PAUS FRÅN ARBETET

Hejsan! Hur har ni haft det idag? Jag har iallafall haft det jättebra! Började skolan 08:10 med att skriva referatprov till 11:10, alltså i tre hela timmar!!! Men vi fick sluta efter det. Det var extremt skönt, det är inte varje dag som man får sluta vid 11:10! Vi gick och åt i matsalen, tog bussen hem 11:35 och jag var hemma cirka en timme efter det, hur gutt som helst.

Just nu har jag tagit en liten paus från historia arbetet, men är så gott som färdig nu, ska bara lägga på några enstaka meningar, lägga in en bild?, skriva källförteckning och rubrik. SEN ÄR JAG KLAR!!! Fast måste plugga spanska för vi skulle tydligen ha ett litet test imorgon *suck*, men aja. Nu måste jag återgå till plugget.
Ha en fortsatt bra dag!

det hade inte suttit fel med en utlandsresa nu!


REFERATPROV

Jag är jätte nervös  för referatprovet imorgon. Vi kommer att få en text på tre sidor och vi kommer att hålla på i tre timmar... Segt, men det bästa är att vi får sluta efter det! Happyface :') Jag hoppas verkligen på att det kommer att gå bra... Annars dödar min svensklärare på mig, hihih. Hon vill att referatet ska vara felfritt..

Idag var det en rätt jobbig dag, började tio över åtta som vanligt och slutade kvart i fyra och var hemma strax efter fem.. Gutt ju! Eller inte. Jag gjorde bort mig endel idag, gick in i fel klassrum, sa five istället för cinco på spanskan osv. Ja, ni flesta vet kanske att jag är bra på att göra sånt... Förövrigt är jag väldigt glad för att jag har kommit ganska långt på historian, skrivit två A4 sidor av tre, nu ska jag lägga in lite smådetaljer och väva in mig själv i historien också, sen är jag så gott som färdig, skönt! Så nu hinner jag äntligen att se idol vilket jag inte har hunnit de senaste dagarna tyvärr, men nu måste jag hinna duscha innan det börjar, vi hörs imorgon! Bye :)


I miss...


PSYKOLOGI

Har suttit med en dum psykologiläxa hela kvällen vilket har gjort så att jag inte hunnit med några spanskaglosor eller historia.... Jag får helt enkelt öva lite på glosorna innan jag lägger mig så får vi allt se hur det kommer att gå imorgon då..

På torsdag är det referatprov, är inte liiiiite nervös eller så... Det kommer att hålla på i tre timmar och det bästa är att vi får sluta direkt efter det! :) Då får jag hur mycket tid som helst till att göra klart historian på eftersom att den ska vara inlämnad på fredag, surt eftersom att jag inte har kommit så jättelångt, hehe, men får plugga hela kvällen imorgon också så blir det nog inte så jobbigt. Hoppas jag iallafall.

Har missat idol både igår och idag och kommer nog att göra det imorgon och på torsdag med, surt. Men det är inspelat iallafall, så då kan jag kolla när jag själv vill hihi.

Uppdateringen kanske blir lite dålig under onsdag och torsdag, men det gör väl inget? :)

Nu ska jag göra mig iordning för natten, godnatt!


coolingar!


SKANSEN

Hejsan! Idag har jag studiedag vilket innebär ledighet och lite plugg förstås.
Snart ska jag och Olivia sticka till skansen och se hur det står till nu när världens bästa 9d2 har lämnat skolan. Ska bli lite småkul faktiskt. Sen antar jag att skansen är full med nya fjortisar i sjuan, det ska bli kul att se!

Såhär ser jag ut idag...



GULDFYND BY KENZA

Åhåhåh, nu har Kenzas smyckeskollektion släppts! Sjukt snygga smycken och speciellt ringar, men ack så dyra... Får önska mig endel i julklapp skulle jag tro, haha :)


PLUGG

Åhhh jävla skit historia!!!! JAG HATAR DET!!! Jag hatar skolan!! Åh jag vill bara ha höstlov!!!!!!!!! Detta kommer att bli en jävla helvetesvecka! Först en psykologiläxa som jag inte fattar, sen spanskaglosor, matte, referatprov, HISTORIA INLÄMNING, ÅH jag döööööööööööör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen har vi typ ett prov i veckan fram till HÖSTLOVSHELVETET! Jag hatar detta så grymt jävla mycket...........................

Men nu får jag återgå till pluggandet, bye

P.S jag ber om ursäkt för alla fula ord i detta inlägg, men jag behövde bara skriva av mig....

