2011, NU KÖR VI!

God förmiddag på er! Idag är det den sista dagen på 2010, året som har varit så bra! Men nu börjar vi om på en ny kula igen som förhoppningsvis blir ännu bättre.

I eftermiddag sticker jag upp till mamma för att göra migi iordning och sådär, sen ikväll så får vi gäster och det bjuds på trerätters! Vid niotiden drar jag in till stan för att vara med Rebecka! Och imorgon följer jag med henne och hennes familj till Ronneby Brunn i ett dygn! Det kommer att bli sjukt kul! :) Och nu vill jag bara önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! :)

bild från ett år sen idag, har jag förändrats på ett år? :)

en klassiker..


FIGURE SKATING

Idag har jag och Olivia varit i resmobacken och det slutade med att vi nästan dog p.g.a ett halvmeters högt gupp som vi råkade köra över i världens fart... INTE KUL. Vi höll även på att frysa ihjäl.. Åhhh, dumma resmobacken, jag ska aldrig åka dit någon mer gång! (ironi såklart).

Nu ska jag gå ner och koka lite varm choklad att ta med till isbanan. Jag älskar verkligen att åka skridskor, men jag är ju verkligen inte världsbäst, men kul är det och vi åkte i över två timmar igår, vilket var riktigt kul! Ikväll blir det ännu längre, haha!

Hörs!


THA GANG



HANG WITH ME

Jag funderar på att fixa en ny bloggdesign.... En riktigt fin och avancerad, eller ja.. Jag är ju inte så jätte professionell, men jag kan ju försöka göra mitt bästa iallafall! Den ska verkligen bli PERFEKT!!

IMORGON SKA JAG OCH OLIVIA TILL RESMOBACKEN FÖR ER SOM UNDRAR!

2010, VILKET ÅR!

2010, vilket år! Det har nog varit det bästa året på väldigt länge. Allt började med att jag gick in på min sista termin i grundskolan, åkte till Kreta, slutade 9an, hade ett underbart/varmt sommarlov, började gymnasiet på samhälle/media linjen på Stagneliusskolan, hamnade i världens bästa klass, mycket plugg, vi åkte till stockholm tillsammans, fick jullov. Ja detta var en liten snabb överblick på de allra största händelserna som hänt under detta år. Och nu är det snart slut, vi får hoppas på att 2011 blir minst lika bra, om inte ännu bättre! TAGGA!



















HOS M&M

Hejsan! Just nu är jag hos mormor och morfar. Min moster och mina kusiner är här och vi har fått våra julklappar av dom nu, eftersom att vi inte kunde ta oss hem till dom på julafton p.g.a stormen..
Snart ska jag och Vicke dra hem till Cajsa en sväng och hitta på något skoj. Annars så blir det nog en hyfsat lugn kväll med en massa läsande i min nya bok som jag fick av mina moster m. familj i julklapp. Här kommer en bild ;)

jag fick blondinbellas bok "Egoboost" samt ett presentkort laddat med 150 kr från H&M :)


KALLT

Det blev inte så jättebra bilder.. Så det blir ingen ny header tyvärr. Vi får göra ett nytt försök någon annan gång helt enkelt! :)


ett smakprov..


JAG KOM PRECIS PÅ...

Jag kom precis på vad jag ska göra idag! Jag ska ut och fota lite fina vinterbilder, kanske till en ny header också? För det är ju strålande vinterväder ute idag. Perfekt!
Vi hörs sen! :)


bild från den bästa dagen någonsin!


IF I WAS A FLOWER GROWING WILD AND FREE..



..All I'd want is you to be my sweet honey bee.

Godmorgon allesammans! Vad ska ni göra idag? Shoppa kanske? Det ska jag iallafall INTE göra, men får ta tag i det någon dag snart för jag måste ju ha något fint till nyår! Eller hur?

Idag hade jag tänkt att ta det chill hela dagen tror jag. Har inte så mycket annat att hitta på. Så kan det gå om man bor i ett öde-samhälle här på ö-landet tyvärr... Åh ibland blir jag så arg bara! Aja nu har jag inte mycket mer att skriva om.. bye!


TAKE ME BACK!


