Klänning

Jag har hittat min outfit till valborg!


NO

Hejsan svejsan. Just nu har jag NO and it sucks.... Man orkar liksom inte jobba på lektionerna eftersom att dom är så extreeeemt låååånga... -.-
Idag så var de blivande sjuorna här och hälsade på.... Det är säkert jättekul för dom, men för mig känns det som att slutet är riktigt nära nu.. Det är en ny d2-klass som kommer ersätta oss, det känns hemskt samtidigt som det känns väldigt skönt.
Om två veckor är det skojfoto! Jag längtar, men vår klass har inte kommit på något tema än.. Sug på det, men vi kommer säkert på något riktigt kul snart ;) Btw så ska vi snart beställa avslutningströjorna, hihi. Det längtar jag också till. Tröjorna kommer att vara ljusrosa med svart text och byxorna kommer att bli svarta. Jag kommer att trycka "Olsson" på rumpan ;) det blir asnice ;D
Efter skolan drar jag till köpstan för att hitta något fint till valborg, men nu måste jag återgå till worket, bye :)


Godnatt

Det var jätteskönt att springa! Jag känner mig som en helt ny människa (nästan).

Jag har precis klivit ur en varm och skön dusch. Jag älskar att duscha på kvällarnaoch jag hade tänkt att gå och lägga mig vid nio, det gick ju jättebra (y) När jag kom hem fastnade jag vid top model, så strax efter nio kom jag in i duschen....
 Nä men nu får jag ta och torka håret och gå och lägga mig! Godnatt allesammans!

Famous

Hejsan! Dagen började med en trerätters middag alá 9d2. Mycket god må jag säga! Vi lyckades bra. Middagen skulle vara 50-tal, så förra veckan bestämde meny och här kommer den:

Förätt: Voul au vent med svampstuvning
Varmrätt: Hasselbackspotatis m. kotletter, brunsås och kokta grönsaker
Efterrätt: Vaniljglass m. varma hallon och chokladdekorationer

Vi drog ut på tiden ganska länge och det ledde till att vi hade ca 20 minuter SO, hahah det var ju synd......
Efter lunchen (vilket jag inte åt) var det språk, slöjd och matte... Suck... Efter skolan följde jag med Maoooliiin hem, det var skoj och nu sitter jag här hemma.. Ska antagligen ut och springa om en timme. Jag måste ju komma i form nu herregud!

 
såg just att poolen var påfylld. någon som har lust att bada i detta fräscha vatten ? :)


Sick and tired

Åh! Varför ska helgen alltid gå lika fort?! Jag orkar vekligen inte dra till skolan imorgon! Men det är ju bara att ta sig i kragen och gå upp.....

Dagen blev inte som planerad. Jag tog bussen till Färjestaden för att tillbringa eftermiddagen hos Cajsa S, det var mycket skoj ;) Det var riktigt längesen vi träffades "privat" nu. Vi var hemma hos hennes mormor & morfar och åt kroppkakor, det var mycket gott vill jag lova!

Men nu måste jag faktiskt sova. Godnatt på er :)

Godmorgon

Nu har jag vaknat! Eller ja, det kanske va en timme sen, men aja.
Idag ska jag inte göra någonting. Jag funderar på att gå ut och fota lite. Jag vill göra en ny header, en lite mer färgglad skulle jag tro! Men innan dess måste jag duscha och göra mig iordning. Jag ska verkligen göra mig extremt fräcsh! Jag känner mig så extremt äcklig efter denna vecka... Men vi hörs senare, bye!


haha!! ett och ett halvt år sen på planet från Gran Canaria hem till Sverige


Just some spring pictures



















lille kathy :)


Livet enligt Rosa

Jag bara älskar Livet enligt Rosa!!!! Jag funderar på att ha ett Rosa marthon ikväll... Kanske finns det någon som vill joina? Hahah, skulle inte tro det eftersom att ingen kommenterar här längre :(.

Idag är det strålande väder ute!! Totally amazing. Jag funderar på att gå ut en stund sen och jag funderar stenhårt på att lösenordskydda denna bloggen! Jag vill inte ha föräldrar som läser den.. Jag ska kunna skriva vad som helst här utan att det ska kunna gå ut över dom! Det skulle vara skönt, men jag vet inte än.. eller helt enkelt göra en ny blogg på en annan adress som jag inte tänker länka ut här.

Hejdå!


Företagsmässa

Hejsan, lite dålig update, men jag har inte haft tid.
Idag så var vi på företagsmässa i Färjestaden. Det var nice. Jag satt i en brandbil som blinkade blåljus och tutade högt! Wohoo jag är så grym! Nu kommer bilder från veckan för jag känner inte för att skriva mer xD

BTW jag och malin var ute och sprang i spöregnet idag typ fem minuter innan språket skulle börja. Kul att komma in där dyngsur hahaha xD











hmm, hoppas att jag roar någon...


