallafall, jag tror att jag skriver imorgon med! Hejdå!


en ganska dålig bild på skolfotot i sjuan, hoppas att ni inte hittar mig!


Back To School

Heejsaan! Idag var det första dagen i skolan. Det var helt okej, men jag fattar fortfarande inte att jag går i nian, haha det är svårt att förstå. Det kändes jättetomt i skolan när niorna inte va kvar, man fick ju själv inse att de är vi som är nior nu. Jag känner på mig att detta kommer bli ett riktigt bra år! Jag vet inte varför, jag bara känner det på mig.

Dagen började med att jag steg upp halv sju, lite småsegt men jag kom ju iallafall upp. Sen gjorde jag mig iording och åt frukost. När klockan var kvart i åtta så cyklade jag ner till Malin för vi tog sällskap till skolan.  När vi kom till våran korridor så kändes det jättekonstigt eftersom att dom gjort om lite. Aja sen så satt vi i klassrummet från åtta till tjugo i elva, då vi hade lunch. Grymt tidigt om jag får säga så... Efter lunchen började dom "riktiga" lektionerna, usch de va riktigt jobbigt, hahaha. Men skoldagen blev ändå rätt lyckad, jag längtar nästan lite tills imorgon, hihi.

en ful bild på mig för typ exakt ett år sen.

Besök hos frisören

Hej! Idag har jag varit hos frisören och klippt/färgat håret. Jag blev mycket nöjd! Här kommer bilder!


Ser ni att det är lite ljusare på den sidan ? Frisören gjorde en snygg effekt, dock lite dålig bild men aja, ni får väl sen när skolan börjar :P

Kräftskiva

Igår va det kräftskiva hos mamma, hehe det blev väldigt lyckat och alla hade jättekul. Men eftersom att jag inte hittar min kamera så blev det inga bilder.. Tyvärr, men vi va jättefåniga. Mamma och Carina hade gjort egna kräfthattar åt oss av tidningspapper :o haha man såg ut som en stjärngosse när man hade dom på sig! Så de kanske var lite tur att jag inte tog kort, haha men de hade varit roligt att ha kort ändå. Men aja jag överlever utan kort.

Ikväll så ska vi ha släktkalas hos pappa, det ska bli roligt och efter det åker jag hem till mamma igen, eftersom att helgen är slut. Men nu måste jag städa mitt rum lite. Ha det bäst!

hehe, jag lägger in en bild på Vicke som jag har redigerat!

Saturday!

Heejsan! Det var ett tag sen sist, men nu är jag tillbaka!
Nu har jag precis städat mitt rum, usch det är riktigt jobbigt.... Men nu är det klart så nu behöver man inte tänka på det mer!
I eftermiddag ska pappa och jag åka och handla för vi ska göra smörgåstårta till imorgon då jag ska ha mitt släktkalas. Annars händer det väl inget speciellt, skolan börjar på torsdag och så, men annars inget speciellt. Som jag har sagt så ska jag börja blogga mera när skolan börjar, för då finns det lite mera att skriva om... Kanske? Aja jag tror det iallafall. Det är iallafall fler som läser min blogg nu, det är ett plus och jag lovar att uppdatera mycket så jag inte tappar dom, hehe! Men nu ska jag nog hitta på något annat! Vi hörs :)


Långtråkiga dagar hemma

Japp nu var det måndag och jag är ensam hemma igen, eller inte riktigt ensam, Vicke är ju hemma också men vi har ändå tråkigt, hahah.
Nu måste jag verkligen njuta av dom sista dagarna som är kvar på sommarlovet, för det är ju bara en och halv vecka kvar typ... Men aja nu ska jag nog kolla på TV, tjao!

okej den bilden är inte tagen idag xD





15

Nu är jag hela 15 år gammal, låter stort va? Hehehe, jag känner ingen större skillnad. Imorgon, fredag alltså ska jag ha släktkalas hos mamma. Då hoppas jag på att jag får babyliss iCurl :D. Just  nu har jag bara fått en bärbar dvd, men det är ju inte så lite det. Jag fick det jag önskade mig iallafall, annars önskar jag mig pengar till en iPod men jag märkte för en dag sen att jag hade 1600 kr i en låda, hahaha, så jag har ju råd med den i vilket fall, hahah. Men aja jag vet att jag har varit seg på att skriva nu, men jag har verkligen inget att skriva om ibland, haha. Men nu ska jag nog hitta på något annat!
Hejdå! ♥


Här är min dvd :)

babyliss iCurl

iPoden som jag ska köpa :P


RixFm Festival

Hejsan! Här kommer bilder från RixFm som var i torsdags, vissa blev lite suddiga men det får ni leva med. Enjoy!

hehe okeej, en ful bild på mig xD Min outfit

Agnes

Agnes

Velvet

Velvet

Velvet

Janet

Janet

Janet

Anders Fernette

Anders Fernette

En massa folk! :o

Kim

Kim

Kim

BWO

BWO

BWO

BWO

Erik Hassle

Erik Hassle

EMD

EMD

EMD, Mattias

EMD, Erik

EMD, Danny



Om 7 dagar...

Yeesss om en vecka fyller jag 15 :D, jag längtar sjukt mycket! Usch jag har verkligen inget att skriva om, men aja hejdå


Finally sun!

Yees!!! Idag har det varit sol, HELA DAGEN :D. Det kan bara inte bli bättre, men sommaren är ju snart slut, tyvärr... Buhuhu och snart börjar skolan! Buhuhu.!!! Åhh varför ska tiden alltid gå så snabbt?? Jag fattar aldrig det. Men jag får väl hoppas på att det kommande skolåret går fort också.

Just nu sitter i min säng med datorn i knäet. Ikväll kan man säga att jag är "barnvakt" år Adam & Vicke för att mamma och Henke är på Kajutan ikväll. Det känns som att jag är sjuk... Jag vet inte men jag känner mig riktigt trött.. Jag kanske bara är trött helt enkelt, vi får se imorgon..
Här kommer en bra låt :P


RSS 2.0