one day left

Vet ni ?! Imorgon åker jag till Kreta! :D:D Jag har längtat efter detta sedan oktober och nu är dagen snart här! Just nu gör jag ingenting. Snart ska jag gå ut och gå med Malin, sedan ska hon hjälpa mig med svenskan och hemkunskapen som jag måste lämna in imorgon eftersom jag drar till KRETA! Jag går bara till halv tolv i skolan imon, skönt :) Planet kommer att lyfta vid 16:40 (tror jag?) från kalmar flygplats. Jag kommer att ha kameran med mig, så ni får längta efter bilderna som kommer om en vecka. Jag kommer nog att filma lite med och det kommer att komma upp här på bloggen ;)

Äh, nu får jag jag väl ta och packa klart, bye! I will miss you my friends :'(


50tal

Somsagt, vi hade 50talsdag med klassen i torsdags och om ni vill se bilderna kan ni gå in på jennifer's blogg. Jag vill bara säga att dagen var kanon, jag hade kul hela tiden :D

SOLNING (Y)

Underbart väder och jag har fått endel färg :)

haha, eller så brände jag mig XD


Härligt väder

Vad glad jag blev imorse när jag vaknade och såg att solen sken. Det var ett tag sedan nu, hoppas verkligen att vädret håller i sig. Fast solen gick i moln i eftermiddags :( men det var fortfarande varmt och skönt ute, så det gjorde inte speciellt mycket ;) Vi fick även beställningarna till klasströjorna färdiga, skönt.. Vår klass är ju ganska seg med sådant. Hoppas verkligen att de kommer i tid :) Just nu gör jag ingenting, jag ska nog gå ner och duscha snart och efter det ska jag plugga lite glosor. Vi hörs, bye!


haha, cajsa gjorde en inbakad fläta på dardan idag xD mkt fint ;)


tryckdig.se

Funderar på att  trycka min egen almenacka på tryckdig.se till gymnasiet ;) Det skulle ju vara lite kul med minnen från högstadiet där i, så man kan ha något att skratta åt ibland ;) Nu har jag bestämt mig helt plötsligt, haha. Jag SKA trycka mig en sån till gymnasiet, superbra! Nu ska jag äta något, bye :P

Skolaa..

Nu blir jag lack.... Alla lediga dagar ska ju alltid gå såå extremt fort! Jag hatar det... Imorgon är det skola igen and it sucks. Jag orkar verkligen inte mer, jag har blivit rejält skoltrött nu... ORKAR INTE! Fast det är ju bara 11 dagar kvar till Kreta och 32 dagar kvar till det efterlängtade SOMMARLOVET! Åhh jag längtar så otroligt mycket! Hahah jag har längtat efter sommarlovet ända sedan vi började skolan igen i höstas, haha xD Sånt får man leva med... Nu ska jag nog snart sova, eller ja, först måste jag läsa i min bok, sen får jag sova.. :)


gammal :)


KALAS

Just nu är det storkalas hemma hos pappa. Vi är nog 20 pers eller något, pappa fyller nämlingen 41 år på tisdag, så grattis till honom! :)


såhär kul har vi xD victoria jag ocj johannes.

xD


KUSINER ÄR VI ALLIHOPA, ALLIHOPA, ALLIHOPA!


New


här har vi att :) vad tycks ? :)


Eliiinnhhh

Hej :) Idag har jag varit hos världens bästa Elin Eriksson i Kastlösa! Vi hade askul! Hahha, vi är så töntiga xD Vi chillade mest och tjockade oss med tacos och glass, great julia... really great.... Fast vi var ute och gick en sväng sen så det var lugnt ;) Jag ägde ut elin på ngt spel som jag aldrig hade spelat innan ? XD Hahahha, det var kul :D:D mohahahah! Nu ska jag fota min nya avslutnings-outfit (lägger nog in det imorgon) och sen drar jag till malin för att kolla på bella&tyra show, kissie är ju gäst, detta kommer att bli sjukt kul :) seeya!

jag och Elin. då, nu och föralltid (L)

Staauuun

Hejsan ;) Idag har jag varit på stan hela dagen med Malin. Jag fick med mig en klänning och ett par skor hem. Skorna ska jag ha på skolavslutningen och en ny avslutningsklänning är också påväg hem.. Sorry, men jag blev kär.

Nyss så åskade det och regnade en massa :o det märks att sommaren är på sin väg nu. Imorgon ska jag till Elin, antar jag ? XD Det är iallafall bestämt så. Förövrigt är jag beroende av den här låten. Allt är Beccas fel xD. Nu kommer bilder på mina fynd :)


kommer nog att bli svårt att gå i skorna, men jag överlever. min nya avslutningsklänning ser ut som den på bilden fast vit :)
klänningen är från h&m och skorna från skopunkten.


