HE HE

Hej, lite dålig uppdatering, men det ska bli bättre! Jag lovar.
Jag tänkte berätta lite om gårdagen då jag och Malin åkte in till stan för att kolla på Niclas Wahlgren (mobba oss inte, hihi)
Vi stod typ precis bakom bänkraderna och lyssnade till Niclas musik när jag plötsligt utbrast:
"Kolla Malin! Där kommer Laila Bagge!!!"
Småtöntiga som vi är går/småspringer vi bort till den sidan där hon hade satts sig och det slutar med att vi står typ tre meter ifrån henne och kan inte sluta titta. Hahahah, så fåniga vi var.. Efter ett tag hade även många barn fått syn på henne och gick fram och frågade om autografer och Malin och jag ville ju sååå gärna få ett kort tillsammans med henne, hahahah! xD Men vi vågade inte gå fram... Det var inte förrens efter spelningen då Niclas skulle skriva autografer som vi vågade oss fram, hihi. Så nu har jag både Niclas Wahlgren och Laila Bagges autografer, haha! Fånigt ju :)

där sitter Laila med sin ursöta son Liam i knäet

Niclas!! :)

Niclas :)

Laila :)

JAG & LAILA BAGGE!!! MOHAHAHAH

Lailas gulliga autograf ♥

Niclas (lite mer slarviga) autograf :)

_____________________________________________________________________________________________

Jag får ju inte glömma att berätta om idag med! Jo det var så här att en viss liten Elin Eriksson var hemma och flumade hos mig idag, och det var extremt flum! Vi bakade, flumade, lagade mat och flumade helt enkelt ännu mer och imorgon blir det en repris, fast tillsammans med Mallan då :)

 

hahahahhaha!!!!!

TÖNTARNA #1!!! ♥



Solen är tillbaka!

Åh vad härligt det var att vakna upp i ett ljust rum igen! Efter tre non-stop regniga dagar så var det såå skönt att äntligen få se solen! :)
Jag är så sugen på att spela the sims 2 så det finns inte! Åhh jag längtar tills Emilia kommer hem med mitt the sims 2 spel, haha :) Jag har ju the sims 3, men tycker faktiskt att the sims 2 är roligare, hihi :) Jag och mallan roade oss med the sims 2 igår. Gud vad kul det var och senare på kvällen kollade vi på den senaste Wallander filmen och mallan var lite rädd...

Idag ska jag nog träffa lille mallan igen och kanske spela lite the sims 2 och förhoppningsvis bada :) Det lär bli nice. Men nu får jag allt gå och klä på mig och laga lite lunch till mig och vicke! Vi hörs :)


underbart.....


Snart födelsedag

Mihihih! Jag fyller år den 12:e augusti och jag vet vad jag önskar mig allra mest och jag lovar att det inte är en iphone den här gången, men det är en mobil. Jag tycker faktiskt ärligt talat att jag förtjänar en ny mobil efter att ha haft min nuvarande i drygt ett och ett halvt år! Det är väldigt duktigt gjort av mig :)



den här finfina mobilen skulle inte sitta fel :):)


HOME!

Hejsan, ville bara säga att jag kom hem igår efter att par härliga dagar i Stockholm! Bilder kommer...

Om kanske en halvtimme ska jag dra ner och bada med lilla mallan, eftersom att det är sååå "varmt" och "soligt" ute idag! Det ska bli riktigt skönt att äntligen få svalka sig efter denna "rekord varma dag"....


ojoj
oj!!
gammalt shiit!


STHLM

Jag tänkte lägga in en liten snabb update här ifrån sthlm.
Idag skulle vi åkt in till staden och shoppa, men vi drog till forum nacka ist ;)
Imorgon blir det gröna lund för hela slaten! :D Hoppas att ni har det bra hemma på lilla öland ;)
Nu orkar jag inte mer, ska nog bada nu, byeee! Seeyaa när jag är tillbaka på ön!


lägger in en liten oseriös bild på mig, sebbe och vicke :)


Tomorrow

Imorgon åker jag till huvudstaden! Really nice.. Har inte varit där på tre år nu skulle jag tro.... Så Stockholm, here I come, again!


vackra huvudstad!


Kära Volvo.....


Så jäkla go låt, haha. Jag älskar den....


Ny design..

Jahapp.. Nu har jag fixat in en ny design då, fast den nya (extremt tråkiga) headern är bara tillfällig. Jag ska snart ta tag i mitt liv och göra en ny :)
Det jag har ändrat är lite färger, text och typsnitt och även bredden på bloggen så jag kan lägga in större bilder, eller hur man säger...

Vid halv åtta imorse vaknade jag av åskan och sedan dess har det typ mullrat lite hela dagen, men nu är det över vilket är skönt eftersom att jag är lite rädd för åskan (haha). 
Jag har verkligen inget att skriva om..... Haha, vi hörs!


en konstig bild :)


Det händer grejer i....

....MÖRBYLÅNGA!


nu vågar man ju inte bada i kalvhagen på ett tag...
haha och jag själv stod som ett annat fån och glodde i korsningen på esplanaden när den jävla bilen krockade in i ambulansen.. så jävla korkad xD


Saltkråkan

Åh vad jag älskar Saltkråkan! Lätt det bästa och sötaste programmet någonsin, haha (jag kanske tog i en liten aning där, men äsch)
Grillkvällen var jätterolig :) Vi badade, grillade och badade liite meer :). Bilder kommer snart, jag lovar.
Nu ska jag snart sticka ner och bada. Ha en bra dag! :)



Grill!

Om några timmar drar jag till färjestaden på grillfest med ett gäng härliga människor! Kameran hänger med!

Eclipse

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inget att skriva om...... Det står verkligen stilla i huvudet på mig. Jag har ingen fantasi längre.
Vädret suger.. Jag har inte sett solen på hela dagen... Åh. Det ända jag har hört är lite regndroppar på uterumstaket. Skoj.
Just nu gör jag ingenting.. Jag känner mig väldigt bitter och arg för att solen inte skiner, jag hoppas verkligen att den kommer fram snart! Nu tänker jag fortsätta att läsa den tredje boken i twilight serien, "ljudet av ditt hjärta" som på engelska heter Eclipse.... Hejdå.



hej jag heter julia och den här bilden är gammal.


Förtrollad

Nu har jag äntligen sett new moon och den var så förtrollat bra. Jag vet att ordet "förtrollat" är ett fånigt ord, haha, men det var precis vad filmen var. Den var mycket bättre än twilight! Jag tyckte att Twilight bara var väldigt seg och ganska tråkig emellanåt, men new moon (jag älskar den!). Nu måste jag se Eclipse!!!

LYCKLIG!

Du är antagen till val 1:
Samhällsvetenskapsprogrammet, media på Stagneliusskolan i Kalmar

Upprop äger rum 2010-08-24 kl 09:00 i Aulan


I'M SO HAPPY!!!

Ännu en varm dag

Hej vänner! Jag har precis kommit in nu efter att ha solat ett tag ;) Det är underbart väder och jag, Vicke och Cajsa ska nog cykla  iväg till Kleva och sola och bada lite senare, det blir nice ;) Kameran följer nog med så det blir bilder :D


jag idag....


RSS 2.0