What a day

Hellu. Idag har jag stått i caféterian hela dagen, eller ja nästan hela dagen. På morgonen hade jag ju elevensval (musik) och då vi var tvungna att frysa iväg till zokker för det fanns ingen plats kvar i musiksalen. Jag hatar att behöva gå till zokker, men idag ångrade jag det inte en seckund. Alla, eller ja, två av tre musikrum luktade avlopp (nice) så vi vägrade att vara där. Så vi fick gå upp på övervåningen genom en massa läskiga gångar tills vi kom till en nybyggd studio, skitball var den. Jag har lite bilder på när jag sitter där inne och spelar och sjunger, medans mina andra kompanjoner sprang runt på upptäcktsfärd..



kolla vad grym jag är :)


Fina flickor chillar i solen



Skola idag som vanligt då. Nu är alla nationella prov i svenska avklarade (skönt!) Annars var det en ganska lugn skoldag, som avslutades med en tråkig idrott..... Men sånt é livet :) btw två månader kvar av grundskolan nu! :D

Imorgon är det dags för mig och Emelie att stå i caféterian, det kommer att bli asnajs. Annars händer det nog inte så jättemycket mer.. Nationellt prov i matte på torsdag, men annars är det nog lugnt. Ska nog städa mitt rum någon dag med. Imorgon kanske, eftersom att vi slutar tidigare (y)

Seeyaa!


Home

Usch skoldagen var riktigt seg. Jag var hur trött som helst och det blev ju bara värre... Nu är jag hemma och slappar lite framför top model, senare ska jag ut och gå med Malin :) Jag är sugen på att ladda ner en film till, men jag vågar nog inte, hahha. Får se hur det blir med den biten.

Det fick bli ett kort inlägg. Jag funderar på att lägga in en nedräkning till sommarlovet är på bloggen, haha. Får se helt enkelt ;)


Alice in Wonderland


denna filmen har jag sett idag. den var lite småcool faktiskt. lite annorlunda film om jag säger så ;) i största allmänhet så nådde den inte mina förväntingar och den var inte så jättebra som jag trodde. men sånt är livet.
filmen får 2/5 toasters


Lär dig tvättvett

Hejhopp! Nu ska jag tvätta, tro det eller ej! Men jag gör det bara för att det är läxa, haha, SYND! Under tiden ska jag göra utvärderingen på hemkunskapsprovet och de sista två sidorna i tvätthäftet, gött!

Tired

Hellu. Det blev lite sent igår.. Typ halv ett eller ett somnade jag och vakande vid halv nio idag p.g.a solen som så vackert strålade in i rummet!

Idag har jag inget planerat. Jag ska göra lite läxor bara and it SUCKS... Men sånt e livet helt enkelt. Imorgon är det dags för skola igen.. (jippi!)...

Seeyaa later!


SOMMAR, kom nu!!!!


Weekend

Skönt med helg, men det är synd att den snart är slut.. Imorgon är det söndag och då blir det plugg... Sedan är det dags att ladda upp för en ny skolvecka... Igen.. Jag börjar tröttna på detta nu, fast det är ju snart sommarlov. Tiden går otroligt fort. Min syster har precis fått reda på att hon kommer att gå 7a.. Jag kommer själv ihåg när jag skulle börja sjuan och träffa den nya klassen, det kändes som igår typ.. Snart är det dags att splittras. Gud jag kan inte tänka på detta mer nu..

Just nu sitter jag här hemma tilsammans med vicke och malin, vi lyssnar på hög musiik ! :) usch, jag börjar redan blir trött... Men aja. Ha det bra, bye!


gölligt :*


HELLWEEK

Just precis! Detta har varit en helvetesvecka! Det har varit massa plugg varje dag så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering.

Igår var jag och klippte mig (äntligen!) mitt hår var ganska slitet så det var jätteskönt att bli av med det :)

Idag var det ÖMSA-dag och det sög. Förutom när jag, Malin, Becca och Elin skapade dansbandet Ulla-Brittaz. Vi kommer att äga ut alla när vår låt är klar, jag lovar er :D

Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer. Jag måste repetera matten eftersom vi har nationellt prov i det imorgon. Wish me luck, bye!


<-- innan klippning - efter klippning -->


Otydliga lärare

Jag håller på att plugga på ett prov om Nordamerika. Man ska kunna lite grejer på kartan och presidenter, men nu skulle man tydligen ha skrivit om jordbruk, klimat och industri. Det har ju inte jag skrivit något alls om! Jag hatar verkligen när lärare är otydliga.... Det finns inget värre, så vad ska jag göra nu liksom ?! Jag är så körd så det inte är sant.. Jag vet inte vart jag ska ta vägen ? Asså shit, jag hatar detta!

