Tired..

Hola, me llamo Julia, cómo te llamas? Yeeeahhh! Jag äger så jävla hårt på spanska alltså! hehe, nooot.
Idag fick jag allt en liten sovmorgon, började 09:50, de ni! Fast var tvungen att ta åttabussen, för om jag hade tagit niobussen hade jag kommit försent..... Så då hade man en timme tillgodo i Kalmar på morgonen.
Jag och Olivia hängde med Erica och Linda till Jenny Nyströmskolan som är ganska cool, fast det är många dörrar som man måste öppna hela tiden och lite tråkiga korridorer, haha jag tyckte att de påminde om ett sjukhus, haha :)

När vi väl gick tillbaka till stagg var det bara att hämta våra matteböcker för att sedan gå till tullen
för att ha matte -.- jag hatar tullen! Så jävla onödigt att vi ska behöva gå dit och ha lektioner... Efter matten var det redan lunch, efter lunchen hade vi två timmar och 20 minuters medieproduktion. Vi lärde oss grunderna med photoshop, really niice alltså! Sista lektionen var svenska där vi skulle göra något jävla referat om en text som handlade om snus :S aja, nu vet jag endel grejer om snus iallafall!

Nu är det dags för fångarna på fortet!, det ni!

Fångarna på fortet

Idag kan man inte säga något mer om att det var en händelserik dag! Fyfan vad kul de va eller...
Bara så alla vet får man inte trampa sönder gräset på fredriksskans, om man gör det kan man bli jagad av vaktmästare kenneth! Inte bra.. Så tänk på det nästa gång.

Lunchen idag var helt awesome! Det var "rock n' roll" i matsalen med korv, mos och pucko! :D Som vanligt sitter jag med olivia och vi skrattade i stort sätt hela jävla tiden, hehe. Jag trodde att det skulle ske en liten "olycka" under skrattanfallens gång, men jag hade tur :D.

Nu börjar snart fångarna på fortet, love it! Jag är så glad att det har börjat igen! ;)
Imorgon börjar jag 09:50 gött. Har även min första medieproduktion, spännande, men slutar halv fyra.... Sånt é livet, bye! :)


en radombild från skolan helt enkelt!


Skola imon..

Helgen har gått extremt fort! Jag är så trött och ser inte alls fram emot skolan imorgon... Prio 1 är iallafall att byta mattegrupp..

Igår gjorde jag inget speciellt, softade mest. På kvällen stack mamma, henke och adam på ladugårdsfest i sörby med husvagnen. Jag och vic valde att stanna hemma.. När jagoch vicke skulle sova började det dunka jättehögt, som om någon stampade i golvet med all kraft och vi har inte en aning om vad det skulle kunna vara. Det var så sjukt läskigt så jag skakade jättemycket, hehe :P.

Idag var vi i stan. Jag köpte lite idrottskläder och en sjal. Vicke köpte också idrottskläder ;) På vägen hem från stan köpte jag en ben&jerry, half baked, mums!!! Ja har redan börjat mumsa lite smått på den, men ska äta lite mer senare, hehe. Nu hade jag tänkt att fixa naglarna, dom ser rent utsagt fördjävliga ut just nu, senare ska jag duscha och ännu senare måste jag sova eftersom att jag måste gå upp vid sex imon -.- hata, hata, hata. Men aja måste verkligen fixa naglarna, bye :)


Hold on

Hola!!

Skoldagen idag var helt underbar, man känner verkligen hur gemenskapen börjar krypa fram :)
Jag är jättenöjd med klassen och tror att vi kommer ha tre roliga år framför oss.

Idag hade vi ett hörförståelseprov i engelska som ägde rum i "kyrkan" (alltså staggs aula, hehe). Provet hade vi tillsammans med den andra mediaklassen, SP10E. Precis innan vi skulle börja skriva ringer Malins (en go tjej i min klass) mobil och hon har inte stängt av ljudet, det ringde jättehögt och hon fick inte upp mobilen. Hahaha fyfan vad jag skrattade, jag dog typ. Det var grymt kul :)

På bussen hem satt jag med Olivia och då var det två tjejer som satt framför oss och plötsligt vänder dom sig om mot oss och säger på skånska "Tjejer, har ni en mobiltelefon som vi skulle kunna få låna? Vi måste ringa och vi kan betala vad det kostar" Jag och Olivia hoppade typ till när dom frågade oss, HAAH! Men Olivia lånade iallafall ut sin mobil till de skånska brudarna och efter det satt vi typ och fnissade i fem minuter eller nått.

