Platta håret

Nyss så fick jag rycket att platta håret och eftersom att det är sommarlov så har jag inte gjort det på bra länge.

Asså jag får verkligen ryck!!! Nu smattrar det jättemycket på mitt fönster, kan ni gissa vad det är? JO, REGN!!!! Åhh jag verkligen hatar denna sommaren. Dagarna börjar med sol, sen regnar det och sen blir det sol igen. Kan det inte bara vara sol en hel dag?!!! Åhh jag som hade tänkt att cykla upp till mamma snart.... Aja jag får väl vänta.
Vi ses och hörs! ♥

Före & Efter

Godmorgon!

Godmorgon allesammans!
Idag vaknade jag vid nio, surt... Så jag har varit uppe ett tag. Snart så ska jag hoppa in i duschen för mitt hår är riktigt fettigt! Hahaha.
Lillis ska bjuda mig och Vicke på pizza till lunch och efter det ska vi nog hem till mamma eftersom att det är fredag. När vi har kommit dit kanske vi badar i poolen, eller så kollar vi på våra nya filmer som kom hem idag :) Bring It On! In It To Win It och The Hot Chick. Jag har redan sett The Hot Chick den är riktigt rolig, den rekomenderas STORT! Jag har inte sett Bring It On! In It To Win It,  jag har bara sett Bring It On! All Or Nothing, så det ska bli spännande att se den nyaste filmen!
Men nu måste jag nog duscha innan Lillis kommer!
Hörs!♥
Här kommer bilder på filmerna :)


Typ storm!

Hehehe okeej, det kanske inte är storm, men det blåser mycket ute idag. Nästan ingen sol idag heller, den var framme i förmiddags men nu försvann den igen.... Typsikt.... Som vanligt är jag ensam hemma med min lillasyster, vi skulle åkt upp till mamma en stund, men hon skulle till stan och lämna Emilia & Daniel vid tåget, så fick fick vara ensamma i eftermiddag istället.
Jag har blivit så shoppingsugen på sista tiden, men jag har ju inte så mycket pengar... Tyvärr. Men snart så fyller jag ju 15!!! man kan ju hoppas på att man får lite cash då ju :)
Ses snart!! ♥


hehe här är en riktigt gammal bild på mig och Vicke, sen 2007 eller nåt :P


Äntligen har solen tittat fram

Nu har jag precis hoppat ut ur duschen. Det är alltid skönt att duscha.
Idag ska jag och Vicke upp till mamma en sväng, Vicke ville nog bada men eftersom jag har duschat så ska jag nog bara sola :)
Nu lägger jag in lite fåniga bilder som jag och Vicke tog igår när solen hade tittat fram ;)

Vicke posar :P

Jag hoppar :)

Vicke hoppar :P

Jag posar xD

Julia & Vicke

hehe lite dålig bild, men men...

Vicke i trädet

Jag sitter i trädet xD

Vicke posar med löv xD

Vicke står i luften

Vicke skulle försöka göra superman, men de blev inte så lyckat.

Vicke hoppar bomben!

Min bomb blev inte lika lyckad. xD

Posing in the grass :D

Min absoluta favorit bild, Vicke äter vinbär.

hehe denna flummbild på mig får avsluta inlägget!
Hörs snart! ♥

En månad kvar...

Usch! Imorgon är det bara en månad kvar tills skolan börjar igen!!! Usch man får ångest när man tänker på det! Sommarlovet har gott alldeles för fort! Det gillar vi inte alls..... Nu måste jag verkligen ta vara på dagarna så man verkligen kan njuta av den sista månaden av sommarlovet, för sen börjas det igen... Usch!
Nu är det bara 17 dagar kvar tills jag fyller 15, det ska verkligen bli såå roligt! Usch tiden går alldeles för snabbt, de va ju inte längesen som jag fyllde 13 och började 7:an, nu ska jag börja 9:an, bara ett år kvar på högstadiet och Skansenskolan! Det är både bra och dåligt.

Some new stuff

Jag vet att detta inlägg kommer in lite sent. I tisdags var jag i stan och då fyndade jag lite saker som :




Bild 1: En axelrämmsväska från accent.
Bild 2: Två t-shirts, den svarta är från NewYorker och den lila från Gina Tricot.
Bild 3: en armbandsklocka från Ur&Penn.
Bild 4: Ett rött bandana från Glitter.

Hoppas att Twilight kommer på  posten snart :D

Sjukt bra låt!


Sjukt bra låt eller? :) Jag har för mig att det finns en gammal låt som nästan är likadan, iallafall det där goodbye ;)

Twilight


Twilight, <333333

Ny header

hehe okej headern blev inte som jag hade tänkt mig, men iallfall. Jag tycker att den är rätt cool ändå, så ni får nöja er med den förvrängda headern ett tag :P
Som ni ser jag jag skaffat mig vita converse skor, I'm in love :)

tjoo!

Nordstan

Okej nu vet jag inte om detta kommer att synas för att jag bloggar från mobilen just nu. Idag är vi på nordstan, det är verkligen jättemysigt. Imorgon ska vi till liseberg:D vi hörs på söndag. Hejdå

Hello

Idag var jag ju som sagt på Färjestadens marknad. Där köpte jag ändast godis. Jag tror nog att jag väntar med de andra sakerna tills marknaden kommer hit den 16 juli.
På torsdag drar jag och mamma-familjen till GÖTEBORG! Gud vad det ska bli kul, vi åker dit tillsammans med våra kusiner i Stockholm. I Göteborg kommer vi ju självklart att gå på Liseberg och sen ska jag shoppa loss ordentligt. Vi kommer att vara där i sammanlagt fyra dagar, men det blir ändast två hela dagar i Göteborg för dom andra två dagarna blir bara halvdagar.
Who knows? Jag kanske bloggar imorgon med, vi får se :) godnatt!


Färjestadens marknad

Idag ska jag, Vicke, Adam och mormor till färjestadens marknad. Där lär jag ju såklart köpa godis, men jag funderar på att köpa en väska med och kanske solglasögon. Idag är det ingen sol och det regnar, eller jag vet inte om det regnar nu men det gjorde de förut iallafall, men fint väder är det deffinitvit inte! Jag får panik för jag vet inte vad jag ska ha på mig :O jag vet inte ens om det är varmt eller kallt ute?  Aja jag får väl helt enkelt gå ut och känna om det är någon värme och ta på mig kläder! Vi hörs senare!
puss :*

Tjena


Sommar, sol och häftig pool

Hehe mobba mig inte för rubriken :P kom inte på något bättre.

Jag fick en kommentar på ett tidigare inlägg, där någon hade skrivit att jag var ful. Hoppas att du tyckte att det var roligt, men jag tyckte att det var mindre kul... Jag menar jag kanske inte tycker att jag är speciellt söt men jag skämms inte för mitt utseende. Det finns ingen som är ful! Lär dig det, jag verkligen stör mig på folk som säger så. Jag har ganska bra självförtroende så jag bryr mig inte vad du skriver, men tänk dom som inte har så bra självförtroende och får en sån här kommentar? Man kan förstöra deras liv! Så passa dig. DETTA ÄR MIN BLOGG OCH JAG FÅR BJUDA PÅ MIG SJÄLV HUR MYCKET JAG VILL!

Aja nu bryr vi oss inte om det mera, här kommer lite bilder från min kamera!


Jag och Victoria

Stella ♥

Mina nya skor :)

Badaaa :DDD

Emilia :)

The pool at night :)

RSS 2.0