SORRY

Förlåt för litr inte dålig uppdatering, men jag kom hem sent igår och hann tyvärr inte uppdatera.

Idag har det bara varit seeeeeeegt, gick till kvarrt i fyra och det är inte okej enligt mig. På EA-tiden i eftermiddags var jag, rebecka och ollie i fotostudion, really niiiice! Fick endel roliga bilder där, hehe :)

Imorgon går vi bara till 12:10 vilket är grymt skönt! Och snart är det fredag, göööttans! :)


vi idag, heheh :)


bjuder på en härlig danslåt med ;)


SKOLFOTO

Helllu! Idag började dagen med idrott där vi orienterade och det var skitjobbigt och när jag anstränger mig och blir svettig så blir jag alltid röd som en jävla tomat i ansiktet, och tror ni inte att det hände eller?! Kul att vi skulle ha skolfoto precis efter!!!!!! Men som tur var försvann det precis innan vi skulle fotas. Hehe, annars hade det inte varit kul för mig och det allra värsta med skolfotorna är ju dom enskilda korten, DOM BLIR JU ALDRIG BRA!!! Jag känner på mig att mitt blev asfult xD. Det bästa enskilda kortet på mig är nog det från lekis, sen det i åttan, MEN INGA ANDRA... Åh jag blir galen!

Idag hade jag ingen matte sista lektionen för min mattelärare var på kurs, HEHE. Så jag fick sluta EN timme tidigare, gött. Men jag fick ändå räkna matte när jag kom hem eftersom att jag låg liiiiiite efter, men nu är jag ifatt. Förövrigt är det faktiskt ganska mycket plugg nu, måste verkligen ta ett rejält tag i historian snart... Åh jag hatar skolan!!! Men aja, hoppas att det blir liiiite bättre snart alltså, annars dör jag väl eller nått. Men nu ska jag draa, ha en fortsatt bra dag!


min skolfoto-outfit, men på bilden är varken hår eller ansikte fixat ;)

en failbild från skolan, hehe
rebecka, jag, cajsa


HEADER: FIXAD!

Såja, nu har jag fixat till en bra header med :) kommentera gärna vad ni tycker.

Nu måste jag verkligen räkna matte, ligger efter med 23872648981936 sidor typ... Inte okej. Förövrigt så är det ju val idag och tidigare i veckan hade vi skolval och jag röstade på moderaterna för er som vill veta... Jag är ju inte speciellt insatt i det här med val åde, men jag hoppas verkligen inte på att sverigedemokraterna kommer in i riksdagen!


valborg, hihhih :)


BACK ON TRACK

Förlåt för att jag ändrar mig så mycket, men jag har nu förstått att det är här på blogg.se som jag hör hemma :) och jag kommer att stanna här föralltid.

Som ni ser har jag gjort en ny design till mig själv, men mobba inte headern, hihi ska fixa till den senare, promise! Vi hörs snart igen :)



love you <3


Nytt

Lägger den här bloggen på hyllen ett tag! Jag har börjat blogga på en ny adress, men det är inget jag tänker dela med mig här utan ni får kontakta mig eller hitta det på andra ställen helt enkelt, bye!


Låååååång dag!

Hejsan, kom typ hem för en timme sedan och det är verkligen inte okej att gå så länge i skolan! Enligt mig asså....

På EA-tiden idag tog vi en kamera och gick runt i stan och fjantade lite, hehe. Vi gick bland annat till socialdemokraternas stånd vid baronen och snackade med dom. Sedan frågade dom vilka vi skulle rösta på i skolvalet och lovisa ba:
"moderaterna!"
och så står vi hos socialdemokraterna liksom, haha de var lätt bäst alltså! Jag posade med en tvättäkta polis och en polisbil också, det var really fun! Hehe :) Hmm, ja. Nu hade jag tänkt att göra lite matteläxa för att sedan kanske baka liite kladdkaka och kolla på IDOOOOOOOOL!! :) Vi hörs imorgon då jag slutar tidigt, hihihihhih.


en ny och fräsch bild, från igår faktiskt ;)


Idol snart!

Mihihih! Snart börjar idol och jag är på topp! Ska bara göra lite varm choklad och en macka nu eftersom att jag inte åt någon kvällsmat ;) Vi hörs imorgon igen, godnatt!


Laila bagge och jag i somras, hheheheehhe


Home!

Hellu sweeties! Jag kom hem för ett litet tag sedan för att jag var tvungen att vänta på olivia. Under tiden som hon hade lektion gick jag på stan, först och främst gick jag inne på H&M eftersom att jag hade presenkort där. Jag såg även politikern Gudrun Schyman utanför Kvasten...