Imorgon kommer det att bli en hård dag...... Men det är ju fredag iaf! :D Vi hörs! :)


A memory i'll never forget, ♥


Second day

Helllu :) Idag började vi vid halv nio, döööööda mig, hehe :).
På förmiddagen hade vi presentation av oss själva och gjorde massa övningar för att lära känna klassen. Och äntligen har jag lärt känna lite nytt folk som jag umgicks med idag :). Vi fick våra inlogg och epostadresser, senare fick vi även våra skåp som är med kod!!! Really nice att sluta behöva tänka på en jävla nyckel hela tiden. Hehe. Det tog ett ganska långt tag för mig och dendär jävla koden att komma överrens, men tillslut blev vi bästa vänner. :) Imorgon har vi engelska diagnos, DÖDA MIG!!!




Första skoldagen är avklarad!

Usch, jag hatar stagg! Vi måste börja med vanliga lektioner redan imorgon medans dom andra ettorna på dom andra skolorna får lära känna klassen bättre och ha roliga aktiviteter hela veckan, jag vet ingenting om min nya klass, dom ända som jag känner sedan innan är Olivia och Lovisa, men ingen annan. Det skulle ju vara kul att lära känna någon annan också..

Imorgon kommer vi att ha en mattediagnos som ska avgöra vilken mattegrupp vi kommer att hamna i, surt......... Hata, hata, hata stagg för tillfället! Nu ska jag sätta in foton till min nya almenacka. Bye

Klara, färdiga, gå!

Imorgon börjar skolan igen... Tiden går alltid så fort! Men jag måste faktiskt säga att det ska bli skönt med ett miljö ombyte, jag är så jävla trött på skansen så det inte är sant! Nu börjar jag åk 1 på Stagneliusskolan.. Det kommer nog att bli ett ganska hårt år, men så är det ;) jag hoppas på att det blir bra och att klassen är bra, för det finns ju en risk att det bara är bratz i klassen, haha :) man vet ju aldrig med stagg alltså!
Jag börjar 09:00 imon, men jag måste ändå ta sju-bussen, för om jag tar åtta-bussen lär jag komma försent och det vill man verkligen inte göra! Så jag får gå upp strax innan sex imon då! (Y) känns sådär..... Efter skolan tänkte jag ta en sväng på stan och köpa lite träningskläder, skrivhäften och pennor och skitmen, nice!

Jag måste bara säga att jag kommer vara såå jäävla nervös imorgon!!!!


hejdå skansken.........





Hejdå och lycka till!


hejdå världens bästaste & sötaste emma, lycka till i Torsås nu! :)
jag kommer att sakna dig!


Tiden går fort när man har roligt..

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag nu... Jag har inte haft tid helt enkelt.... I lördags satt jag barnvakt åt mina små kusiner och igår var jag med Malin och hon sov över här tills idag ;) Hihi, jag har helt enkelt haft fullt upp :) Men nu ska jag ta tag i bloggandet igen.

På onsdag ska jag, Malin, Rebecca och Elin gå och kolla på Vampyrer Suger (en parodi av twilight-filmerna) och den verker så sjuuukt rolig, he he... Så det kommer nog att bli veckans höjdpunkt skulle jag tro ;) Jag är såå extremt dålig på att komma på vad jag ska skriva, så jag avslutar detta inlägget nu.

funderar också på att färga håret.. inte så jättemörkt som innan, utan typ samma hårfärg som jag har nu ;) bara för att mitt hår ska se lite fräschare ut och sen skulle jag nog behöva klippa mig lite också....

hm ja.. tro det eller ej, men såhär mörkt var mitt hår i vintras ;)


Inspiration höst




från H&M
Åhhh, vad sugen jag blir på höstkläder! Hihih :)


SP10F

Igår så fick jag ett brev från gymnasieförbundet. Där stod det bland annat vilken klass jag kom i och vilka mentorer man skulle få m.m.
Om cirka en och en halv vecka så kommer jag att gå i SP10F på Stagneliusskolan i Kalmar.


