Glädjetårar

Visst blir man glad när det bara går bättre och bättre i skolan? Det har jag verkligen märkt att jag har blivit.
Jag skrev ju i det förra inlägget att jag hade fått VG- på svenskan och idag hade vi SO. Vi fick tillbaka våra so-arbeten och so-prov, som jag trodde hade gått åt h*lv*te, men jag hade helt fel. Min lärare börjar med att lämna ut so-arbeterna, när han kommer fram till mig säger han något i stil med: "vad har hänt med dig Julia?" och jag blir ju helt paff och tänkte liksom " Va? vad har jag gjort nu? " och så lägger han ner arbetet på min bänk och säger: "detta var ju skitbra!" Och jag blir ju jättepaff!!! Det står VG på arbetet!! Det bästa någonsin i SO:n! Det var ju inte bara arbetet som var bra, även provet där det också stod VG!! Jag blev verkligen jätteförvånad men samtidigt jätteglad! Det kom en och annan glädjetår också. Nu kan det bara bli bättre och bättre!
Ha det bra!
Kram!


haha vilken bild jag hittade xD


back home from school

Hello! Nu är jag hemma efter en ganska rolig dag i skolan faktiskt ;)
Skoldagen började med svenska! Vår lärare var superrolig idag. Det var riktigt ovanligt men jätteroligt, vi fick tillbaka våra beskrivande texter också. Jag beskrev "flickan på caféet" och jag fick VG- , jag tyckte iallafall att det var bra, men det hade ju inte skadat om hon hade tagit bort minustecknet.
Efter svenskan hade vi typ 2 timmar NO, det är riktigt segt men ändå ganska kul. Jag jobbar om batterier, haha. Sen var det lunch! Bombay curry!!! Min favorit!!!! Snacka om att jag åt mycket!!!! mmmmmm :) Aja sen var de bara onödiga lektioner som jag inte orkar förklara. Hehe!
Aa juste!! Jag hade ett par riktigt snygga glasögon på mig i skolan idag! Dom är verkligen jättesnygga! Men dom j*vla fjortis-sjuorna fattar inte vad som är mode eller inte, dom bara stirrade konstigt och fnissade..... Det var faktiskt lite pinsamt ibland. Men det är ju mordernt.




One more week

Puh!!! Denna veckan kommer att bli riktigt chill! Jag verkligen känner det. Förra veckan var en riktig pest! Likaså igår... Jag pluggade till so-prov hela dagen och jag menar verkligen HELA dagen, tro det eller ej, men det är iallafall 100 % sanning. Jag  tror iallafall att det gick bra på so-provet idag, jag skrev 4½ sidor, det var riktigt jobbig, jag hade kramp i handen efter det, hahah! Jag tror att jag ska gå ut och ta lite höstbilder, jag funderar på en ny header, en "höstheader" jag tänker göra headern efter varje årstid skulle jag tro, men vi hörs väl snart! kram!


gamla och fula ego-bilder på mig...


avundsjuka

Asså alla är så himla avundsjuka på mitt hår! Asså visst det är ju kul att dom tycker de, men dom har ju själva dubbelt så finare hår än vad jag har! Kom igen så jättefint är inte mitt hår! Jag har faktiskt ibland tänkt klippa av det... Ibland är det så jobbigt att hantera så de skulle vara väldigt skönt att klippa av håret. Men jag får väl tänka på saken, vad tycker ni?


ignorera ansiktet och fokusera på håret istället!


Status: Skolan

Hejsan! Det var längesen nu :P men nu vet ni att jag lever! Hehe, just nu sitter jag på NOlektion, jag jobbar om batterier, hahaha wish me luck ! :D bye!


Anders Bagge är ju bara för go!


åhh jag älskar Anders Bagge ! :D


The bitch is back


AKTA ER! Fjortis-julia är tillbaka!


