puss på dagen!

Denna skoldagen har varit riktigt chill. Först svenska med Jossan, kan faktiskt säga att hon var jättetrevlig och ovanligt snäll idag tycker jag, det är riktigt positivt. Efter svenskan var det språk, hade bara språk i en halvtimma för jag skulle ha miljökompani tillsammans med Matilda och Veronica. När man har miljökompani så står man i disken i skolans kök, kanske inte de roligaste men det är inte tråkigt heller. När man har stått i disken i cirka en timme och 45 minuter så går man till caféterian och får en bulle och mer, sedan går man till uggleboet och ska plocka skräp men det slapp vi idag för kärran var sönder! :D Så vi fick sluta halv ett, men jag stannade på so:n för att jag var tvungen att jobba, så vid två slutade jag, det är ju rätt chill eftersom att vi egentligen slutar 15:05 ;)

puss på dagen, ha det bäst så ses vi snart!
Julia

Skaffa blogg!

Guud vad jag börjar bli duktig på att uppdatera min blogg nu! :D Det vill jag fortsätta med, men ibland tröttnar man på det bara för att man inte ha något att skriva om, men det ska jag ha!

Idag var det ju min första skoldag efter Kreta. Det var härligt att vara tillbaka, iallafall på ett sätt och på ett sätt inte. I so:n och i svenskan skriver vi fördjupningsarbeten. Gud vad det är tråkigt!!! Jag döör (!!)  Men i svenskan är det iallafall roligare eftersom att man får jobba två och två om man vill och då jobbar jag ju såklart med Cajsa S♥. Vi jobbar om samojedhundar, haha det låter lite kul, men hon ska nämnligen få en sån hund så hon ville veta lite mera om dom ;). I so:n är det enskillt arbete som gäller och jag jobbar om Eiffeltornet. Just nu går det ganska bra tycker jag, jag ska nog skriva lite på det efter maten tror jag.
Men ni får ha det bäst!
Julia


ojoj!

ojojojojojoj!!! Nytt besöksreckord!! Hela 36 st ;), hoppas att ni fortsätter läsa min blogg i framtiden :)
Julia

Kretabilder

bränd i halva ansiktet, de är ju också snyggt ;)bruuuuuun :)johanna och hennes mamma :)ett fånigt tåg vi åkte x)apelsinträdmy eyehejdå Kreta!

Möblerat om

Hej!
Nu har jag möblerat om mitt rum eftersom att jag har fått en dubbelsäng. Det blev riktigt snyggt :) 

Bilder från Kreta lägger jag upp så snart som möjligt när jag får tid över, jag lovar! Senare idag ska vi nog ner till det nya fiket här i öde Mörbylånga och ikväll kommer mormor & morfar hit och grillar. Jag ska försöka att skriva lite på so:n sen med.
Men vi hörs!
pussssssss :*

Kreta

Idag ska vi åka till Kreta. Det ska bli jätteskönt må jag säga!

Planet skulle lyfta vid 16:40, men det blev försenat till 20:00!!! Men de är ju ingenting för nu har det blivit ännu mer försenat till 22:15!!!!! Det kan man kalla segt!!! Allt detta beror på att det är någon strejk i Grekland :S Mer vet jag inte, men planen får iallafall inte lyfta!!

Önska mig en trevlig resa så ses vi om en vecka!
Hejdå!


Helgen

I Lördags var jag hos Cajsa i Färjestaden. Vi gjorde det vanliga typ, gick på köpstan och lite sånt. På kvällen grillade vi hos mormor tillsammans med Emilia, det var kul!

I Söndags var jag, mamma och Vicke i stan. Jag fick vita tygskor :)

Det var lite kortfattat om helgen, men nu ska jag gå ut, tjoo!





Vart tog det fina vädret vägen?

Åååh man blir ju inte mer än trött när det är sånt här väder!! Molnigt, regningt och det blåser svinkallt!! Det känns som november.....

Det har varit ganska chill i skolan, slapp dom sista lektionerna för att vi skulle till ungdomsmottagningen. Dit åker alla tjejer i åttan och killarna i nian.

Nu är det cirka 15 veckor kvar tills jag börjar nian!!!! Jag vill inte bli stor längre... Usch man blir helt paff när man tänker på det, asså det var ju inte länge sedan jag gick på lågstadiet och klagade på att jag ville bli stor och sluta skolan, men det var innan man visste hur livet var som vuxen. Det är inte lika lätt som man tror och nu vill jag inte bli STOR längre...!! Men jag får helt enkelt ta dagen som den kommer som jag gjort i alla dagar under min uppväxt, men aja... Sånt är livet.


Jag saknar Stella....♥

Jag försov mig!

Jag försov mig idag!! Jag vaknade klockan 07:15, när jag egentligen ska upp vid 06:30!!! Pappa måste ha väckt mig men jag måste ha somnat om igen.. Not good. Jag hann knappt göra mig iordning. Jag fick springa ner smeta på allt smink och jag hann inte platta håret! :-O Jag fick slänga i mig frukosten och sedan gå till skolan, stressigt värre..... Aja men sånt händer ibland..

Skolan har varit ganska lugn idag, fast det var många trötta, jag va inte ensam :D Nu har vädret precis blivit bättre än innan idag, skönt, fast det blåser forfarande lite...

Igår var jag och Vicke hos mamma och kollade när dom sänkte ner poolen, inte så jättekul kanske men spännande :-) Nu har dom redan börjat fylla den, hoppas att den blir klar snart :D.


hålet :P

pool påväg ner

-||-

maskin

pool nere

-||-

Sörby

Idag var jag mamma och vicke hos kusinerna i Sörby. Vi fixade tackkort från konfirmationen, eller vad man säger och så var vi ute och lite så. Här kommer bilder.
p.s IMORGON SÄNKER VI NER POOLEN :D


Ester gungar ♥

Alma gungar ♥

RSS 2.0