STATUS: Kalas

Nu har vi precis avnjutit den goda smörgåstårtan och snart blir det efterrätt som jag har stått bakat hela eftermiddagen -.- Hoppas att den är god, för annars tar jag självmord!

Jag kanske ska berätta vad jag har fått ;)
-Iphone (som ni kanske redan vet, haha)
-Nya högtalare till datorn
-Övningskör skyltar
-Blommor
-Nagellack
-Presentkort
-Pengar

Imorgon blir det ännu ett kalas, fast hemma hos mamma då! Nu ska vi nog snart fika, vi hörs!



vic, jag och cajsa!


MY SUPER SWEET SIXTEEN


Kastlösa

Hej igen! Ja somsagt... Jag cyklade till Kastlösa idag och det var motvind!!!! Ärligt talat... Jag trodde att jag skulle dö eller något?! Men tillslut så var jag äntligen framme hos Elin och vi fånade oss endel och tog massor med bilder som jag kommer att lägga upp nu ;)

När jag kom hem från Elin för någon timme sedan så fick jag min födelsedagspresent av pappa och Jessica. Det var nya högtalare till datorn och dom är verkligen mycket bättre än dom gamla! Tack så jättemycket!


elin :)

hihi :*

detta skulle bli en "normal" bild, men som vanligt så kan jag inte hålla mig för skratt!

haha, bilden är tagen precis efter den som är ovan :D


HA HA!




alltså, vi garvade ihjäl oss åt varje bild, haha ursäkta vår humor..

STAMP ON ELIN!


den här bilden alltså, HA HA!!!

misslyckad "karate kid"


öhm? ja.....

mimmi och jag försökte med "karate kid"-grejen :P

sen körde vi "tha buddha-style" hahah, kolla mimmi, jag döööör!!!!

alltså benen är ju helt cp på båda två xD

HAHAHAHAHAHA!!!

_________________________________________________________________________________________

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, hehe. Men som ni ser så levde vi i stort sätt på Elins studsmatta idag. Vi åt till och med vår lyxiga gourmetmiddag där ute, men den fick genast avbrytas då getingarna invaderade vår lyxiga mat som bestod av chicken nuggets alá guldfågeln, med ris, sweetchillisås och Elin hade ju såklart HPS-sås (hahah) på sina nuggets. Vi fick helt enkelt fly in i huset och äta som vanliga människor vid köksbordet samtidigt som vi kollade på kungafamiljen i Hey Baberiba! :)
Helt enkelt en lyckad dag!


Tomorrow is the big day

Hellu. Jag ska snart hoppa in i duschen för en välbehövlig och skön dusch, hihi :). Sen ska jag laga mat och sen ska jag cykla en mil, fatta jag liksom, cykla en mil!! Nu undrar ni kanske varför? Jo, jag ska hem till elin i kastlösa och kan tyvärr inte ta mig dit på något annat sätt! Men det gör inget, lite motion skadar ju aldrig ;) Hehe.

Jag har börjat få klämm på min lilla förtidiga födelsedagspresent nu, och det är verkligen den bästa födelsedagspresenten ever!!!! Haha. Men nä, nu måste jag faktiskt duscha, bye ;)


another big day :)


Godmorgon

Morning! Idag vaknade jag vid nio p.g.a att pappa väckte oss så tidigt i helgen, INTE OKEJ! FATTA! Jag vaknade liksom vid nio på ett sommarlov utan att bli väckt?! Inte okej.

Idag ska jag leka med min kära iphone :) mohooo. Sedan vill jag tacka Emelie extremt mycket för hjälpen :) Det var jättesnällt. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva, haha xD Bye sålänge!


B&J's!


:D

NU HAR JAG MIN ÄLSKADE IPHONE OCH JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN JUST NU! :D

skicka nummer :)


I'm so happy right now!

Nu sitter jag hemma hos lille emelie :) vi gör inget speciellt, bara snackar skit och sitter vid datan! Om några timmar kommer jag att vara lyckligast i världen! Och varför får ni veta senare, mohahha :)

emelie e cool! (H)


Längtan till imorgon är enorm!