Väntan

Hejsan alla goá människor som läser min blogg! Idag har jag varit i skolan, som vanligt dåva :D. Det var en helt okej dag tycker jag ;). Vi slutade 14:20 idag så jag har varit hemma ett tag nu.
När jag kom hem så jobbade jag med so:n en stund sen pallade jag inte mer. Den ska vara klar tills på måndag!!! PANIIIIK!!! Men aja det är väl lugnt... Eller inte, haha.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli 17:30 för då kommer min moster, hennes man och mina kusiner hit för att fira Adam & Henke! Det ska bli kul.
I helgen ska jag nog inte göra ett skit, eller jo jobba med so:n såklart. Fast imorgon ska jag nog ta en liten paus från so:n. Vad ska ni göra i helgen då ? puss :*


use somebody - kings of leon


Skolan....

Hejsan nu är jag i skolan! Vi har just haft två timmars håltimme, drygt........ Men nu börjar snart bilden! Detta blev ett kort inlägg hahahahahahhaha hejdå :P

......

Här sitter jag och har allmänt tråkigt! Jag har precis pluggat lite på so-saken, åhhh den går mig verkligen på nerverna!!!! Hjälp!!! Just nu är skolan bara skit! Jag kommer aldrig klara av detta! Jag kommer säkert inte att komma in på den linje jag vill (inte för jag vet vilken linje jag ska gå, men ändå..). Min målbild kommer knappast att hålla länge till.... Allt är skit skit skit! Okej jag ska hålla käften. Skolan var skitdryg idag, förutom musiken :D:D:D JAG ÄLSKAR MUSIK!!! Och jag måste berätta en sak! Ni kommer att svimma men den är 100% sann! Vi ska börja med bandspel nu och idag fick vi reda på vad vi fick för instrument. Jag fick keyboard som jag hade valt ;) Sen sa Moa att det sämsta med denna "halvklassgruppen" var att ingen hade satt upp sig på sång och då säger Cajsa (som sjunger jättefint) att hon kan sjunga och då säger jag att hon och jag kan sjunga tillsammans (för man måste ha sjunigt någon gång för att få G så jag tänkte få det överstökat och jag ville absolut inte sjunga själv). Då säger Moa att Cajsa inte kan ta sång för hon har redan haft det i åttan!! Så hon sätter bara mig på sång!!! Det kommer hon ångra inom kort! Det kan jag lova! Så för alla som spelar i mitt band, ta med er hörselskydd till nästa lektion!!! And wish me luck! Bye!

Ännu ett fånigt videoklipp!


Hejsan svejsan!

Hej igen! Hoppas att ni gillade det fåniga videoklippet! Hehe. Det blir säkert fler om ni har tur :)

Skolan idag va ju rätt lugn! Haha fast no:n var rätt dryg, två timmar liksom! :o Men jag och min "labbkompis" Jennifer hade det iallafall fånigt. Hahaha :D
Sista timmen på tisdagar har vi idrott! Det suger... Idag skulle vi springa men man fick springa i de vanliga spåret istället för 5 kilometersrundan, de var ju iallafall ett plus. Nu ska jag göra musikläxan! Hörs imorgon!


Video update

haha här kommer ett fånigt videoklipp! xD vi har ryck :P


"Åhh vad jag älskar regn!"

Blää! Idag har de bara regnat och regnat! Det suger! Det ska vara varmt och sommar året runt tycker jag. Jag ska nog flytta till något annat land. Grekland kanske ? Fast där är det ju inte sommar året runt heller och så kanske man ska kunna lite grekiska också, så jag är körd.... Men Los Angeles kanske! Vad kul de skulle vara! Men jag skulle aldrig klara av att bo där helt ensam och utan vänner.... Så jag får väl stanna i det gråa och regniga Sverige hela livet! Men jag tänker ju inte växa fast här på Öland iallafall! Jag ska nog flytta till Stockholm eller nåt. JAG VILL HA SOMMAR! Hejdå!!




SOMMAR SKA DE VA!


Shopping!

Hejsan alla! Idag var jag, mamma vicke, Adam och morfar i stan och shoppade. Jag köpte tre par jeans, en skjorta, ett linne och en scarf. Så nu har jag iallafall jeans så det räcker. Jag tog även hål i öronen oxå haha, jag gjorde de för första gången när jag va 6 år, men de blev det inflamerat och sen dess har det inte blivit av att jag har tagit. Men nu har jag gjort de igen ;)

Det är verkligen jätteskönt med helg och nu är det ju "långhelg" också därför att det är studiedag på måndag! Annars ska jag inte göra så mycket i helgen. Igår va jag och mamma på köpstan också, vi köpte bla hannah montana the movie, den köpte vi till vicke eftersom hennes hamster har dött :(, den filmen va faktiskt okej, haha jag vet jag år töntig och fånig, men de får ni väl leva med då :P Men nu ska jag ta och spela sims 3 (jag är beroende) hehe CIAO


Haha bäst asså!