Finisar

Lite bilder som jag fick ta av emma's facebook


innan vi blev svarta :)

elin är pepp :)

emelie & calle

elin målar min hals svart :)

jag & beata :)

jag :)

lovisa :)

malin :)

cajsa. s :)

skynda bort till "foto-platsen"

cajsa. a & beata :)

jennifer & jag :)

fix. fix. fix

börjar likna något...

klassens ord: FAIL!

WOHOO!!!

happy :D

jag & elin :)

wiiiee :)

jag, pepp på att springa i korridorerna och skirka "9d2 tjalalalala!"

elin & jag PEPP

yeah!

9d2 tjalalalala!

9d2 tjalalalala!

9d2 tjalalalala!

9d2 tjalalalala!

9d2 tjalalalala!

mot fotbollsplanen!

danne xD

pyramid

oh no, shit, shit!

DOH!

STEK

(H)

jump!

leka, leka, leka

jag på klätterställningen :)

let's play!

:D

i gympasalen!

cuulingar (H)

vi hade idrott efter fotot och vi skulle springa 5 km så vi ville inte vara svarta då, så vi duschade innan idrotten ist XD

vi fick städa lite efter oss också xD

run!

efter 5km rundan lekte vi lite igen :)

:)

sista bilden..

nu ska jag gå och lägga mig, ska till stan med malin imon :) vi hörs, godnatt (L)


9d2 tjalalalala!


(bilden är lånad från jennifer's facebook)
SKOJ-FOTO
Hittar ni mig? Jag står högst upp, tredje person till höger om den rosa (ted alltså) ;)

Den här dagen var otroligt kul, detta är något som jag sent kommer att glömma. Vi tog en massa bilder som jag kommer att lägga upp här senare när jag har fått dom. Vårt tema var SVART och inget annat. Vi kom inte på något bättre, men ted och calle fick vara lite annorlunda, men det var bara kul :)

btw, det finns fler bilder på jennifer's blogg.


Benny Grünfeld

Hejsan! Idag var det ju skola som vanligt, en riktigt seg dag. Jag gjorde typ ingenting och jag antar att ingen annan gjorde det heller?... Dagens höjdpunkt var iallafall Benny! För er som inte vet vem han är så kan jag ju berätta lite kort. Benny är 81 år gammal och han överlevde koncentrationslägret Auschwitz under Andra Världskriget. Han bodde på Auschwitz i åtta månader och blev dömd till döden två, eller var det kanske tre gånger? Aja, men han lyckades att gömma sig eller komma undan på ett eller annat sätt. Han berättade om sin livs mardröm på Auschwitz i ca två timmar, det var riktigt spännande faktiskt och jag är glad att jag fick den här chansen att kunna lyssna på honom, för vem vet, han kanske inte lever så länge till...

btw, imorgon är det SKOJ-FOTO! ;D



här är Bennys bok, han har även ritat bilden på framsidan, han var/är en riktigt duktig tecknare. han har skänkt en del tavlor till Auschwitz museét. åhh jag vill åka och kolla på Auschwitz, det verkar så intressant.

...

Tiden ska alltid gå så fort när man har roligt... åhhhh, nu är ju helgen snart slut. Fast det positiva är att vi bara går två dagar i skolan denna vecka ;) vi är lediga onsdag, torsdag och fredag. Really chill!

Igår var jag med natta, vi hade det ju kul som vanligt. Det slutade med att hon sov över och jag blev bubble town beroende som alla andra. Idag har vi fjantat runt hela dagen, haha XD Vi gjorde marränger som blev bruna typ och sen åt vi massa glass... Inte okej, men gott var det allt (y) Jag läängtar sjukt mkt till Kreta nu asså!!! Men nu måste jag läsa i min bok som jag inte har öppnat på hela helgen, bra julia!

Äntligen helg

Gud vad skönt att ÖMSA-veckan är över... Jag trodde att jag skulle bryta ihop ett tag. Veckan var såå extremt seeeeeg,  men jag har ändå fått ganska mycket gjort vilket är bra ;). Jag har nyss kollat på talang, ibland undrar man hur folk tänker? Haha, men några goa skratt fick man sig iallafall. Vid tjugo över elva kommer Cajsa hit, hon ska sova över ;). Det kommer att bli kul, haha det blir ju liite sent, men det är inte mitt fel att det inte går passande bussar.... Men aja, hon kommer ju iallafall och det ska bli kul. Nu ska jag gå ner och fördriva tiden lite, bye :)


en random bild på mig och cajsa från i höstas :) ♥


Forever and ever!


jag kommer alltid att vara vid din sida! jag älskar dig.. ♥


Beautiful voice

Hejsan. Dagen började med nationella prov i biologi och jag kan ju bara säga att jag FAILADE totalt, bara så alla vet det. No-provet varade i tre timmar -.- skoj! Man var ju lagom pigg resten av dagen, NOOT.