HAHA, JAG DÖR LITE SMÅTT!


sjukt pinsam bild!! hahah


VITT ÖVERALLT

Idag åkte jag och Vicke hem till pappa för att fira lite jul hos farmor och farfar i Kastlösa, men eftersom att nästan alla vägar har snöat igen så fick vi ta världens omväg... Vi var tvungna att ta oss upp på den övre vägen eftersom att kustvägen i stort sätt är igensnöad, så vi fick köra ända bort till Stora Frö för att kunna ta oss upp på vägen mot Vickleby för att komma upp på den övre vägen. Så ja, det blev en liten omväg där, hehe.

Trots att snöovädret har totalförstört min jul så måste jag ju ändå säga att jag är väldig tacksam för att vi löste det mesta på ett ganska bra sätt och att jag fick superfina julklappar.  Men jag hade absolut ingen julkänsla någon gång, fast jag försökte att hålla humöret uppe ändå..

Jag sa ju att jag skulle fota mina julklappar, men det har jag inte gjort än, haha! Men min favorit hann jag knäppa ett kort på, så här får ni den och resten får ni se någon annan dag! :)


en ring från Guldfynd by Kenza! Jag blev verkligen överlycklig!!

min jul-outfit :)
tröja - bikbok
kjol - hm
tjocka strumpbyxor - hm


JULAFTON

God Jul på er! Jag är överlycklig att det äntligen är snö på julafton, men mindre lycklig över att det är snöstorm ute och vi inte kommer någon vart... Vi skulle egentligen åkt över till östra sidan och firat jul med våra kusiner, men p.g.a snöstormen så får det bli en jul hemma hos oss eller hos mormor och morfar, men det blir nog bra ändå tror jag!
Imorgon ska jag och Vicke hem till pappa och fira jul hemma hos farmor och farfar och förhoppningsvis så kommer vi iallafall fram till dom. Usch, dumma snöstorm!!!!!!
Just nu sitter jag hos mormor och morfar, vi har precis haft grötfrukost tillsammans med dom och snart åker vi hem igen för att göra oss iordning för julen :) Nu hoppas jag på många, fina klappar. Bilder på det jag har fått kommer nog upp här någon gång snart.. I promise.

bjuder på en bild från julafton 2006, haha. Enjoy!

GOD JUL PÅ ER ALLA! ♥


DAN FÖRE DAN..

Hejsan alla! Och förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra som jag hade lovat, men internet hemma hos mamma har typ allvarliga problem? Hoppas att det löser sig snart så jag kan börja uppdatera lite bättre när jag även är där.
I tisdags fick jag äntligen mitt efterlängtade och förtjänade jullov! Det var verkligen en härlig känsla att känna befrielsen från skolan! Nu är jag ledig i hela TRE veckor!!
Imorgon är det julafton! Redan?! Jag kan verkligen inte fatta att tiden kan gå så fort som den gör! Herregud.. Men visst är det mysigt? Och det verkar ju bli en riktig vit jul dessutom, vilket gör allt dubblet så mysigt! :)
Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och leker med morfars MacBook. Ända sedan jag fick min iPhone så har jag blivit väldigt intresserad av apple's grejer och en MacBook skulle ju verkligen inte sitta fel. Det är något som jag verkligen ska spara till! Men nu måste jag slita mig för det är FIKA-TIME! Vi hörs snart, jag lovar! :)
Just nu:

osmikad + glasögonorm = chill!


FINASTE





jag älskar dig! <3


HEKTISK VECKA

Som jag skrev i det tidigare inlägget så blir det ju inte så jättebra uppdatering, tyvärr... Det har varit en hektisk vecka full med plugg och nästa vecka blir likadan, om inte värre.. Så nästa update blir nog framåt nästa helg eller något, håll ut! Och jag lovar er bättre uppdatering då med! Puss på er! :*



ALREADY BAACK, HAH

Jag kan verkligen inte slita mig härifrån, hahahha. Så jag börjar blogga lite smått nu igen, fast uppdateringen kommer kanske inte att bli den bästa eftersom att det är två veckor kvar till jullovet och i och med det så är det pissmkt prov i skolan! Så ja... Nu får stå ut, men tillbaka är jag iallafall! :)


jag hade för första gången en riktig "sne-bena" idag.. har inte haft det på typ.... fyra månader eller nåt ;)


HEJDÅ

Ni behöver inte kika in här mer, för det blir ingen mer uppdatering på ett BRA tag.. Life goes on. Bye!


RSS 2.0