Avslutningsklänning

Jag såg att Jennifer hade lagt in en bild på när hon hade sin avslutningsklänning på sig, så jag blev lite sugen och gjorde samma grej ;)


såhär kommer jag att se ut (förhoppningsvis så är jag lite brunare då xD)


Back to school

Haha jag kan ju bara säga att skoldagen startade med att vi kom drygt fem minuter försent till vår lektion. Vi har ett ganska konstigt schema. Det är såhär, skolveckorna delas in i A -och B-veckor. På A-veckorna har vi kort hemkunskap på morgononen och då har vi en 40 minuters svensklektion innan den. Alla var ju helt säkra på att det var A-vecka och vår svensklärare är ofta några minuter sen till våra lektioner så vi stod där och väntade och väntade. En stund senare är vi helt ensamma i korridoren, sedan kommer rektorn och vi frågar honom vilken vecka det var. Han svarar ju såklart att det är B-vecka, så vi får ju RUSA bort till hemkunskapen, haha. Riktigt bra start alltså! Annars så var dagen allmänt seg som vanligt.
Denna vecka är väldigt kämpig. Den består av två prov som är so och ett nationellt prov i matte, jg lär ju FAILA på det nationella i matte. Jag suger på matte, jag fattar nada..

Ikväll ska jag försöka att lägga mig tidigt, det blev ju inte så jättetidigt igår om jag säger så. Ha ha. Men nu ska jag ner och käka chokladbollar med mkt kaffe i. Jag tror att jag har blivit beroende av koffeinet, synd..
Ha det bra!


jag och mina fina vänner! ♥ (bilden är lånad från beatas facebook :D )


A few hours left

Nu är det bara någon timme kvar av detta lov. Varför går tiden alltid så otroligt fort? Nu är det ju typ 1000 år kvar tills nästa lov.. Kommer jag orka? Klart att jag kommer. Jag måste tänka positivt nu den sista biten som är kvar. Hoppas verkligen att dom här 10 veckorna går fort, eller nio veckor. Aja skitsamma, men många veckor kvar är det och det kommer att bli mycket jobb. Men jag ska klara detta! Jag måste och jag kan ju börja med att sova, men jag är egentligen inte ett dugg trött. Jag måste tänka på skolan nu, så jag får väl tvinga mig till söms. Godnatt allihopa! :)

Jaja

Okej jag fortstätter att skriva. Vet inte varför, men kunde helt enkelt inte sluta. Idag så hade jag ju bestämt mig för att plugga och det har ju gått skitbra, not... Har inte ens börjat än :O. Det är nog bäst att börja nu skulle jag tro.

Jag kom precis hem från köpstaden där jag skulle ha klippt mig, men det fanns ju såklart inga tider kvar :@ men det får jag leva med. Jag fick iallafall en tid på onsdag (skönt). Mitt hår behöver verkligen klippas. Det börjar bli riktigt slitet nu. Hoppas att de inte klippper mitt hår jättekort... Då dör jag, hihi. Men nu måste jag slita mig härifrån! Jag måste PLUGGA! Seeyaa!


kände för att ha tönt-glasögenen idag, hihi. ni ser även mitt senaste köp på bilden. en jeansjacka från bikbok :) och jag antar att ni ser hur blek jag är.. SOMMAR NU TACK!

nytt nitarmband med (bikbok)


.

Asså ärligt talat, min blogg suger och jag har inget kul att komma med. Bara en massa tråkiga inlägg som ingen inspereras av eller tycker är roliga. Jag ska ta mig STOR funderare på om jag verkligen ska fortsätta blogga eller lägga ner allt helt och hållet. Imorgon kommer det inte att bli någon uppdatering alls. Jag ska ha pluggdag och det suger hårt. Bye.


kort hår..


BALLA, BALLA


xD


SYSTER


Redan fredag ?!

OMG, det är redan fredag :o, vart har all tid tagit vägen? Nu är det bara två dagar kvar, sedan är det skola igen. Vad är detta? Nu är det ju typ hundra år kvar tills nästa lov som är sommarlovet... Tiden går sjukt fort!! Snart är det redan ett HELT år sedan jag konfirmerade mig.. Herregud.....