Hejsan vänner! Idag så regnar det som vanligt... Sommaren börjar lida mot sitt slut nu. Det blir bara färre och färre soliga dagar nu för tiden, vilket är synd....
Jag har inga speciella planer på vad jag ska göra idag faktiskt, antagligen bara vara inne och uggla hela dagen.. Usch..

Imorgon ska jag vara med Emelie vilket ska bli jättekul! Och jag hoppas verkligen på fint väder så man kan vara ute och kanske bada lite till och med, hihi. Senare under dagen kommer det att hända speciell sak, vilket jag kommer att hålla hemligt tills imorgonkväll, så ni har något att se fram emot, hihi.
Vi hörs!


Brao låt!


Just so SWEET!

Nawww, detta är ju bara för gulligt! Är bara sååå tvungen att lägga upp den här bilden :


<-- 2008 - 2010 -->
love u emelie! :*


Heeellluuu

Hejsan alla glada! Hur är det med er idag ?:) Med mig är det superbra och kvällen igår var väl sådär, inte jättekul kanske, men det är sånt som händer ibland! Det var iallafall endel kul folk och man träffade många saknade människor.

Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra... Ta det lugnt och softa kanske hihi. Vi hörs! :)


bild från emelies facebook :)
emelie, emma, becca och jag.


RixFm

Hejsan! Jag har precis gjort mig färdig inför kvällen så nu kan tiden börja gå lite fortare. Om en och en halv timme kommer Rebecca hit. Vi ska ta bussen vid 17:20 till Färjestaden för att gå hem till Emma, sedan åker vi in till stan och rixfm vid 18:30. Nu vet ni lite om vad som kommer att hända! ;) Kanske vi ses där ? :P


P.S Jag blir sexton om en vecka! Wiho :)


såhär ser jag ut ikväll! :)


ÅNGEST!

Alltså jag måste vara allvarligt sjuk eller något?! Jag fattar inte hur jag ens vågar att börja tänka på skolan, men ja, så är det! Jag har redan ångest inför skolstarten..... Redan och det är tre lååånga veckor kvar.. TRE veckor!!!!! De tre veckorna kommer att gå så satans fort bara för att jävlas med oss stackars ungdomar som måste gå i skolan, eller ja. Jag måste ju inte gå i skolan, gymnasiet är ju valfritt. Men enligt mig så borde man faktiskt välja att gå på gymnasiet, för om man har klarat av nio år i grunskolan kan man lika gärna härda ut i tre år till, för då får man ju en "liten" utbildning iallafall, vilket kan vara bra.. Jaja, jag antar att ingen bryr sig om mina extremt "intressanta" åsikter så jag börjar snacka om något annat istället.

Idag var min kära lille vän Elin hos mig. Vi gjorde allt ifrån att kolla på tv till att bada och laga mat. Vi är så duktiga! *host*. Jag vet att jag kommer att sakna Elin och MÅNGA andra av mina kära vänner, men vi växer upp och livet går vidare, men bara för det så ska vi inte tappa kontakten! Det skulle vara det värsta av allt! Nä usch... Jag vet att jag kommer att sakna min gamla klass mycket många gånger, det är sånt man märker ju mer man är borta från dom. Nu är det ju sommarlov och då är vi ju vana vid att vara ifrån varandra, men nu kommer det att bli det en evighet... Nä nu måste jag sluta snacka om detta alltså, haha, jag känner mig så extremt töntig. Hihi. Nu ska jag försätta att tagga inför rixfm imorgon som spenderas tillsammans med ett gäng underbara människor!
Godnatt!



den här bilden kommer att väcka många minnen i framtiden..

likaså den här bilden.. love you!


IPHONE

BARA SÅ ALLA VET SÅ ÄR DET BARA EN IPHONE JAG ÖNSKAR MIG NÄR JAG FYLLER ÅR! JAG KOMMER INTE ATT TA EMOT NÅGON ANNAN PRESENT! NU VET NI DET!!! HEJDÅ!!!!!!!!


P.S JAG MÅSTE HA EN IPHONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR JAG VÄRD
, he he..........

RSS 2.0