Nu ska jag snart äta lite kvällsmat, sen ska jag plugga på mina spanskaglosor för att sedan duscha innan IDOL (happyface!)!!! I love it, jag har längtat sjukt mycket :)



den här kavajen fick jag med mig hem från H&M idag, ville egentligen ha den militärgröna, men den var slut så det fick bli den gråa ist :)


Depp

Nu är jag deppig för att min kära lillasyster har smittat mig med sin dunderförskylning... Så nu rinner näsan konstant, blä på det... Jag hoppas verkligen inte att jag får feber också, jag vill faktiskt till skolan, haha. Det känns ju lite B att komma efter och vi har ju medieproduktion imorgon (veckans höjdpunkt!) och jag får verkligen inte missa den! Kom just på att jag har sovmorgon imon, mihihih, nu blev jag glad fast blev genast mindre glad när jag insåg att vi slutar tio över fyra..., eller nej!!! jag slutar ju två imon, haha eftersom att det är halvklass på svenskan!! Nu blev jag genast glad igen! :D

Jag ska kanske traska bort till mormor och morfar snart för Emilia är ju där :) Jag ska nog kolla på Ullared där också, hih, en extremt fånig serie enligt mig :) Men ändå såå kul! Nä nu måste jag snyta mig, IGEN! Vi hörs imorgon, bye :)


hah! en vääääldigt gammal bild :P


Önskelista från H&M







hade ju inte varit fel att ha h&m som sin garderob.


Att städa suger fett..

Hejsan! Idag har jag städat mitt stora skrivbord som var fullt med äckligt damm och massa andra skit grejer... Jag skulle vilja göra några små förändringar på mitt rum, hoppas att bara på att pappa går med på det, men jag har endel saker som jag kan säga för att han kanske ska gå med på det.. Mohahah, hoppas, hoppas, hoppas! Om han inte går med på det blir jag ledsen, kanske så ledsen att jag hoppar ner från balkongen och dör, äh skoja bara, men jag skulle faktiskt bli rätt ledsen faktiskt.

Nä nu måste jag faktiskt klä på mig och sen dammsuga, hata! Ciao!


ibland vill man bara spola tillbaka tiden...


Brao låt!


en bra låt helt enkelt :)


Ny design, igen..

Hejsan, kände för något nytt så tog en färdig design som jag gjorde om lite grann, hehe :) Har också gjort lite nya katerogier :) Enjoy!


Inte okej

Den har dagen var verkligen inte okej! Det började imorse då vi skulle ha en liten diagnos med diktamen i svenska. Tanten som höll i provet hade världens roligaste dialekt och snacka precis som om att det kom ur en bandspelares högtalare, så fucking jävla roligt var det helt enkelt ;)

Olivia är ju så intelligent att hon väljer ett lösenord till sin nya epostadress som hon inte ens kommer ihåg.. -.- Så vi fick helt enkelt gå till Ingegerd som sitter på expiditionen. När vi kom dit sa jag till Olivia:
"Kom Olivia hon sitter här inne."
Olivia: Näää hon heter ju inte Ingegerd utan Inga-Gärd med A.
Envis som hon är fortsätter hon att läsa namnen på alla andra dörrar..
Jag: Men alltså Olivia hon sitter ju här inne, se, det står ju Ingegerd på skylten.
Olivia: Nej hon heter ju Inga-Gärd.
Sen gick vi och frågade en dam i receptionen och det var precis som jag sa, hon satt i det rummet som jag sa först.

Idag skulle vi slutat vid 16:10 och vår buss gick liksom då.. Så vi var tvungna att leta upp vår mentor Anna (som är en kopia av Jossan) eftersom att vi skulle ha henne i svenska den sista lektionen. Och när vi kom ut från expiditionen så går hon precis där så vi stannar och sa:
"Vi snackade nyss om dig och sa att vi skulle leta upp dig för att vi hade en fråga."
Anna: Jaha har ni snackat skit om mig eller ?:D
Jag: Nää det gjorde vi där inne...
Smart sagt av lilla mig..... Fast jag menade det ju inte på det sättet, alltså jag hoppas verkligen inte att hon tog illa upp, haha herregud, isf blir det så piiinsamt! Haha och förövrigt hoppas jag på att få henne som mentor :D

Nu tänker jag tjocka i mig lite yoghurt, och imon blir det att tjocka sig på donken med Olivia efter skolan, nice, nice. Bye! ;)


den har bilden är så jäva Brollut Amme :D och kolla mitt angryface, hahah :D


RSS 2.0