Idag har jag inget planerat. Jag har pluggat lite nu och jag funderar på att ta en inlinestur lite senare. Jag blir ju så sugen på att åka det nu när alla andra skriver att dom gör det. Hoppas bara att jag får låna Jessicas eftersom att mina är försmå. JAG MÅSTE HA NYA!!! Juste, ikväll så skulle jag nog till malin och kolla film, eller va det va, ahha xD men det ska bli skoj! Nu ska jag ta mig en dusch, Ha en bra fredag!

btw, jag vill bara önska FRIDA ett lycka till eftersom att hon söker till idol imorgon!


jag och ester, julen 2008


Leo's lekland

Hahahaha, idag var jag, Malin, Vicke och Cajsa på leo's lekland. Det var jättekul. Jag rekommenderar det. För er som inte vet vad leo's lekland är så är det ett stort hus bestående av flera meterhöga klätterställningar samt en massa rutschkanor m.m. Jag tog några bilder och lite videoklipp, haha. Enjoy!


hmm, malin är försvunnen i bollhavet ? XD

jag i bollhavet

malin xD

cajsa :)

jaooo

maouliin :D

jag på en mega boll typ :D

malin och cajsa

vicke och hennes stora dricka ;)


jaja, jag vet att jag är FJANTIG


STATUS: Städning/rensning av Victorias rum

Min lillasyster Victoria är väldigt duktig på att stöka ner och nu har hon fått i uppdrag att städa/storrensa hela sitt rum. Hon har alltid velat renovera sitt rum (vilket jag gjorde för ca två år sen lr nåt) men eftersom att hon inte är så duktig på att hålla iordning så har hon inte fått renovera än.
Jag tycker att det är ganska kul med inredning, så jag har kommit med lite förslag på hur vi ska göra med Vickes rum och jag längtar tills vi ska renovera det, hihi. Jag älskar slutresultat. Men det är ju hon som bestämmer hur det ska bli, men jag hoppas på att hon tar med sig lite av det jag har sagt ;) Här kommer bilder på hur det såg ut när vi skulle rensa bokhyllan... Jag hoppas att ni inte svimmar......


hmm, ja allt detta har tydligen fått plats i....

..... den här bokhyllan
och efter 100000 års rensning av alla saker blev slutresultatet såhär...

riktigt nice..


Amazing


Vår stencuuuuuuula tårta som vi gjorde på avslutningen i åttan :) ser ni att det står 8E i den ? :) (egentligen heter vi ju d2 eftersom att allt ändrades när vi började åttan, men vi kommer alltid att vara E iallafall) Stencuul helt enkelt.

Jag längtar jättemycket till sommaren och värmen! Idag har det varit strålande väder här på Öland, lite blåsigt kanske, men det är vi ju kända för. "Öland, solen och vindarnas ö" Jag antar att alla har hört de utrycket.

Imorgon ska jag hjälpa lillasyster att rensa hennes rum, jättekul, not...... Men vad gör man? Jag har ju inte så mycket bättre för mig och resultatet efter städningen är ju alltid kul ;)

10 veckor kvar till sommarlovet! Helt AMAZING


Min helg

I helgen har jag tagit det chill. Maginfluensan bröt ut hos mamma i fredags så jag och Victoria har hållit oss så långt borta från kyrkbyn som det går, haha xD Fast Adam var tydligen frisk idag, så då kan jag andas ut.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite fånig musik och tittar på hollywood fruarna, fast jag har redan sett det avsnittet förra veckan. Inget liv asså :P Jag längtar tills ikväll då det är Wipeout! Jag älskar verkligen det pogrammet. I vissa grenar skulle jag själv vilja vara med.. Speciellt den första och sista grenen, hihi.. Men nu har jag inte så mkt mer att skriva, kram på er!

1½ månad kvar.... (H)

I have found my dress

[X] avslutningsklänning - klar!


PÅSKLOV!

Grymt skönt med påsklov... Som jag har längtat och nu är det äntligen här! Fast lovet lär ju gå jättefort, typ precis som sportlovet antar jag, men lov är det ju iallafall!

Jag har faktiskt inte planerat något på lovet.. Lite plugg och kanske en vända till stan för att köpa hem lite sommarkläder och apropå sommar så fick jag min bikini från ellos idag! :D Den satt superbraa, så man längtar ju bara ännu mer, haha..



ännu en bild från skolavslutningen i åttan.. haha lite flum xD usch och nu börjar det dra ihop sig till den stora dagen då jag slutar nian.. då kommer jag inte sitta på fotbollsplanen och titta på niornas utspark längre.. jag komnmer att vara med!!!! jag vill ju sluta på skansen, men ändå inte... det kommer att finnas extremt mycket som man kommer att sakna.. :'( jag kommer att gråta ihjäl mig på avslutningen... jag gråter nästan ihjäl mig nu när jag tänker på det... usch, detta lär inte sluta bra..


RSS 2.0