Det är många som säger att jag kan sjunga bra och har en fin sångröst. Jag vet inte riktigt om jag själv håller med om det, men om det uppskattas av andra så får jag helt enkelt acceptera det. Jag har alltid tyckt att det har varit kul att sjunga och tro det eller ej, men jag har sjungit i kör när jag var liten. Jag började nog redan vid fyra-fem års ålder och slutade kanske vid 10-11 års ålder? Så jag har ju sjungit några år, men det var ju när jag var liten och sen dess har jag bara sjungit i duschen, på mitt rum och lite grann på musiken i skolan. Snart är det "juniyra" på skolan. Det är som ett öppet hus när alla får komma dit med sina föräldrar och även de nya sjuorna. Min vän Cajsa ska kanske ställa upp med att sjunga "himlen är oskyldigt blå" och jag funderar på att joina henne. Men jag vet inte.. Jag skulle nog bli riktigt nervös innan och jag vet inte om jag pallar det.. Det är ju ingen härlig känsla att vara nervös precis. Men jag får se.....


hittade en gammal bild på mig när jag sjunger på wii...
Ska jag våga eller inte, vad tycker ni?


Bugg

Hejsan! Förövrigt så suger ÖMSA, men jag ska faktiskt vara ärlig och säga att jag har fått ganska mycket gjort ;)

Igår startade dagen med en film i aulan, "Mitt liv som hund" tror jag att den hette? Efter den var det lite "filmsnack" i klassrummet. Efter det var det lunch. Efter lunchen hade jag svenska, jag läste i min camilla läckberg bok och på sista lektionen hade jag..... jag minns inte nu :O

Idag började jag dagen med BILD. Jag blev nästan klar med mitt mönster, så det var gutt. Efter det hade jag NO, sen var det lunch och efter den skulle klassen på buggkurs. Vi måste ju kunna det eftersom att vi ska dansa det på 50-talsdagen (kul... inte) Sista lektionen hade jag svenska igen.

Nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar och nu ska jag nog duscha, eller ja, snart iaf..

Då var det dags för ÖMSA, igen.....

Den här veckan är det dags för ÖMSA (övergripande målstyrt arbete) igen. ÖMSA-veckan har 50-tal som tema. Vi kommer jobba med 50-tal i nästan alla ämnen, kul... Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt seg vecka, precis som ÖMSA brukar vara.

Idag har jag varit ute nästan hela eftermiddagen/kvällen. Det har ju varit underbart väder, man känner verkligen att sommaren kommer sakta men säkert. Härligt!



chill!


Aqua


just nu så lyssnar jag på lite aqua-låtar, de är såå bra xD. aqua var min absoluta favoritgrupp när jag var liten jag har till och med ett påslakan med aqua på, hihi.

SPOTIFY
Around The World, Back To The 80's, Cartoon Heroes, Doctor Jones, Lollipop (Candyman), My Oh My & Roses Are Red   


Trött..

Den här dagen har varit otroligt seg........ Jag är så extremt trött just nu, jag skulle kunna sova när som helst nu. Det känns som det är söndag idag :s är det någon mer som känner likadant? Vad konstigt allt blev XD På måndag är det v.18 och ett helt år sedan spirit week ägde rum.. Sjukt att tiden kan gå så fort... Men nu ska jag lägga mig, hörs imorgon, natti!

spirit week

VALBORG (Y)

Det var en sjukt rolig och oförglömmlig kväll/natt igår. Det började med grillning på vandringsleden, där va vi kanske i tre timmar eller något, jättemysigt var det :) Sen skulle några dra in till stan och festa, så vi andra gick runt lite, sedan gick vi hem till Jesper och satte oss på hans altan till typ halv elva. Efter det stack vi ner till elden, eller ja, den glöd som var kvar av den, det var jätteskönt att stå där och värma sig. Ted och Dardan roade sig med att springa i elden... Ibland undrar man vad dom tänker med? Senare gick vi runt lite, Ted mådde inte så jättebra, inte Dardan heller för den delen. Det slutade med att vi kom hem kvart över två eller något. Det var en mycket rolig kväll, det måste göras om!!

Här kommer lite bilder från min kamera. Fler kommer sen.


emelie :)

pepp

emma :)

lovisa & ellinor :)

malin, emelie och jasmine :)

emelie, jasmine och jag ;)

lovisa och ellinor :)

jasmines klack xD

dags att skala korv!

grilla, grilla & grilla!

grillmästarN'

korven va äcklig, så jag slängde iväg den...


dardan och ted :)

emma och rebecca :)

elden

emma :)

nu ska jag duscha och ta något att äta, bye ;)
btw, fler bilder kommer senare ;)


RSS 2.0