ännu ett klipp från idol, hihi :P


Idol 2009

CHA CHA :*
Idag har jag hunnit med skola, so-arbete, chilla och duscha! Det var en ganska lugn dag i skolan idag faktiskt, men jag kan ju erkänna att det inte blev så mycket gjort på so:n idag, hehe, sen säger jag ej mera.

Igår så började ju idol :D Det är ju så bra! iallafall nu i början när alla söker, sen när det börjar på "riktigt" så kan det bli lite långtråkigt ibland, men det är liksom ändå bra. Men de va ju inte bara ETT bra pogram som började igår, utan ANDRA AVENYN började igen!!!! LYCKA, LYCKA, LYCKA!! Åhh vad jag har längtat! Fast avsnittet var väl sådär, men de har ju inte hunnit börja riktigt än som sagt. Nu ska jag nog gå och borsta igenom mitt hår, vi hörs!


Här är två av mina absoluta favoritklipp från idol 08 :) Enjoy!

 


Cold

Jaha nu var det måndag igen och Julia är genomförskyld! Åååhh det finns nog inget jobbigare än att vara förskyld och sen är ju typ alla sjuka med, det var hela ÅTTA stycken sjuka från min klass idag. Säkert svininfluensan, hehehe. Alla är typ jätterädda för den men inte jag. DET ÄR BARA EN VANLIG INFLUENSA!! Ärligt det är ju typ de, för varje år är de ju folk som dör i vanlig influensa också och dom som har dött i svininfluensa har ju haft en annan sjukdom som har påverkat det. Så jag är inte ett dugg rädd men jag skulle inte vilja bli sjuk för varje liten skoldag är superviktig för mig!!! Jag måste ju jobba upp mina betyg men jag har ju ändå hyfsade, jag är ju iallafall inte underkänd i något ämne. Usch sen så får jag ångest på so:n!! Vi jobbar om Ryssland och det går rent utsagt åt H****TE för mig!!! Detta kommer inte att sluta bra, uschh..... Jag har precis skrivit lite men jag ligger ändå efter!
Snart ska jag ut och gå för jag har blivit riktigt FET under helgen. Inte bra! Så jag måste verkligen gå och efter de ska jag ta en dusch för mitt hår är verkligen jättefett. Men vi hörs snart igen, får hoppas på imorgon... Jag är dålig på att hålla det jag lovar.¨
JA JUSTE!!! DET ÄR HÖST!!! Neeeejjjj.... Allt går ju alldeles för fort. Igårkväll när jag satt vid datorn nere (anledningen till det va att jag inte orkade starta min) så såg jag gul-oranga löv som sakta ramlade ner från träden!!!! Det är sjukt! För två veckor sedan kunde man ha shorts på sig och sitta ute om kvällarna! Men det går ju inte längre...... Synd! Men nu ska jag nog gå med mamma snart! Hejdå!


Rainy day

Usssccchh!!! Idag har det regnat hela dagen.... Det suger verkligen. Det var ju skola idag som vanligt, det va helt okej och VÄLDIGT segt eftersom att vi hade två timmars håltimma, det var riktigt segt och vi försöker att ändra på vårat schema, men det går inge vidare bra...
I tisdags var det ju skolfoto, jag fick stå längst ut på mellersta raden, usch jag blev säkert jätteful som jag brukar bli på skolfoton. Snart är det det ju enskilda foton, jag blev faktiskt ganska nöjd med de från förra året, jag hade helt enkelt "a good hair day". Just nu håller jag på att plugga lite engelskaglosor, det går faktiskt ganska bra, men eftersom att jag skriver detta inlägg nu så är det ju lite svårt att plugga, så jag får väl fortsätta nu.
Vi ses! Kram.


Här är det enskilda kortet från 8:an


RSS 2.0