MISSION COMPLETED!!! Ett inlägg av de fulländade

Ida hade vi ett svårt uppdrag framför oss. Vi skulle ta oss in i biblioteket även fast det var låst. Hjärnorna bakom alltihopa var ju självklart Elin och Rebecca och som störande/ hjälpande personer hade vi Julia, Malin och Veronica.
Försök nummer 1: Failed( vi hade inte organiserat oss ordentligt)
Försök nummer 2: Failed( lärare som inte har nycklar till biblioteket borde inte få vara lärare)
Försök nummer 3: Failed( vi kan väl inte hjälpa att speclärarna är spec)
Försök nummer 4: SUCCEEDED!!!!!!

Vi lurade vår lärare att vi Veronica hade glömt sin nyckel där inne och han öppnade men stod vid dörren hela tiden. Jag, alltså Elin och fulländad förstod att Veronica aldrig skulle komma på en idé hur vi skulle ta oss in men fulländad som jag är sa ja till läraren att jag var tvungen att hjälpa henne leta. xD'

Istället sprang jag in å öppnade en annan dörr på glänt, sen sprang vi ut å sa att vi hade "hittat" nycklen. Därefter sprang den fulländade Elin till andra sidan å öppnade dörren från utsidan!!!! ( för jävla smart helt enkelt)
Rebecca, den fulländade, fattade ju direkt vad som skulle hända å hon inväntade Elin vid andra sidan. Jag öppnade men då kom ett nytt hot, BIBLIOTEKARIEN!!!!!
Vi sprang å gömde oss men hon hade ju redan sett oss så vi hasplade ur oss några ursäkter om nyckel..... bok..... lärare...... eeehhhh aaa typ så va det!

Vårt fjärde försök var helt enkelt azuum, dom andra tre gick åt hälväte!!!!!!( Skyll inte på dom fulländade, det var våra " kompanjoners" fel! Enkel matematik, tre icke fulländade= tre failade försök, ett par fulländade= ett succeeded försök!

Over and out
Rebecca and Elin " The fulländers"

Kommentarer
Postat av: Elin

we are azuuuuum :D

2009-12-03 @ 16:32:19
Postat av: Emelie

så jävla fail! xD

2009-12-03 @ 16:58:48
URL: http://emelienordquist.blogg.se/
Postat av: Pek

Vi är så grymmma!!!

2009-12-03 @ 18:20:43
Postat av: e

2009-12-04 @ 15:27:45
Postat av: emma

omg! so not fulländish!

2009-12-04 @ 15:28:26
URL: http://emmabjornheimer.devote.se

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0